Jan 1, 2011

Persiapan Perkahwinan (Part III) - 1.1.11



yuhuu~  1st weekend of the year! tarikh hari ni pun cantik...ramai jugak yang buat wedding hari ni...aku pun bakal attend satu kenduri kat Johor...kawan mak aku invite...dia buat malam...tema western yuuu...tapi aku pakai baju kurung je kot...hahahahaha...malas la nak pakai dress segala...ngehh~  >_<


Kalau dressing macam ni dikira Western ke?? waaaaaa!! sumpah aku ni buta fashion!! grr grr~  >_<





kredit gambar to cik Ain Syafiqah...cantik dia edit gambar aku...huhu~  (^^,)



Semalam berjaya ajak dak encem terjah karnival pengantin kat stadium Melawati, Shah Alam...banyakkkkkkkkkkk gilerrr booth...rambang mata babe! Tapi kitorang berjaya booked untuk invitation card je...haha...aku beli yang murah²...maybe untuk kawan² ayah aku baru beli yang VIP card...double standard di situ...muehehehe~


oke lah...tu je bebelan dari aku...sekadar nak update untuk 1st day of new year ni...hihihi~   enjoy your weekend people!! jangan nakal²...and don't drink and drive!! *relevan tak?*  =P













P/S::  Malam tadi tak pergi pun tengok bunga api segala...tapi tidur lambat jugak...pehtu bangun pun lambat...sangat bagus kan memulakan tahun baru macam tu...dem!  (-_-")


15 comments:

iwan_dextrous said...

bangun lambat?permulaan hari yg bek..hihi

Dextrous cyber life

liyana said...

bile majlis nye yana?

iqbalhakimi said...

selamat tahu baru =)...salam perkenalan..kawen nanti jemput semua blogger..hehe..

thanks komen kat blog iqbal =)

YanaMIB said...

@iwan:: haha tau xpe..baekk sgt tu =P



@liyana:: so far tarikh yg diplan 30 april..tp x tau la kut² nk ubah..nnt ai invite yu ye..dun worry...^_^



@iqbalhakim:: ur welcome.. insyaAllah..keep in touch ye =)

AiN5zOL said...

hehehehe...
wah2...
nti kenduri jgn lupe jmput tau...
huhuhu:))

HonEyBuNNy said...

wah2......xlama dah tu..hehhehe.....sama la..ila pun bangn lmbt td..hehehhe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

orgnya pun cantik.. so touchup skit2 pun dah lawa

ieda said...

dikk bukan edit yg cantik ..
mu dah memang cantik dikk .. suke tgk .. make up dia simple .. simple2 baru x lari dariw ajah asalkan .. :)

ANATI SOKI said...

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............. nk kawein jugak.. :(

six.september =_= said...

aku nak kad jemputan vip jugak. paksa. ahaha

AMMAR YASIR said...

Kawin nanti jangan lupa jemput semua member-member blogger ek...hehehehe

Heidi Shafiq said...

happy new year beb! :)

Lya Colours said...

aku 1.1.11 banguntido lagi 45 minit nak kol 12
cara tak?

diana said...

akak pun bangun lambat di hari pertama ni..
azam baru kot..
hahahah

BENA said...

selamat tahun baruuuuuu sis . oppssss zra wish lambat kan . heee~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015