Jan 6, 2011

Wayang Bersama Nuffnang - Season of the Witch


Terima kasih kepada dak encem sebab menang tiket dari Nuffnang...kami tengok kat The Curve..weehuuu~  Since beliau dah aktif gilerrr blogging haruslah bagi dia je buat segala contest Nuffnang...aku tumpang glemer je...lalalalala~  =P


Kali kedua kami attend wayang anjuran Nuffnang...yang pertama masa tengok movie Skyline...klik sini~




Tiket dan kalender 2011~   disebabkan datang lambat, tak dapat pin "I Love Nuffnang"...sob sob~





Saja nak tayang shawl yang dak encem dah menang masa dia join segmen bro Ben hari tu...comel kan...I mean tudung tu lah comel...bahaha...akak yang hadiahkan shawl ni ada buat contest....blog MamaZara...pi terjah pi...!! \(^_^)/





Sementara tunggu masuk panggung...relek kat kerusi urut selama 3 minit! >_<  Jaket tu bukan untuk panaskan badan, tapi untuk tutup muka aku!! kah kah kah~  =P






Suka gilerr minah ni berlakon...Claire Foy....cantik...time ni memang nampak inesen gilerrrrr~





Claire Foy versi setan...best tau dia pandai main 2 watak...^_^





Kenapa dorang pakai topeng?? lalala~





Terus terang aku cakap, before masuk panggung pi la makan kenyang-kenyang..aku memang takde selera nak makan bila tengok movie ni...awal-awal cerita dah geli...hahahaha~   tapi gambar² ni bukan di awal-awal cerita....*wink²*  =P





paderi membaca mantera menghalau sihir~  kununnya...lalalala~





sedang berhati-hati...phewww~




hero...tapi..................





hero juga...oh beliau sangat comel dan inesen....lalalala~  =P




Overall aku bagi 8/10...kenapa 8?? sebab tarikh lahir aku pada LAPAN haribulan...jadi nombor 8 merupakan nombor TERhebat dan TERbesar bagiku...ecewahh~  


Part yang tak best is, orang yang duduk seat belakang aku asyik main tendang-tendang...aku duduk kat J6 jadi orang itu mesti kat seat I6...aku tengok mamat tu pendek je..tak paham apesal asyik menyepak belakang seat aku...dah banyak kali toleh² tapi dia tak perasan kut...stim gamaknye sampai terpaksa menendang....grrr~   (-_-") 



Yang pasti aku enjoy tengok movie ni....serius weh cerita ni sangattttttttttttt best!! seram dan suspen...! aku rasa lengan dak encem dah lebam aku duk genggam kuat²...bahahaha...nasib lah dia dapat pasangan penakut!! lalalala~  v(^^,)


15 comments:

Ery Farieha said...

jelesnya ;(

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

mcm best jer citer nih

(^^,)

niesz said...

ala..syok nyer..serious jeles..ehe..ni yg nk ajak chiquito tgk nie..mau2!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kita ada join tp xde luck.. kalau tak blh jumpa kat sana kan??

YanaMIB said...

@ery:: try join next contest lak =)



@yanie:: sgt best yanie..huhu~



@niesz:: ajak jgn x ajak..ngee~



@THE LEKAT LEKIT STORY:: oh yeke..xpe..try lg next movie cite green ape tah..heee~ =P

lovelyfana said...

waaaaa.. cam best jerr..

Phat Lee said...

baguslah tu sorang penakut sorang berani.kalau dua2 panakut cmne tu? haaaa.... haha

ANATI SOKI said...

eeyu,.,,,, asal muka dia jadik ctuh?? ketuat ka? wakakak

AMMAR YASIR said...

Tengok gambar-gambar tu dah tahu cite ni best... wajib kena tengok cite ni...hehehe

diana said...

yana nak tau dak..
akak kan pernah sekali dulu hantar tiket kat nuffnang tanye apasal blogger yang belah2 sana je asyik menang tiket wayang dari nuffnang..
hehhe..geram la..yang dari kelantan ke,perlis ke ada gak blogger apa..
yang dari PULAU PINANG lagi la ada..
hahaha..
jeles betoi!!

meow said...

tgk shin chan lg best!

nama.aku.lynn said...

macammmm bestttt je niiii...aaaa..nak jugakksss~

BENA said...

bes nyeeee dapat g tgk wayang ! heee :)

cop cop ! bile2 sound jek sis org suke tendang2 gtu. kalo zra sound jek ! HAHAHHAA

Ujang9897 said...

mamat tue muke stim ker ape..hahaha

lalink7 said...

hehehehe..

xsabar nak mengunjungi panggungg...heheheh..bestnyee dpt tiket free...hehehe..kalau rajin mmg la leh dpt punye..cam kite malas..huuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015