Jan 4, 2011

Aku Taknak Pun Buat Duit Cara Korang tu...So Tak Payah Semakkan Shoutmix Aku oke!!

Makin ramai pulak yang menjaja iklan murahan kat blog aku nih...grr grr~  emo nih..siapa nak pujuk? *dush dush dush~*  hamek kaooo...gedik! @_@


Nasib shoutmix ni best...boleh delete² message, ban ban IP atau url...hahaha..fadanmukakorang! lalalalala~



 Aku biasa ban url je sebab ip ni meluas sangat...takut ramai sangat termasuk yang inesen pun kena banned nanti...huhu~   ada ke list blog korang dalam tu?? takde kannnnn~ *wink²*  aku prefer bukak blog bebel² syoksendiri macam aku je...lalalalala~    Oh dan juga blog jual² yang normal macam jual shawl ke, baju ke, perfume ke, etc...business² macam tu aku tak kisah oke~    ^_^




IP ni memang tersesat lah sebab dah kena banned..ngee~ mesti dia pernah iklankan web duit duit atau melancong atau apa² yang tak best tu lah...so kena banned...ish ish ish...kesian~   =__=  *tipu!*




"mentang-mentang dah ramai followers berlagak bukan main...siap ban ban segala!!! huh!!"


eh eh...FYI (for your information), ai dah main ban ban nih sejak azali lagi...sejak awal-awal blog ni ditubuhkan pada tahun lepas ye....ini cuma amalan tradisi dan baru diwar-warkan hari ini...sekian! *apakah?*


Kita play fair lah kan...kalau kita tak suka orang lain buat sesuatu yang menjengkelkan dengan kita, jadi kita jangan buat kat orang macam tu...yes! aku rasa website² yang aku dah banned tu menjengkelkan mataku...ngehh~  >_<    Kalau korang suka pi la terjah...lalalalala~     Apa-apa pun terima kasih kerana menyumbang traffic ke blog aku...weehuu~   =P



21 comments:

Ogy said...

owhh boleh ban2 ek...haha ketinggalan sungguh lee....aduss

liyana said...

hehe xtau pun boleh ban2 segala... :D

mizz sue said...

SU XLETAK SHOUTMIX..HIHI.SBB IKLAN GITU LAH..HUHU

Lya Colours said...

yang iklan2 ni mmg melemaskan
kalo nak banned mcm tak sampai hati je
huhuhuhu

Puan aiNa Rahman said...

aritu dah byk yg aina banned..sekali aina jd baik hati, pegi cancel balik sbb terbanned membe yg x bersalah..haha

Ujang9897 said...

garangnya..hehe

echah mashuri said...

erkk..xreti banned2..huhuh

POSH76 said...

bagus kalu boleh banned buat semak ajer kan

Finaz Jaafar said...

huhu..malas layan benda2 gitu

HonEyBuNNy said...

he2...setuju...;-)

Wana De'Amor said...

cik nak tambah pendapatan? ~saja cari pasal dgn yanam!b..x pasal2 den pulak kena banned..huahuahua~

YanaMIB said...

@kak ogy:: boleh kak..gi je kt acc shoutmix kita tu..kt bhg setting ada utk ban control =)



@liyana:: skrg dh tau kn..pi ban cpt! muwahaha~ =P



@su:: oo yeke..ingt sbb ada haters ke apa..hehe..=)



@lya:: klu sekali oke lg..ni byk byk kali..rimas..so TERpaksa banned..muehehe~



@aina:: erk cemtu lak..aina banned ip kut..yana banned url je..hehe~



@ujang:: well hinssff hinssff~ =P



@echah:: bagus² =P



@sis posh:: tau xpe ^_^



@finaz:: sbb mls layan kena ban..haha~



@ila:: maseh maseh~ =)



@Wana De'Amor :: cis cis ciskekk..lempar ciskek byk² kt muka dia..ngehh~ >_<

Pencacai Alim said...

aku hangin kalau org tagged iklan kt aku pny fesbuk..grrr...

zanetti_be said...

siap ban ip tuh.hahah.memang patut pun ban kalau benda2 yang ntah pape ntah tue

ANATI SOKI said...

wakakak.. anat tak reti dowh bann mendalah tuh.. wakakak..
nasib kamu tak bann anat yana. wakakak.. kalu anat kena banned mmmg nk merajuk 4hari 4mlm.. wakakak

nabilah_2908 said...

sy pun wat cm ni gak...

url tuk youthsays pun sy ban kan juga..

bukan apa...geram...cari rezeki dgn cara menipu...

kalau mereka2 ni minta baik2..sure kita dgn senang hati tolong klik kan..tul tak..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
TUESDAY NIGHT

Daria said...

berterus terang je kalau tak suke....so senang sket..kalau kias2 org susah nk paham ye dak? hehe

alyaaboolat said...

jangan emo kak...huhu
meh sini join GA nk tak?
kite tag akak..
jgn mara taw...huhu
http://alyaaboolat.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

diana said...

akak tak pernah ban2 orang ni..
lagipun blog tak gelemer..
tak dak orang mai jual barang pun..
heheh..
blog yana lain la..
siap masuk majalah u...
gelemer...:)

nub said...

adoii..wat semak jaa

lalink7 said...

banned saje jika xperlu dan sakitkan mata..sokong kamu yana..eehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015