Jan 17, 2011

Kelakar ke??



Contest laghikkk...ramai pulak orang buat contest nih...tapi aku suka join..hehe...seronok babe kalau menang...weeeeeeeee~  \(^_^)/



Kali ni tag from mamaGee....anjuran contest dari eybizzonline....kali kedua aku join contest beliau...contest pertama dia bagi hadiah watermark [klik sini]....contest kali ni dapat hadiah misteri...yang pasti takde kena mengena dengan watermark lah....untuk tahu syarat-syarat contest sila lah picit gambar di atas ye~



Sedikit info mengenai eybizzonline ....akak ni menjual watermark...aku pun pernah beli watermark dari akak ni...sangat mudah berurusan dengan beliau...in fact, kita boleh customize lagi watermark pilihan kita, nanti akak tu tolong adjustkan...best kan?? harga watermark yang dijual pun tak mahal dan 1 design untuk 1 customer...means korang tak perlu risau la watermark korang tu sama dengan orang lain...wehuuu~  ^_^



oke berbalik pada contest...ekceli aku tak reti la nak bezakan gambar kelakar dan memalukan dan sengal....hahahaha...macam sama je konsep tu...ngee~   aku ni seorang yang photoGEDIK, jadi memang takde lah gambar dalam kategori kelakar...cuma kategori ayu dan gojes sahaja *muntah!*....jadi saya rompak gambar dak encem...yeayy!!


**

**

**

**

**

**

**

**

Ini gambar yang dipertaruhkan....


Bismillahirrahmanirrahim.....



**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**



wallaweyyy...eksaited kaooo...miahahahaha~   *masalahnya kelakar ke?? dem!*  takpe...confident itu penting...contohi pakar jusmate...opss~  =P


oke sekarang sesi pass pass tag kat orang lain....3 orang yang malang bertuah::

1) Dak Encem
2) Mizz Su
3) Bena







34 comments:

Along Tapa said...

apsal tempat ke3 tu kosong yana??haha...

Gorengbaek - Tebiat manusia kan??

Hangit Habis dah - cukup-cukup la tu....

mEiZ SHA said...

kelakar gak..heheheh

Lya Colours said...

kelakauuu :kata org melaka:
hihi

POSH76 said...

Conform menang ni...good luck yer dear hehe

YanaMIB said...

@along:: aku lupo nk tmbh..haha..tu dh edit =P

mizz sue said...

gerenti menang

azzey said...

Kelakor gak tu...

HonEyBuNNy said...

xpa..yakin kelakar....gd luck...;-)

HonEyBuNNy said...

xpa..yakin kelakar....gd luck...;-)

Sunah Mohammad said...

adess...beliau belum tengok lagi ye kak? haha...

Ujang9897 said...

nie pic sengal..bukan kelakar...demmm

My Little Diary said...

salam,

pic tu mmg kelako... bole menang ni
anyway good luck ye!

LittleSunshine said...

gud luck..he3

lalink7 said...

xaci..letak gambo org len ye Yana..hahahah =D

YanaMIB said...

@lalink7:: alaaa aci kt kedai...lalala~ =P

Finaz Jaafar said...

HAHAHAH..AGAK KELAKAR JUGAK LA..GUDLUCK TAW SIS!!

echah mashuri said...

perghhh..lontaran suara mcm nak bagi sharp suara nih.ahaha...sengal jek!konfirm menang.haha

Putri_Aizat said...

good luck...ingat nak join gak tapi cam tak de gambar kelaka lah...

bizzonline said...

salam..
mekaseh sudi join...
gud luck ye

ieda said...

dikk masa akak scrool kebawah kan .. ko cakap bismillah punn akak dah nak terkucil ..
sekali scrool terkucil sudahhhhhhhh muahhahahah

aNnE said...

hehe kalau tak kelakar pun , sekurang2nya buat orang tersenyum..hahaha;)

Amy Syaquena said...

Good luck dear..

nabilah_2908 said...

hehe..kelakar la juga... ;)

good luck Yana...!!

yupp..sy punbeli watermark dari eybizzon9..mmg mudah berurusan....water mark yg sy gunakan skrg ni pun dia tolong adjust kan semula..tnpa bayaran...huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DENDA

lovelyfana said...

hahaha.. klakar ler yunk oii.. kalo menang kne share ngn die tuh..

lalink7 said...

Yana ~tue menachiiii..kahkahkah..eh dah join kontes kawen2..mana entrinye..telepas kah?

YanaMIB said...

@lalink7:: still dlm draft laghik...tggu dak encem wat checking² dlu...hihi..=)

diana said...

lagu apa tu??
terserlah urat leher..
hehhe

niesz said...

hahahaha..kalakr nye la muke org tu..kak yana ni mmg best la! hikhikhik..

BENA said...

arhhhhhhhhhhhhhhhhh ! nanti kene amik gambo kelako la nampaknye . hehehehe :)


gud luck sis ! :)

meow said...

cute! :D

ANATI SOKI said...

anat doa bg ko menang ekh.. amiiin

Nadia Mashuri said...

gud luck yer..
=)

DuniakuAbstrak said...

Terbaik!

contoh ekspresi muka berjuang di jamban cangkung yang terbaik

d_tieah said...

Gud luck..
Mana tau rezeki ko kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015