Jan 8, 2011

Nombor L.A.P.A.N (8) Itu Cantik!!

Sticky post sehingga habis countdown...next entry please scroll down










Birthday Tickers


Nampak tak countdown tu?? tak gheti-gheti nak belikan hadiah kew?? KAH KAH KAH~  *pitam!*   Aku siap buat list lagi untuk paw dak encem...weehuuu~  kopak la dia bulan ni...lalalalala~


Antara keluargaku yang lahir bulan Januari::

1) Mak - 3 Januari...tapi tak celebrate pun...bertuah punya anak! =P  

2) Bakal abang ipar - 6 Januari

3) Bakal biras (bini bakal abang ipar) bakal melahirkan baby pada bulan ni...Tarikh yang doktor tetapkan ialah 23 Januari...hope semuanya berjalan dengan lancar...tak sabar jadik aunty yanamib! auwww~  \(^_^)/


*cuba kira perkataan "bakal" dalam ayat? pffttt~*  (-_-")



Ramai yang kata orang yang lahir bulan Januari ni D.E.G.I.L...yeke?? well  aku agak bersetuju lah...sebabnya aku juga seorang yang degil!! muahaha~   kesian dak encem pening kepala melayan aku....tapi yu tetap nak kawen dengan ai kannnnnn...muehehehe~  v(^^,)


Sabtu ni, umur aku bakal jadi 25!! WOW! sangat besar angka tu bukan? ngehh~  Muka aku takde la nampak 25 sangat....asal pergi mana² orang ingat aku budak sekolah *haruskah?*  =P


SEE!!  bila bergomolan dengan kanak-kanak ribena, orang tak kata pun dorang tu anak-anak aku atau anak buah..tapi orang anggap aku ni kakak yang macho...bwahahaha...takde kena mengena langsung!! cis! =__='




Ada sesiapa yang lahir sama dengan aku?? nak jugak berkenalan dengan kembar-kembar degil aku kat alam maya nih...alam realiti ada 3 orang kawan aku yang lahir same date...sorang tu same date, same year...lagi dua orang same date, different year  =)




Dengan bangganya aku nak seru *ecece* pada semua yang lahir bulan Januari, sila roger ai oke! just komen je kat entry ni....ada hadiah tau! tapi priority adalah kepada yang lahir 8 Januari lah...kalau takde baru ai concentrate kat tarikh lain...oke cayang cayang sume!! *wink²* ^_^


43 comments:

mizz sue said...

SAYE !!! TAPI 20 JAN..HAHA

liyana said...

sayeee jgk!! tapi saya bulan japril! hehehe :D

Lya Colours said...

aku terus buat gadget tuh, letak bawah header lagi
hahaha gila excited
padahal ada la 200hari lebih lagi nak hari jadi
pengsannn

YanaMIB said...

@sue:: yeahh..boleh bg adiah nih ^_^



@liyana:: japril eh? wahaha~ =P



@lya:: haha mmg tingin nk buat cemtu gak..tp pk pk buat sticky post lg masyuk..keh keh keh~ utk kawen br letak bwh header..weehuu~ =P

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

o0o0o0 besday dia dah nak sampai dah

hehehe (^^,)

Along Tapa said...

aku buat dek jek...sebab aku bulan 7..ahaha

Gorengbaek - Pesan cikgu kat sekolah adik aku aritu..bijak2~~

Hangit habis dah - Makin lama aku hidup.makin bosan dibuatnya...

diana said...

buat kat hotel la yana..
hehehe...
akak bulan 6..
tak dapat le ye..
saja buat2 tak paham..
hahahah

JULYA said...

kalau 25 bulan 8 kira x..hehe.besday bf

echah mashuri said...

hhehehe..bulan lima dah xde chance ke?huhu

THE LEKAT LEKIT STORY said...

nampaknya kita takde jodoh berkembar.. sy bulan aug

irwanpauzi said...

yer ker...kalau bulan 12 org kata perqangai dia jenis hangat-hangat taik ayam..betul tak...?

niesz said...

hehe..melepas la adik niesz, lionteen..sbb die lahir 9 jan..ehe..

meo_gediks said...

gadis tercantik di department opis meo besday die 24 January.... huhuhuhu

Phat Lee said...

gua budak june nak masuk geng jan boleh? tabley en? arrrggh

ANATI SOKI said...

hadiah? erm erm.. taktau taktau.. wakakakakakakak

Rara Farah said...

januari jew???mei xde kew??hehe

mie said...

gue 18..
ehheeee

POSH76 said...

ala sis bulan feb huhu....tapi u mmg menten comei tak kira berapa pun ur age

sukasukatulis said...

agak² aku layak x dpt adiah ko sbb aku pon lahir dlm bln januari...hahahhaa~~

d_tieah said...

Aku 17 April yana..
Awl2 aku kasi tau sbb aku nak hadiah jugak..
Hahaha..
So, di kesempatan ni aku nak wish terawal gak kat ko..
"Happy Birthday YanaMIB" *Wink88..
Semoga berjalan lancar majlis ko nanti k..

NurLailatul said...

wow...aku pon xsaba 11january..my besday!

lalink7 said...

wah sukenye dia...2 hari lgi nie...
kamu nak ape? nak adiah ke? kalau kite bagi adiah kasih sayang boleh x? hehehe =D

mizz sue said...

YANA MACM MANE NAK BUAT PELAWAT TERKINI CAM YANA TU EK

SayeComot said...

Mine is 25jan....
Salam kenal dear... ^_^

Wish u an advance happy birthday!
May all ur wishes comin true...weeheheheh.

HonEyBuNNy said...

ohh..kena reminder neh..ehehhe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nak wish siap2

HEPI BESDAY

(^^,)

nabilah_2908 said...

uish...lagi 2 ari je...huhu..

hrumm...x geng...sbb sy bulan 8.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HARI YANG BUSUK

Finaz Jaafar said...

happy becoming birthday !!!

ieda said...

eppy bday in advance lahh ehheheh
dikk akak ... akak lahir 01hb enammmmmm hahah satu jugak kannnn adehhhhhhhhhhh nak jugak adiah tuuuuuuuuuuu huhuhuhuhu

waaa banyak kenangan bulan 1 nie :)

black_mel said...

not me...oct plz komen here!!!!!! hehe...

velasrizal said...

happy bestday la ye,...

Jadual Perlawanan AFC Piala Asia Qatar 2011 (AFC Asian Cup Qatar 2011 Match Schedule and Time Table)

mummyzara said...

saye 7 Jan lalalala...tapi 85 la

efa said...

erk tak sma bln plak huhu..sya bln 6 kehkeh huhu...erk igt umo sma sya...0o..tidak...rsa muka anda mcm ala-ala umo lebih krg mcm efa...erk akak la ni..tak lama dah birthday tu..heehe

Heidi Shafiq said...

wow besday dh dekat.. mama aku 18jan.. hehe..


happy birthday beb.. :)

BENA said...

opssss opssss ! 8hb upenye ! same ngn kawan ziera gak . mama ziera 7hb sis ! tadi baru sambut ! heeee~

Ellen said...

hehehe..akak ellen nak enterprame gak...esok bday ya..akak next week hari yang sama..bila tu?kira sendiri..ni ada harapan dapat hadiah ker ni..hahaha...

Happy besday in advance ya dik..hehe

mEiZ SHA said...

hehehehhe
abes laa budak encem..)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahh, byk peristiwa menarek, tarikh menrek yg boleh dikongsi bersama;)

happy new year and happy birthday soon:D

Mr. Swift said...

Haha. Bakal ada lebih dari satu!

Psst : Lelaki Bersuara Emas Jadi MrBean!

ciK LyndaWawa igUana said...

awak comell..=]

Dilla Ady said...

datang dari APA KATA HATI, nak wish hepi besday kt yana...

dilla leh dapat hadiah nih..dillanye besday semalam!

boleh ar..boleh ar...:P

nabilah_2908 said...

Yana..Happy Birthday..!! :)

mummyzara said...

Waaaahh Yana nnt nak buat GA yer..

Leh join nnt ^_^

> syazwani.halimuddin@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015