Jan 20, 2011

Kembarku Sudah Menjadi Followersku...yeayy!

Siapa lagi kalau bukan





MAT GEBU!!! yeayyy!  \(^_^)/



Dah lama beliau follow, baru hari ni nak cerita..ngee~



Kenapa aku kata beliau kembar aku??  sebab kitorang lahir pada tarikh yang sama!! weehuu~  [klik sini]. Dan kalau tak percaya boleh klik SINI~  entry dari Mat Gebu sendiri...beza umur kami ialah 10 tahun ye...do your math lah!   ^_^



Lepas tu kan...ada la sorang hamba Allah ni datang blog aku dari ceruk mana tah dia jumpa aku pun tak tahu....lepas tu bagi komen macam ni....





grrr~   awat lah sekarang baru kau muncul dik nunnnn!! dah 100 lebih orang join GA aku, baru dia muncul...hahahahaha~   hurmm...takpe lah...anggap je lah tu rezeki orang lain juga...beliau juga sudah join GA aku tuh...ecehh nak hadiah jugak la tu...kuang³  =P [klik SINI untuk ke blog kembar aku sorang lagi nih] (^^,)



Well hari ni cuti kan? korang buat apa?? takkan pi Batu Cave kut?? lalalalalala~  =P


16 comments:

Lya Colours said...

hello, melaka tak cuti. pfftttt

Nadia Mashuri said...

ingt kembar betul tadi..

Fariehan Ibrahim [LBC] said...

rmai lgi kembaq kak yana yg xdpt dikesan,
nti muncul lar tuuu, haha!

dush, klate pom xcuti hri nie. yey! T____T

syirakhalid said...

KL cuti tapi gua kena kerja hari ni:-( huh

d_tieah said...

Kesian tau kayuburuk tu..
Hahaha..

Aku Ibu Muda said...

AIM tak cuti...huhuu

sedihnya! tinggalkan mr mama kat rumah bersilat dengan 2 orang budak...

Un Phat Lee said...

gua kembar lu jugak.lu caye tak ni? hehe

Amiey White said...

wah...kira dah ada pemenang tu ^^

kayuburuk said...

ceh....hahahahha

nabilah_2908 said...

kembar yana yg lagi satu ni tuk berpeluang besar ke tuk menang GA ni nnti..? huhuhu..

orang Melaka kena kerja....(-_-)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DD BACK TO SCHOOL

aleen aiden said...

hu3,bukan senang nak jumpe bloger yg same tarikh lahir.jeles2 sbb kamoo ade geng.hee

niesz said...

gebu nyer mamat nie..hahahaha...

ieda said...

ermm dah ada pemenang ker dikk
adehh akak tertinggal ker nie ??? ehhe

echah mashuri said...

perghh....kalau idakk terus dapat kt dia dah.hehhe.

diana said...

cuti atau tak,
suami akak tetap kerja dik..
hahahah

BENA said...

zra xsempat nk g batu caves la tadi . JEM la tadi . aduhh . xsempat nk smabut tau . HAHAHAHAHAHA :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015