Jan 4, 2011

Sikit-sikit Cerita Pasal BE!!


Alhamdulillah...terima kasih tidak terhingga buat Nuffnang!! weehuu~   semoga murah rezeki aku tahun baru ni...seronok pulak hari² bukak account Nuffnang...hahaha...takde keje  =P    Seronok la babe tengok BE bertambah!! start dari 1...lepas tu UP jadi 3...sekarang jadi EMPAT (4) BE!! auww~  \(^_^)/



Entry ni dibuat bukan nak menunjuk...tapi terpulang lah pandangan masing²....aku nak berlagak dengan dak encem tu jew...kah kah kah~   sila lah jeles dengan ai laghik! lalalala~   erm..kita kumpul duit Nuffnang sama² la k...boleh beli washing machine macam Aina...hohoho~  Tiba² Aina jadi contoh kannn...hihihi~  (^^,)



Oh jangan risau kawan², saya bukan jenis yang 'makan sorang'...ecehh...klik SINI untuk tahu apa itu Buffered Earning (BE) dan cara-cara untuk dapatkan BE....terus terang aku cakap, lepas aku send tiket kat Nuffnang, dengan pantas BE masuk....dan satu lagi, selalulah buat entry pasal Nuffnang and backlink kan sekali ye...insyaAllah ada rezeki dapat la tu...ni bukan confirm ye...aku share apa yang aku dah buat je dan berhasil bagi aku....






Selamat berNuffnang! v(^^,)









p/s::  berminat untuk iklankan blog anda di Life 101...klik SINI oke~  ^_^

26 comments:

Ogy said...

wahh bestnyaaa...jeles2...
send tiket apa tu yana...hik2..tak paham...

lionteen said...

BE lionteen tggl satu skang..sdey:(

mEiZ SHA said...

kite x pandai laa cemana nak wat nuffnag nie..:)

xpaham sgt..ajar kite wak..:)

shahjiehan said...

hehhe..cik yana jeles sbb org ckp ujang cam faizal eh...hehehe..

jap2 cane bleh dpt 3 cmpain?ajaq skt..

shahjiehan said...

anda guna cel ke? bukan nak no fon..tp nak suh awak bli nset baru dengan diskaun hebat..http://shahjiehan.blogspot.com/2011/01/berita-baik-buat-pengguna-celcom.html

Hanis Azla said...

wah bagusnya.. tahniah yer..

eh, yana stay kat situ juga ker? akak pun stay kat area tu.. adakah kita ni berjiran??

nabilah_2908 said...

oh...kena selalu buat n3 pasal nuff yer...best gak tips ni.. :)

pape pun...tahniah..dh ada 4 BE...best..best...mau juga mcm tu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PANDANGAN ANDA DIPERLUKAN

Puan aiNa Rahman said...

lepas ni nak kumpul duit nuff nak beli tepon lak..haha

YanaMIB said...

@Ogy:: hehe sy dh reply kt komen blog akak =)



@lionteen:: oke la janji penah gak dpt BE..yana ni br 1st time nih..huhu~



@mizz sha:: cuba bc link yg yana bg tu..mesti faham =)



@shahjiehan:: ceh x de kojo aku nk jeles ah..vangga jek..hinssf hinssff~ =P sila bc link² yg diberi ye..mls baca rugi..huhu~

ye sy pengguna celcom..akn ku bc entry kamu itu! @_@

YanaMIB said...

@nabilah:: aah tu yg yana paham lah..tu pun dak encem yg ckp..hehe~



@aina:: wah blueberry kah? ngee~ nk jugak! weee~ ^_^

mEiZ SHA said...

ok..yang
gimme ur home address
u & him are invited to my wedding ya..:)

efa said...

waah...bestnya jeloz2 seh...tak nah dpt BE sedih la hua hahaha :)

ieda said...

haaaaa tahniah2 ..
nie yg buat akak x paham nie huhuhuh
dah lah x pandai pasai nuffnang nie ..
dukk tgk jer iklan tuu terklip2 huhuhu

six.september =_= said...

tahniah.
rezeki tuh
nuffnang pon dah lama aku tak bukak

HonEyBuNNy said...

sayang nuff....;-)

ANATI SOKI said...

terbaiklah!!! kumpul duit mynk2 g weyh

... said...

as salam..
waaah..tahniah~!
saya tak pernah dapat.haha

:D

salykin sobry said...

xphm jugak

Ujang9897 said...

wow..bertambah2 ek BE lu...nie makan tuan nie..gua ajar lu yg dpt..gua satu pun takder..cis

YanaMIB said...

@ujang:: nnt ai cash out lu jugak paw derr..yu kena bersederhana..nnt yu riak...bwahaha~ =P

Along Tapa said...

best ek dapat BE..tapi lagi best, aku ada BE tapi aku tak perasan BE tu ada kecuali bila tarikh dah tamat..sebab jarang2 aku bukak site nuff untuk check...bengong betul..

Gorengbaek - Tips nak tau brader tu dah berpunya ke belum

Hangit habis dah - Cik Miamans kata aku frust peringkat tinggi..otak ko!!

daylachan said...

ha`ah xpaham jugak.cik yana sila explain lg detail;)

diana said...

ooo..
rupanye nuffnang ambik be akak untuk bagi kat yana rupanye...

ish..
tak leh jadi ni..
ahhahaha

░♥si lampu neon♥░ said...

NAK NAK NAKK = )


CHECK ENTRI MANTAP
# QQ RINGS DONUT !#
# JAYA JUSCO BARU, MAHKOTA CHERAS#
# FAILED PARKING KERETA#
# NUFFNANG BUAT BLOG LEMBAP#
#AWEK KHAIRUL FAHMI KENA SERANG#

nama.aku.lynn said...

waahh..best2 nye tgok..=)

athirah said...

sweet la korg 2 ni :)

BE ni ske ati je.. tp kl dh lama xlyn blog mesti bertambah2 BE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015