Jan 22, 2011

Penangan Kursus~



Lambat rupanya habis kursus kahwin...pukul 7pm baru selesai ceramah...sebab masa sesi pertama kul 2.30pm - 4.30pm tadi, ustazah tu terlebih guna masa...syok betul berkongsi cerita agaknya...nasib lah best cara penyampaian ustazah tu...hihihi~


Lepas habis tadi pergi makan dulu, solat maghrib then baru gerak balik rumah....sampai rumah dalam 8.45pm...letih nyaaaaaaaaaaaaaaaaaa~  =_______________=


Esok start kursus kul 8.30 pagi...maksudnya kena gerak dari rumah selewat-lewatnya kul 8am lah...dah macam timing aku pi keje je...isk~  dengan kereta aku yang rosak, dak encem lak road tax mampuih....terpaksa tumpang cik yam...thanks yam! nanti aku lanje ko eskrim mekdi...lalalalala~  =P


So malam ni tak dapat nak balas semua kunjungan² uols ye...yang mana sempat je aku terjah...selebihnya ai postponed esok malam atau isnin la yeh....insyaAllah.....nite nite!!~   aku nak pi tidur dah ni....jangan mimpi bukan-bukan malam ni ye kawan² *ecewah mentang² dah pi kursus kawen main mimpi² lak sekarang! kah kah kah~*

 
hep hep...yang tak pi kursus lagi jangan pikir macam-macam...babap tau la....grrr~  >_<


10 comments:

diana said...

selamat mimpi yng indah2 ye,,,

THE LEKAT LEKIT STORY said...

teringat lak ms kursus kawen dulu kt bandar damansara.. penceramah memang x bosan.. so x terasa sgt ms yg panjang tu

Amiey White said...

Kursus kawen terbaik.

btw good nite . :)

Adzriel AB said...

kalau dak encem nak renew roadtax, kak liza boleh buatkan. email je copy geran atau copy cover note insuran lama. Isnin kak liza bagi le.. maaf..ada iklan pulak.

alaa..putrajaya dekat je. kak liza dulu siap kena tido 1 malam kat sekolah menengah batu 9, cheras kot. tak pe le..ilmu.

HonEyBuNNy said...

letih yer....moga mimpi yg indah2...nite...

Along Tapa said...

babap r..aku nak pikir gak...ngahahahhahaha


Gorengbaek - Tips nak nampak lebih muda...psichologically...

Hangit Habis dah - Ko ingat aku kisah kalo ko pandang slack??!

sissyira said...

salam

nak kawin tapi malas p kursus kawin,, boleh dak? huhu

mie said...

wow!!
selamat berkursus..
eheheeee

Mr. Swift said...

Haha, comel je entry. :)

niesz said...

ustazah cite sal ape je..hehe..share la.. :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers