Jan 12, 2011

Tarian Chicken Dance Boleh Hilangkan Mengantuk

Sekarang ni musim winter di Malaysia...sejuk manjang...tahap kemalasan bertambah berlipat kali ganda...pfffttt~  sepanjang masa duk teringatkan katil...tilam yang empuk, bantal yang gebu dan selimut yang lembut...heaven!



aku sedang mengalami sindrom ini...korang?? (-_-")



Siapa yang pernah attend kursus PLKN mesti tahu tarian chicken dance...serius best! aku tak pernah pergi pun PLKN...tapi pernah didedahkan la masa attend hari terbuka CNi tahun lepas...aku tak jumpa video dari warga CNi kat youtube jadi aku share je lah video yang ada...lebih kurang sama je tariannya...yang penting, happening! dan E.N.J.O.Y!!









oke sekarang badan sudah segar bugar...dan kita boleh bekerja dengan cergas!! aribba aribba anggree angreey~  *tah betul ke aku sebut tu...hikhikhik~*  =P














P/S::  pada sesiapa yang dah join GA, sila update nama uolss kat sidebar belah kanan tu eh..dalam column "senarai peserta GA"....kalau nama takde bagitau k...atau kalau nama dah betul, tapi link salah pun sila bagitau k...TERIMA KASIH sudi meriahkan my 1st GA...really really appreciate it...♥mmuaxx♥ (^^,)


21 comments:

diana said...

nasib baik akak dok umah je..
rasa mengantuk je terus ambik bntal landing depan tv..
hehhe..
lepas kawen nak guling2 depan tv atau nak kerja ,yana??

YanaMIB said...

@kak diana:: cis cis..ayt bg jeles nih..dem! sy jwb soklan akak dlm entry eh..hehe..br syiok! ^_^

azzey said...

yana:tarian chicken dance mmg best!selalu klu pg mana2 kursus @ senamrobik mesti ada tarian ni...:)

DuniakuAbstrak said...

buruk jadi nya kalau aku ber chicken dance (--")

HonEyBuNNy said...

he2..ila pun mengntuk neh....nak buat chicken dance kejap..he2

Rinna said...

Teringat BTN teringat laa Ciken dance tuh.. mmg seronok..heheh

Lya Colours said...

hahaha xdo makno eh aku nak joget2 gitu kat opis ni hah
ade yg bos bagi aku warning letter kang
hahahaa

Ujang9897 said...

lama tak ciken dance

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

lagu dier cute jer

heeheheh

✿(^^,)✿

POSH76 said...

la ni kalu course mesti ada chicken dance...nak2 bila sejuk lagila zzzzzzzzzzzzzz

Finaz Jaafar said...

chicken dance funny tapi best gak kalu bosan2 tu buat

Ujang9897 said...

nyah..gua tag lu

http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/mydemcomic-dialog-contest.html

buat tau..kan pandai edit2

Cik Eka said...
This comment has been removed by the author.
makdara TERdiva said...

nak buat skrg jugak! tp bos ade kat tepi..camne???

lalink7 said...

ciken dance nie masa melatih student baru masuk Uni dulu pun dipaksa buat..haihhh..hehehe

niesz said...

hahahaha..ley ke cube nie..mau bergoyang uma nnti..wakakaka..

ANATI SOKI said...

waakakaka..dowh.. anat wat chicken dnce nih time skolah meenangah dulu uh.. heheheh

BENA said...

zziera time plkn selalu sgt nari ciken dance ni. sampai kdg2 x igt dunia nari. hahahaha :) sonok ! syiokkk. :)



yehaaaa . senarai GA name BENA di ctu yeeee . hehehehe :)

ieda said...

ahahhah leh cube nie .. tul ker dikk ?? ;))

lovelyfana said...

kalo pepagi sblm wat keje, kite menari chicken dance.. mest best.. ahakss..

░♥si lampu neon♥░ said...

kat sekolah asyik menari bende ni je..aku nak buat tarian lain laa elephant dance ke pe ke..heheh

ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# ORANG YANG SUKA GUNA CAPSLOCK#
# VIDEO THE BACHELORETTE BERCINTA & BREAK UP#
# RAKAM VIDEO PEREMPUAN KENCING#
# CAWAN AJAIB UNTUK PEREMPUAN SAHAJA#

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015