May 18, 2011

Bestnya Kalau Hari-hari Macam ni~


Korang pernah tengok tak bangunan ni?? bangunan UE3 kat Jalan Loke Yew tu...yang dah lama terbiar tu...hehu~  =)





Sekarang dah berwajah baru ye dengan developer baru, Viva Home Sdn. Bhd...well company aku ada buat projek dengan dorang...memandangkan bangunan ni dah dibuka kepada orang ramai, makanya senior aku suruh aku dan Diana pergi melawat tapak...tengok kedai-kedai yang dah dibuka, amek-amek gambar....saja la nak tengok susunan kedai-kedai dalam tu sama macam dalam pelan ke tak...hihi~


Disebabkan itu, aku tak dapat nak online hari ni ye kawan-kawan...aku akan duduk melepak kat UE3 sampai petang....HAHAHAHA~   aku memang suka gila kalau disuruh keluar dari opis....seronok babe..."jauh -perjalanan, luas pemandangan..."  wehhuuu~   kalau hari-hari kena pergi site visit lagiiiiii best! ^_^


err korang ada pergi mana-mana tak hari ni?? ke duk opis jew?? kahkahkah  v(^____^)


29 comments:

Cik Tqah said...

wah wah..beshnye.. pegi kua tuh msti ley claim kan..lg besh kan.. hehe.. i mkn pon dlm opis je..bosannn

mas saari said...

akak ni hari2 dok ofis...
maklumlah PA, kena mengadap bos from 8 to 5!

Dayana AZ said...

eee kak yana buat owg jeles huhu.. nmpk gempak je tmpt ni..

dayana dok uma je arini.. humm.. ble nk kua nih..

ann dhaniah said...

tempat nie! i know..saye ade lalu hari tu mase nak anto adik balik TIKL..dekat area2 cheras kn? hehe..nnty nak terjah kat situ la bile balik KL

wanda arry said...

owh tidak..sngat jelea okeh..da la kena dok ofis je..client lak semua kena cntct pkai email je..letih menaip

d_tieah said...

Wah.. Best best.. Erm, aku kan cleaner.. Mana pegi jalan jalan.. Ngee :)

Entry Terbaru : Usop Wilcha Nak Jadi DJ Radio???

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

xpi lg kt cni...mak su ckp tmpt org kaya jer...hihi

miss.Addin said...

boleh shopping sekali :D wee~

Rinna said...

Boleh ler sopping2 barang2 rumah kan.. :)

mynameismy said...

ai tak suke merayap2 mcm yu..;D

~nadyahoney~ said...

sama la, saya pun suka kerja luar gak..best berjalan n leh claim jugak..hahaha

aida4eva said...

ala k.yana..

baru je semalam aida g sana lepak2..

kalau tak dapat terjah k.yana sekali

:)

dalam entri ni bukti sy pegi smalam:)

http://aida4eva.blogspot.com/2011/05/no-biggie-dearie.html

nabilah_2908 said...

weee....sy pun suka kalau ada kerja luar...tul..mmg luas pemandangan...tp....kepala dok ingt kn blog...hehehe.. ;)

A.I.N said...

waaa...saye dh bosan dok opis nih....:(

diana said...

akak tak dok opis la..
dok kat laman rumah ni..
layan orang lalu lalang sambil hidu asap kereta..
hahahha

rara pinkmafia said...

rara ari2 lalu depan viva tu g keje,tapi tak penah singgah ag.sabo jelah kan.

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

alahhh...kalo suruh yana kuar hari2 pun mesti boring jugak...:p <-- ayat jeless..

EZAN IDMA said...

haha, same la sis, sy suke gak pegi site visit. dok opis bosannn

AIN SYAFIQA AZMI said...

opis pon xde..haha =p wah cantik la...ksian tgk da lame tbiar...so ade wyg x situ??hehe

NURUL NADIAH MAMAT said...

tersanat la bosan kalo duk terperap lam ofis je.....

kakchik@ella said...

kakchik pun suka kalo sesekali dpt keja luar. heavennnnnn la sgt. hihi

Mr feckry said...

gua nak kejecam lu a

My Aisy said...

kat opis lah nyer...
nak gi tengok site lah gak...

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

heeee da pegi ari tuh . . besh tempatny . .

alexa yussida said...

gelak sakan ye sis...:D

POSH76 said...

bess jugak tempat ni

lalink7 said...

nama menarik..tapi viva tu nama untuk ape yer? hmm...bagunan pntdbiran ke shopping complex yana?

MamaEma said...

memang suka bila dpt keluar dr opis...tak apa hari ini hari yana..minggu depan hari akak...seminggu kerja kat luar..duk hotel lagi...hehehe...

eyjalukman said...

bestnyee da msuk alam pekerjaan ni . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015