Jan 26, 2011

Proses Voting Sudah Bermula!!!

Voting untuk apa?? ofkos la untuk contest My Dream Wedding tu...! yeehhaaaa~   \(^_^)/
Aku takde la yakin gilak boleh kalahkan Irine Nadia Marcello....tapi aku akan cuba jugak pancing undi kawan² blogger, kawan² facebook dan semua orang yang reti gunakan internet lah kan...walaupun undian Irine dah cecah 300 lebih!! HAH! (-_-")


Aku dapat tau dah boleh vote pun dari blog Irine...hahaha...well ai kan busy semalam...hari ni pun sama....ni pun auto publish oke!! sanggup tido lambat semalam untuk update entry nih...huhu~


wokeh takmo bebel panjang, kepada semua pembaca² dan pengunjung² Life 101, silalah vote untuk saya di laman web cst production [KLIK SINI]



Caranya::

korang kena klik 'LIKE' pada link entry aku yang bernombor 125....diulangi,

125!!!


Scroll lah ke bawah sampai nombor 125 baru tekan like...ngerti?? paksaan nih...bahahahahaha~  =P


Undian dibuka sehingga 31 Januari, jam 11.59pm....kejap je!!!!! dem! dem!  dem! meh cepat² vote...pi ajak kawan² uols tolong votekan sekali ye...hahaha...nampak tak semangat perjuangan aku sangat kuat?? lalalalalala~   oh terima kasih kepada yang sudi vote saya...*tacing*  v(^_^)


Good luck kepada semua peserta yang tercalon!! yang menang tu, sila sila lah invite semua kawan² blogger yeh...ngee~  ^_^



20 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

da vote da,

everest of luck cik yana! xD

Amy Syaquena said...

Good luck pada semua ok...

Hazzy Ishak said...

paksa like ke apa ni? HA HA HA

ieda said...

ok akak dah vote :)

d_tieah said...

Ok2, nanti aku vote..
Giler lah byk tu..
Mesti blogger femes dpt vote byk kan..
Takpe, kalo dh rezeki ko tu, ko jugak yg dpt kan?
Yg penting usaha..

Latest entry : Sebab lelaki jadi GAY

HonEyBuNNy said...

good luck...;-)

diana said...

vote jugak!!

lovelyfana said...

yunk.. aku dh vote utk ko.. gud luck dear..

jemput aku yer..

BENA said...

gud luck sis ! :)

niesz said...

kak, niesz da vote tuk akak.. :) gud luck ek.. :)

nabilah_2908 said...

good luck Yana..!! ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAYANGI PEMBACA ANDA

Finaz Jaafar said...

vote suda ~
gudluck sis !=)

LittleSunshine said...

ok,,liza dh vote =)

meo said...

support cik yana :D

Along Tapa said...

wei..button mouse aku dah rosak ni..ganti r...apa lagi...

Gorengbaek - Tips untuk dapat idea buat entri..

Hangit Habis dah - Entri jiwang versi Along..cuba korang tafsirkan...

syahira ariff said...

kontest apa tu?
cam best jer
nk terjah tgk
hehehe

(Pssttt.sy vote sis,x vote irine pun.kita kn sekutu.miahahaha)

Lydia Amanda said...

da vote.. gud luck dear..

Lya Colours said...

best of luck !

lalink7 said...

wahh..ramai nyee vote kamu Yana..betuah22..hehehe =))
apo la nasib diriku yang malang ohh Tuhan...

hahahha..ayat tak ley blah di pg hari..

hehehehe T_T

ANATI SOKI said...

jum vote vote vote!!! yeaaaah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015