Jan 6, 2011

Hadiah Birthday Terawal...yeayy!!


On the way nak keluar rumah, aku nampak ada sampul surat berisi sesuatu yang dah terkoyak...sekarang kan musim hujan di petang hari, sebab tu koyak...tak sempat diselamatkan...Itu pun mak aku yang keluarkan dari mail box...dia balik kerja lebih awal, so dia lah yang check mail box setiap kali balik kerja...huhu~ 


Hadiah yang ku tunggu selama beberapa hari...wuii tak ingat bila orang tu pos..ngee~


**


**


**


**


**


FRIDGE MAGNET!! khas diterbangkan dari Beijing oke! kau ado?? =P


Siapa yang bagi?? ofkos la jejaka yang suka menjelajah *ecece* hencek Edy!! walaupun saya dah ucap terima kasih hari tu, tapi saya nak ucap lagi...TERIMA KASIH bro! ecehh jadi bro dah sekarang...bahahaha~  =P   aku menang  giveaway beliau....kebetulan hadiah sampai minggu birthday makanya aku anggap la tu hadiah birthday *wink wink*  v(^^,)






Lepas tu, sampai je opis tengok atas meja ada sesuatu lagi...berwarna hitam, berbentuk empat segi tepat dan agak tebal...

**

**

**

**

**




Diari derrr...accountant bagi..untuk bawak pergi meeting kut atau catat segala urusan kerja...tapi aku tetap anggap ia sebagai birthday present...lalalalala~  ^_^




So far takde lagi yang komen yang bagitau tarikh lahir sama dengan aku..tapi ada 4 orang yang telah dikenalpasti lahir pada bulan Januari....don't worry guys! peluang masih terbuka sampai 8 Januari...kalau still tak jumpa kembar aku, aku pass je lah hadiah² kat korang² yang lahir bulan Januari hokay?? Inform tarikh lahir uolls kat SINI~


Tak sabar lak tunggu sabtu ni...nak coping!!! yeahooo~ \(^_^)/



13 comments:

liyana said...

wah seronot nye die dpt hadiah.. incik tng kita selalu lupa birthday kita. sedih :(

Mama Zara said...

hadiah besday dari encik ujang nye mana yang..hihi

tak sabar mama nak tengok...kalau shawl tu cakap kat dia-tak aci! ahaha

AMMAR YASIR said...

Bestnya bila dapat hadiah... walaupun hadiah kita terima tu biasa je tapi cukup bermakna kan?

lalink7 said...

bestnyee die..

YanaMIB said...

@liyana:: lorr sedeynye..tp laki mmg gitu..dia ingt bola je..ngee~



@mama zara:: ujangnye paw sabtu nih..hehe..aah mana aci bg shawl free kn..muehehe~ =P



@ammar:: yep yep..hepi sgt =)



@lalink:: gumbira nih..huhu~

Hazzy Ishak said...

bukan main lagi ya

HonEyBuNNy said...

ehem3...ne jels neh...nak tgu sabtu neh..hahhaha

niesz said...

tuk besday bln 3 ade x..hehe..

echah mashuri said...

dua hari lagiiiii...countdown time..eheheheh

mummyzara said...

huh^ akak 7 jan la yana..
kita bukan kembar la kan hehe..

ANATI SOKI said...

weyh!! dr china! pasni.. join contest giveaway anat plak.. dtg dari europe n mesir mari ok.. heheheh

diana said...

shopping lagi..
selamat berjaya yana..
hahaha

azureEn said...

wahh awal2 tahun pn shopping lagi.. shopping memanjang ye.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015