Jan 10, 2011

The Tourist - Angelina Jolie Semakin Hot!!

 YES! berjaya jugak tengok movie nih...pfftt~  teruja kaooo abang and kakak angkat aku berlakon *waklu*




 tempat biasa aku menonton...Alamanda...pergi dengan Kuna...yeayy! 1st time kut tengok wayang dengan beliau...ngee~   tak lama lagi dia nak sambung belajar kat Australia...ni kira pertemuan sebelum perpisahan yang jauh lah kan..ecewahhh..ko ada kat sini pun bukan selalu jumpa kan...bahahaha~  =P       oh Kuna yang belanja wayang semalam...weehuuu~  Terima kasih daun keladi...lain kali belanja lagi...eh!  =P


Cerita ni mengenai penyiasatan, penyamaran cemtu...seronok!! paling seronok bila tengok Angelina Jolie yang gilerrrr HOT kaooo dalam movie ni!! gaya rambut, fashion baju segala....perghhh aku yang perempuan ni pun macam cair je kan apa lagi kalau lelaki yang tengok...hahaha~  oit oit aku bukan lesbo oke!! aku seorang yang lurus....sukakan kaum lelaki sahaja!



Tapi aku juga sukakan keindahan dan kecantikan...wa pun manusia beb! dalam hati ada taman~ lalalalala~  =P   cantik weiii rambut tu...berapa lah kos dia buat treatment rambut kan...ngee~ >_<




orang gila je tak ngaku Angelina Jolie ni hawt dan seksi!! auww~




haish...haruskah aku buat plastik surgery ubah terus rupa jadi macam beliau?? grrr~ >_<




oke part yang tak best ialah, Jonny Depp TAK hensem woiiii dalam movie nih...apesal tah dengan rambut yang selebet...! dem! tensen lak aku tengok muka dia...tapi lakonan memang superb la kan....cuma mekap rambut dia tu buat aku rasa annoying...hahahaha~




Overal aku sangat suka movie ni....8/10!!  action memang tak banyak ye...jadi kalau peminat action movie tu tak payah la gatal nak tengok cerita ni kat panggung...huhuhu~ 


Sekian! papai~


16 comments:

zuar said...

oWH....my jolie!!!I loike beri2 much u know..My sweetheart..y gojes..^_^.jolie marah sebab filem ni tak pecah rekod mcm filem2 sblm ni..

niesz said...

ala..br nk tgk bf kite tu, serious ke x ensem sis,huhu..ilang mud nk tgk da..

Ayu Hashim said...

salam

nak ajak laki pi tengoklah cieta nie..

syirakhalid said...

sy dah tak ingat bila last sy tengok wayang. sy bukan kaki wayang. hihi

nub said...

teringat angeline tan...

hahaha

HonEyBuNNy said...

ne xsabar nak tgk neh...huwawaw

diana said...

angelina jolie..seksi..!
suka cuci mata..
hehe

E.d.Y said...

nak g tgk la

Along Tapa said...

secara public ko kata aku gila...siot ek yana...angelina jolie tak hot..best lagi tgk jessica alba...haha

Gorengbaek - Perkara yang typical dalam drama melayu

Hangit habis dah - Kata adik beradik...cenggini ke??

POSH76 said...

I no 1 fan of Johnny Depp...minat giler ni...harusla nak tengok citer ramai kata besssss!!!

lalink7 said...

wahh dah tgk ye yana..xaci..hehehe..takpe2 nak ajak teman tapi mesra p tgk la..heheheh

S.U.R.I.A. said...

mau tgok ini!!tidakke-sabaran!

Sharinginfoz said...

kena tengok ni

nabilah_2908 said...

belum tgk lagi cerita ni... :)

hmm..tertarik dgn n3 yg kt ats sebenarnya...

kesian dia...meh nak pujuk meh... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KEBAYA BIRU

LittleSunshine said...

liza tgk 2x kali citer ni..
best..citer dia xheavy sgt..
tp angelina mmg hot la..dlm citer tu..cntikkk

kekunang said...

johnny depp harus diet...baru hensem balik..hahhahaha.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015