Jan 22, 2011

Persiapan Kahwin (Part IV)


Aku baru nak pi kursus kahwin woiii...hahaha~


Aku pergi kat Presint 9, Putrajaya....Hari ni half day je...start kul 2.30pm....sampai pukul berapa aku tak tahu...mungkin 5.30pm habis la kut....esok baru full day...start kul 8.30am kut...pffttt~   hopefully penceramahnya best lah...kalau tak memang letih nak tahan mata nih...adeh~  =__='


Hari Isnin la kut baru aku dapat story pasal kursus kahwin ye...kalau menarik la...kalau tak menarik watpe aku share...kehkehkeh~ =P    dengan rasminya ku umumkan, esok aku amek cuti untuk berblogging...abes camno nak bukak blog sambil dengar ceramah kan? mau ada sesi soal jawab ugama dan cara-cara menjadi isteri solehah dengan ustaz kat sana baru fadan muka aku....huhuhu~


Till then....enjoy your weekend peeps! mmuaaxx~  ^_^


















P/S::  Nervous betul tunggu announcement from CST Production untuk voting entry My Dream Wedding..hehh...korang korang kena vote untuk aku taw! paksa nih!  ^_^


21 comments:

Lya Colours said...

jangan lupa bawak buku nota !

Aku Ibu Muda said...

selamat berkursus yana! sis doakan semuanya berjalan lancar..nak kawen nti jangan lupa jemput plak..hihi

ieda said...

selamat berkursus yana ..
dah nak kawin dah kan .. bila lum kursus x rasa bahangnya .. dah kursu nie lagilah rasa lain mcm .. heheh dah x lama tuu :))

echah mashuri said...

bawak psgn sekali ke sis?perghh..selamat berkrsus:)

Amiey White said...

wah~! kawen3 suka :D

selamat belajar balik (kursus kawen best)

lionteen said...

beshnyee..
x lame lg tu dpt jmputan la yek.
hehe

YanaMIB said...

@echah:: aah pi dgn encik tunang dengan kawan² skali..bia ramai br meriah =)

nabilah_2908 said...

ala..cite je la..even tak menarik pun..dpt juga share pengalaman kan..? hehehe...

pasti akan vote tuk Yana... (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
OK LELAKI IDAMAN

~ yus ~ said...

Selamat berkursus ye Yana...

lovelyfana said...

aku pon nak g kursus kawen gakss.. :)

HonEyBuNNy said...

dengar baik2 yer..ila ne terlebih over...amik kusus kawin 2 taun lepas...tapi nak tawin lmbt g..hehhehe

d_tieah said...

Slmt pgntin baru..
Chewah, blm pape lagi awal2 aku nak wish..
Hhehe..
Mesti seronok kan dpt p kursus kawen tu..

Putri_Aizat said...

biasanyer kursus kawin tak boring...tapi tak tau lah...depends on penceramah dia gak...insyaAllah menang...

Putri_Aizat said...

biasanyer kursus kawin tak boring...tapi tak tau lah...depends on penceramah dia gak...insyaAllah menang...

ANATI SOKI said...

entry yg mcm ni la.. buat anati soki bersemngat kobar2 nk kawin nih. wakakaka.. anati gtai.. heheheh

niesz said...

hehe..niesz dulu kat uitm ade wat, murah je tp xnk g, skang kalau wat kat luar msti mahal kan..

diana said...

selamat berkursus yana..
mesti best tu..
kursus kawen mana ada boring..
hehhe

diana said...

selamat berkursus yana..
mesti best tu..
kursus kawen mana ada boring..
hehhe

Along Tapa said...

ko kursus kawen kat area klang valley ok kot yana...tapi kalo kat johor, macam nightmare bagi orang2 yg tak prepare...hihi..

Gorengbaek - Tips nak nampak lebih muda...psichologically...

Hangit Habis dah - Ko ingat aku kisah kalo ko pandang slack??!

DuniakuAbstrak said...

cntroL ayu masa kursus nanti jangan tnjuk sangat sifat meroyan tu

nub said...

gahahaha..gatai merenyam nak kawen naa..hahaha.ujang tak sabaq aa tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015