Jan 24, 2011

Mydemcomic Dialog Contest

[klik gambarajah untuk tahu syarat² contest]


Melangsaikan hutang tag dari dak encem...atau lebih glemer dengan nama Ujang9897  *bajet derrr*


Contest anjuran mimizuzuhaha, juga seorang pelukis kartun...aku suka jugak baca blog kartun-kartun ni...biasa aku terjah blog meo, HS dan roqrock....gila teruja kaooo tengok dorang lukis-lukis kartun...dengan dialog merepek tu...hahaha...kalau lah aku ada bakat macam dorang...haish~   takpe takpe, akanku didik anak-anak aku sok melukis kartun *tiba² cerita anak-anak...lalalalalala~*


Contest ni agak unik sebab aku kena reka dialog untuk kartun...dialog yang menarik bakal meragut wang tunai berjumlah RM30!! wow!! boleh beli McFlurry Oreo 8 cawan!!  v(^^,)


Ini dialog yang aku ghase layak lah dapat rm30 tuh...*wink*








Tag 2 orang kawan::
1)  Nabilah
2)  Tieah



Contest berakhir pada::


31 jan 2011 jam 11.59pm


eh sama tarikh dengan dateline contest ai la yang! weehuu~ 


Jum jum meriahkan lagi suasan kartun kat blog beliau!  ^_^




15 comments:

Amiey White said...

hehe kalaulah sumer nyamuk macam tu agak2 kurus lg lah amiey -.-"

POSH76 said...

kiut jer....good luck yer my dear

lionteen said...

menarik.
lionteen xdpt join.
xkretip la nk wat dialog.hehe

Lya Colours said...

semoga menang. ucapan ikhlas ni.haha

Amy Syaquena said...

good luck dear...

lalink7 said...

cute kartun tue..hehehehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

semoga menang

comey kartun2 kat belog tu

(^^,)

Along Tapa said...

hihi..kalo aku join, dah sah mengarut dialog kartun tu..

p/s: ko tak try pegi blog Abang Jonni ke??smart gak dowh..

Gorengbaek - Along nak pecah rekod...buat entri bunga-bunga

Hangit Habis dah - What kind of person are you actually?

HonEyBuNNy said...

Yeahhh...GOOD LUCK...;0)))

echah mashuri said...

huhuh...pkai mask mmg r..wakaka.

nabilah_2908 said...

menarik gak ni...huhu..

thnks yana...nnti sy join..

comicstriper.blogspot.com pun best gak... ;)

oh..tiba2 teringt kt zack zuhairi..dulu dia selalu gak buat mcm ni.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NATURE CALLS

diana said...

huhu..
comel!!
selamat berjaya ye..

niesz said...

gud luck kak.. :)

mimizuzuhaha said...

hahahaha
tima kaseh yana sebab join

ANATI SOKI said...

hutng tag? hehehe.. kalau nk kira2 balik.. bleyh tahan manyak jugak anat hutng tag kt blogger lain. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015