Jan 13, 2011

Terima Kasih Ujang9897

ecehh sekarang guna nama glemer je...kalau letak dak encem memang orang tak faham makhluk asing mana tah encem sangat alferahsantan sungguh gadis nih...huh!


Aku nak ucapkan terima kasih sebab mende ni haaa.....



Nampak tak nombor 4 tu?? nama Ujang9897...tapi linknya ke blog aku...GA happy birthday aku tu...bahahaha~   bagus betul laki aku nih....promosi GA aku kat blog Bro Ben...^_^  [klik sini kalau tak percaya]  erm mungkin beliau terasa bersalah bila aku merajuk dalam entry ni...lalalala~



Mood:: very happy dan terharu...
sangat ramai peserta-peserta...aku ingat takde sape nak join...teehee~
♥♥ muchas gracias bebeh! ♥♥


18 comments:

Mr feckry said...

ni yang majalah ujang tu ek

apezs shah said...

salam

hehe merajuk ke en ujang tu..

syirakhalid said...

suwitnya dak encem awak...hihi

POSH76 said...

sayang sgt kat yana ni...anything for u hehe

Lya Colours said...

wahh glemer kau noks

My Little Diary said...

salam,

wah... tumpang bangga dgn kamu...:D

lalink7 said...

suke benar die ye? hehehehe =D

AMMAR YASIR said...

Bestnya bila blog di promote kat blog BEN ASHAARI. Terima kasih jugak sebab letak link blog Ammar kat blo Life101 ni

iqbalhakimi said...

waah.ujang si peminat arsengal..haha

ANATI SOKI said...

walaweyh yana.. rajin je org promote blog ko. jeles jeles.. hehehehe

Finaz Jaafar said...

hehehhe..msti kembang gyler2 hati tuh..

d_tieah said...

So sweet..
Lps ni boleh lah merajuk lg dan lagi dan lagi ek..
Haha..

nabilah_2908 said...

sweet jer...hehehe..

kalau ramai yg join...up kan la lagi bilangan hadiah...hehehe... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAPPY 55TH BIRTHDAY !!

diana said...

kenapa dia guna nama ujang??
memang kat umah panggil ujang ke yana??

JULYA said...

ujang aku nak gak glemer..hehehe

HonEyBuNNy said...

alololo.....mmg suwit sgt2...;-)

Along Tapa said...

hehe...bakal laki yang memahami tu yana...padanla melekat tak hengat..hihi..

Gorengbaek - Kenapa orang skang banyak "kawen" awal

Hangit habis dah - Ko ingat ego tinggi tu bagus ke?

BENA said...

waduhhhhhhhhh ! terbaek ar sis skg ! makin maju ! heeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015