Jan 3, 2011

Kenapa Nak Cari Kubur Arwah Faizal Yusof??


Keyword hari ini....pelik kan pi search kubur orang? ngehh~  feminat fanatik kekdahnya  =_=


Pehtu aku try search sendiri kat Google...sebab setahu aku TAK PERNAH tulis entry pasal Faizal Yusof...keputusan yang aku dapat mengejutkan pundi kencingku @_@





yang pertama dalam search engine Google!!! wallaahhh~  adakah aku harus berbangga? hurm hurm...entah la...tapi aku memang perasan entry pasal anak derhaka tu sangat ramai orang search dan view...kenapa eh korang search pasal anak derhaka?? huhu~ *wondering~*





Apa-apa pun takziah buat keluarga Faizal Yusof...muda lagi orangnya...aku kenal dia pun dari cerita Manjalara...dan aku aim muka dia sebab sejibik muka dak encem aku woiiii!! kah kah kah~  *sila muntah sekarang!!*   dan aku tahu Faizal Yusof meninggal dari blog dak encem...Innalillah~  semoga roh nya ditempatkan bersama golongan yang beriman...amin~


**

**

**

**

**

**

**

**




same ke?? pengsannnnnnn! >_<




Al-Fatihah buat arwah~







notakakitangan:: tiada niat untuk mempersendakan sesiapa..


19 comments:

nelly said...

ada jugak manusia macam tu ,.

yang dah pergi biarlah dy pergi kan .

nama.aku.lynn said...

ad la sket2 iras2..hahah..aiceh sistaa,u dapat tunang muka artis tuu..hihihi~

FasiHaH SupiaN said...

salam singgah..

dia nak pi lawat kuburnya kot...hehe

btw,follow sini sekali ye :)


Hey Kau Tidur Dalam Kelas!

echah mashuri said...

mybe pemininat nak tau ktne arwah disemadikan.kot diorang nk g ziarah.

eh..ade iras2..hehe:)

Lya Colours said...

pengsannnn jugak

kuikuikui

diana said...

ya allah..
yana..akak nak bagi tau lama dah dia ada iras2 faizal yusuf tu.
tapi takut kang kamu kata akak belek gambo tunang kamu lama2 lak..
hhahah

lionteen said...

hehe..ade la iras sikit2..

E.d.Y said...

ada hantu la dalam blog ni..huhu

ieda said...

eh eh eh eh dikkk
adehhh handsomenye pakweee yanaaaaaaaaaaaa

wow same lah ghoper die .. pewittttt
astagfirullahhh sabo ieda .. sabo ..
hehehhe ( sori dikk ngosekkk :))

JULYA said...

mak aih...gile fanatik siap cr kubur bagai...tulah julya pun terkejut sebab member call. die call pun sebab die pernah bergambo dgn arwah. julya selalu terserempak arwah main takraw dekat dgn taman sebelah taman julya. sanggup dtg jauh2 dari umah die ke taman sebelah tu. masa form 5 adik arwah masuk sekolah kitorg. masa tu arwah ada. tp arwah tak ngaku, dia cakap pelanduk 2 serupa. low profile kan. Al-Fatihah buat arwah

ANATI SOKI said...

ahahah.. lawak. manusia skunk ni plek.. de plak g search mendalah cmtuh.. adooiya

HonEyBuNNy said...

al-fatihah....dah la ila minat dia...sweet...ehheheh

nora said...

peewittt tunang ngan artis

jap jap jap ni dia tau ke tak ni, karang conferm kembang 3h3m ngehngehngeh

YanaMIB said...

@nora:: dia tau ms cite manjalara tu laghik..dh sedia kembang bdn dia..hahaha~ larikkkkkk~ =P

mEiZ SHA said...

hahahaha
shaye pon mau pengsan juge..:)ada iras2 laa yang..hehehe

Hanis Azla said...

mmg ada iras2 lah..

Ujang9897 said...

saya dtg melaporkan diri....demmm!!! pasal yana la nie akak2 opis pun dah ckp muka aku mcm arwah....!!!

wei arwah lg ensem la

... said...

as salam..
wah~ hampir sama..

@_@"

░♥si lampu neon♥░ said...

OH NOO SAME KEERRR? DASYATT

CHECK ENTRI MANTAP
# QQ RINGS DONUT !#
# JAYA JUSCO BARU, MAHKOTA CHERAS#
# FAILED PARKING KERETA#
# NUFFNANG BUAT BLOG LEMBAP#
#AWEK KHAIRUL FAHMI KENA SERANG#

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015