Jan 19, 2011

Tips Untuk Kena Rogol



Biasa kita dengar tips untuk ELAKKAN dirogol, tapi kali ni aku bagi tips macam mana nak bagi orang rogol kita...bahahahaha~  *dush dush dush~*





Ini ialah keyword hari ini...ada dua hits pulak tu!! apa kau gila nak suruh aku ajar tips untuk kena rogol?? grrr~   aku tak pasti lah yang search ni lelaki atau perempuan atau gay!! erkk~ O_o
Tapi keyword yang bawah sekali tu i loike! hinsffff~




Kelakar bila tengok benda tah hape hape orang duk search kat internet...aku harap lah yang search benda² mengarut tu budak² yang tak pi sekolah...ting tong sungguh otak mereka...dem! >_<


Gunakanlah internet dengan sebaiknya ye kawan²....


Selamat bercuti semua...!! Elakkan lalu area Batu Caves...mesti sesak gilerrrrr area tu...tapi yang paling best, sok boleh bangun lambat!! yeayy~ \(^_^)/


21 comments:

iwan_dextrous said...

hihihi..dahsyat yana pnye blog nie..hahaha

ANATI SOKI said...

ok! one question! caman nk tgk result cmni eh? anat tgk rata2 blogger wat cmni.. tapi anat tak reti nk wat.. T___T tlg gitau sat

echah mashuri said...

perghhh...tolonglh bg tips tuh.huhuhu

Woofer Storm said...

best btul tips ni tau,bila nak praktik ni??hheeee

Along Tapa said...

@anat

ko bukak nuffnang, tengok la kat keyword...

@yana

search2 ni memang buat kita selalu ada point nak blogging..so aku cakap, teruskan search benda ngarut..haha...

Gorengbaek - Kelemahan-kelemahan kaum jantan..

Hangit Habis dah - Transformasi HHD

gigiAriEma said...

haha.hampir tak pecaye bila baca tajuk entry nih.tapi bukak je.ooo..baru tawu.kihkihkih

Lya Colours said...

cucu pelakon tuh yg mahal.haha

ieda said...

adehh budak2 nie yg gilee huhuh

E.d.Y said...

ish..siapa yg kene rogol tu

diana said...

nyesal akak klik laju2..ingatkan betul2 la tip2 nye..
hahahahahahah

JULYA said...

ceh...baru nk tgk ape tip die
hehehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Wuahahaha!

merapu meraban kan keywod tuh !

Adzriel AB said...

itu le tadi kak liza tengok keyword kat nuffnang. senyum sorang2 tengok n3 yana. bila nak minum sama ni. jom gi kat paparich corner lot tu.

Fitrihadi.com said...

lorrr saya baru nak ambik buku nota nak catit tips tu hahaha

Amiey White said...

Baru nak belajar tips2 dia heheeh

sissyira said...

sh3...pelik tu, saja cari bala...

salam perkenalan dan follow disini :D

AMMAR YASIR said...

Bhahahaha,,,,,ada ke patut tips utk kena rogol pun cari dekat internet.....lawaknya

niesz said...

hahaha..bengong tul la..ade ke g search bnda merepek mcm tu..pelik tul..

.::: Princess MOMOY :::. said...

mungkin de entry u yang ada taip bahasa tu kot
tanpa sedar

Peristiwa itu masih menhantui diriku...

ATTENTION Kawan-kawan: Blogger Ini DIKEHENDAKI

BENA said...

mak aihhhhh . bes keyword nih . e lagi sis . bagi la tips ! HAHAHAHA :)

YanaMIB said...

@.::: Princess MOMOY :::. xde lah..klu search kt gugel kuar entry tajuk "nk kena rogol amoi ni agaknye"...try la search mmg xde pon ayt tu..hahaha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015