Jan 24, 2011

Kau Yakin ke Boleh Kalahkan Irine Nadia Marcello???


Aku ghase majoriti bakal² pengantin untuk tahun 2011 memang dah aware dengan contest anjuran CST Production dan Lynda Rahim KL...ada 100++ penyertaan...Masa aku baca entry peserta² lain aku rasa oke lagi la...takde rasa tergugat sangat *ecece konfiden gilak!*...kalau ada yang aku rasa best aku akan tiru la idea dorang sikit kan...sikit je tak banyak [baca entry aku kat sini]...


Pemarkahan dibahagikan kepada dua::

30% daripada juri (pihak penganjur)


70% daripada undian orang ramai



70% oke!!  banyak tu~   mula² aku fikir, "boleh usaha pancing undi, mintak tolong dak encem ke, kawan² blogger lain tolong promote ke...".   So perasaan masa tu masih relax lagi.....


Sekali aku TERnampak pulak si Irine post entry dia kat wall cst production...aku dah macam, "apakah minah ni join jugakkk????!!"  dem! terus moral down kaoooo~  =___='




 ~tipu la korang tak kenal Irine Nadia Marcello~
[klik SINI untuk melihat entry Irine].



Ini bermaksud Irine akan berkahwin tahun ni jugakkkk! sebab hadiah untuk pemenang valid sampai 1 Januari 2012 je...wow! Tahniah buat kamu dik...laki beliau pun hensem...memang merpati sejoli sungguh...haha~


oke poin aku sebenarnya ialah kalau Irine dah join, MAMTIK lah aku!!! grrr~   hey korang sedar tak, masa contest blog pilihan Malaysia tu, Irine menang kan..? kalahkan Hanis Zalikha oke! gilerr kentang kaooo...kalau Hanis Zalikha pun boleh kalah, aku ni apa ada hal...dia hembus dengan hidung je memang ketinggalan lah aku ni kannnnnNnNNNnnnn~  tsk~  T___T


Bila cerita kat dak encem, dia pun macam dah malas nak beriya sangat update pasal contest...sebab macam dah tau je siapa pemenangnya....hohoho sadis sungguh....nampak tak betapa hebatnya pengaruh si comel Irine nih...? ish ish ish~ 


Fine! Macam ni je lah....aku still akan usaha memancing undi...well bak kata pahlawan² melayu, "jangan mengalah sebelum berjuang!"  erk~  Cuma takde la serius nak menang...sekadar menambah pengalaman...^_^



kalau lah dak encem betul² keluarkan ayat tu *pitam!*



Esok baru pihak cst production bagitahu cara-cara untuk voting...sok pagi lak aku ada meeting kat Bomba Cyberjaya...tak tahu habis pukul berapa...kena mintak dak encem tolong ushakan page cst Production kat facebook...^_^


ALL THE BEST TO ALL CONTESTANTS!!! 

aja aja fighting!!
\(^_^)/



38 comments:

Amiey White said...

x semestinya blog yg famous akan menang btw Good luck :D

yatie's EPISODE said...

gud luck ok? insyaAllah boleh mng. mne tahu rejeki kan. :D

imz said...

lol....xpe2,ade rezeki tak kemana...ok..gudluck

Cik Tqah said...

gud luck Yana :).. insyaAllah bolehh

Nadia Mashuri said...

gud luck yer..
hehehe..

hasrul hassan said...

Salam .. goodluck. Ala Irene pun manusia dan blogger cam kita gak.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Un Phat Lee said...

why don't you try?

MIZZ SUE said...

good luck..mane tau ade rezki

zura@iwan said...

lawa la irine tu....hehe..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

takper dik

join jer..mana tahu kot2 menang

jangan putus asa k..

(^^,)

liyana said...

gud luck dear. yes x semesti nya yg femes itu akan menang. cayok2! :)

Mr feckry said...

kalau gua, gua vote lu

adorable ~A.N.A said...

tu la kan... hihi.. xpe la.. yang penting kite njoy join contest tersebut!!! hihi ~ slam kenal

diana said...

jangan patah semangat.
akak sokong yana..:)

Melati said...

Good Luck =))

teruskan usaha yea, InsyaALLAH rezeki kan tu =)

take care

Doa Untuk Allah

share bilik tidur

daylachan said...

pantang berundur sebelum ajal!cewah!
fighting!

Ujang9897 said...

blog yanamib lg top la...

Hanis Azla said...

good luck yana.. tak cuba tak tahu.. mana tahu rezeki berpihak pada yana..

Irine Nadia MaRceLLo said...

Salam. huhu.
Ya Ampun, voting pon belum start lagi kak..huhu. X semestinya diorang akan vote irine.kalo boleh irine nak diorang vote irine biar telus and ikhlas based on entry yang hasilkan untuk CST tuh :) x nak diorang vote sbb diorang kenal irine camtu2 jee :)

ape2pon, sape menang tuh, lain cite. contest nih irine join pon secara tak sengaja :)

Gud luck kak!

nabilah_2908 said...

jgn putus asa Yana... ;)

Ujang9897 said...

wah......si cantik irine komen la..hahahahaha..


dik irine...kalo menang lanje ek..

YanaMIB said...

@irine:: salam..ffuhh fuuhh irine baca entryku..hahaha...terasa kecik je nama yanamib tuh klu nk compare dgn irine kn..ngee~

gud luck to you too yang! ^_^

ieda said...

adehh kalau dia masuk sure dia leh dpt kan .. huhuhhu
tapi x per dikk rezeki semua dari allah .. mana tahu rezeki yana .. akak doakan .. amin
amin
amin
amin
:))

niesz said...

xpe kak..rezki masing2..sape tau akak menang..jgn mgalah sblum bjuang..ehehehe...cayok tuk akak!

hamzah ian said...

famos amos.. lu pun famos ape

HonEyBuNNy said...

wah...good luck.....yakin2...;-)

echah mashuri said...

perghhh...irene komen tuhhh...sis terbaek ah..ala..rezeki msing2 insyaALLAH menang!gud luck.heeee...

syirakhalid said...

saya misti piley yanamib! hehe

Panglima Arep said...

nawkazfira.blogspot.com

E.d.Y said...

good luck..populariti bukan segalanya

Along Tapa said...

eleh...takde maknanya ko nak takut..ko tempek la gambor muka ko berharap sangat nak menang+dengan muka ko yang paling comel ko boleh buat...haha...

Gorengbaek - Along nak pecah rekod...buat entri bunga-bunga

Hangit Habis dah - What kind of person are you actually?

Fitrihadi.com said...

wooo irine nak kahwin?? alaaa saya pun nak kahwin gak..mana aci dia muda2 dah bleh kahwin huh :p

BENA said...

cop ! irine nak kawen da jugak ? WOW !!!!! mude2 dah kawen . bagus2. heeeee :)

lalink7 said...

waaaaaaaaaaaaaaa Yana..kalau dah yana rasa kena hembus dengan hidup..kite nie lagi laaaaaaaaa..jeling je dah kalah..........

xpe la..terus rasa macam down seketika..sebenarnye kite dah lma tau irine buat kontest nie tapi sje gedik nak join..

tp dah tau dah sape menang..tgk komen kat belog dia yang beratus tue pun dah boleh dia jadi pemenang..tue xtemasuk dia wat iklan kat Giant, Jusco, Alamanda, Mines, Midv, Times Square, IOI..dah semua aku letak..

*stres..

hahahaha

ANATI SOKI said...

ahahaha..sapa tak kenal irinie nadia uuuuiiit.. hehehehhe

Finaz Jaafar said...

hihi..ne tau rezeki akk..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

goodluck and tahniah buat akak! semoga berbahagia dan kekal abadi dengan si dia.:)

meow said...

gudluck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015