Jan 8, 2011

Kembar Mat Gebu

YA ALLAH susahnya nak online!!!!!!  bapak lembab tenet!!! grrrr~  >_<


fffuhhhh nasib baik hari ni birthday aku woiii...boleh la nak sabar laghikk..hahaha~
oke oke.....1st of all aku nak ucap terima kasih banyak-banyak pada yang wish birthday aku kat Facebook...paling tak tahan bila bro Ben pun wish jugakk...weeee~   Semoga berkat doa-doa kalian, aku dapat menempuhi proses penuaan ku dengan jayanya...yeayy!  \(^_^)/



Time makan tadi, dak encem bagitahu yang Mat Gebu pun celebrate birthday dia hari ni...aku pun macam, "WHAT??? SERIOUSLY??!!"  ada jugak kembar kat alam maya rupanya!!! wallaweyyy...laju-laju pi terjah blog Mat Gebu pehtu interprem kat komen bagitahu tarikh lahir dia sama dengan aku....lalalalala~  =P






Selamat hari jadi kepada semua kawan-kawanku yang lahir pada tarikh yang comel hari ini *tarikh lain tak comel..lalala~  =P*     Semoga hidup kalian diberkati Allah, semoga kalian terus success dalam bidang yang diceburi dan semoga sentiasa berbahagia disamping orang² yang disayangi....amin~  *doa untuk diri sendiri juga..♥*  ^_^


**

**

**

**

**

**

**

**

**

She is my one and only birthday mate sebab tahun juga adalah sama (8 Januari 1986)...we've been friends since sekolah rendah lagi...she's also a very lovely person...may our friendship last forever!! kita memang kembar yang comel...muahaha~   



Later aku update pasal hadiah pulak...sebab dak encem mintak postponed beli hadiah...grrr~  =___='



Akhir kata *ecece*


Lots of love and hug and kisses from the birthday girl!!~  ♥♥♥  ^_^


11 comments:

niesz said...

happy besday sis, td niesz da wish kak blog dak encem..hehe..nk wish again..

sis, niesz doakan sis d murah kn rezki, pnjg umr n sntiase lam rahmatNYA..

azureEn said...

happy birthday..!! ^^ ♥

haa dan encem tu tunggu duet nuffnang ke ape..?? XD

HonEyBuNNy said...

happy birthday..................;-)

diana said...

akak wish kat fanpage yana je..
malam tadi jam satu kot..
ahahah

echah mashuri said...

hepi bday sis:)
seminit lagi dah hari lain.tapi masih sempat kan.eheheh.

Lya Colours said...

9/1 birthday my mummy !!!

BENA said...

sis nak adiah pe dari zra ? ecececece ! siap tanye tuhh nak adiah pe . HAHAHAHA :)

Semarak Api said...

may Allah bless yana!

Wan Gerrard said...

happy birthday ye sis ^_^
semoaga apa yg dihajati akan tercapai

Phat Lee said...

hapy bday!!! nak hadiah boleh? *asyik orang bday je dapat hadiah..kite buat sedikit pembaharuan.hehe

syirakhalid said...

happy birthday si tunangan orang. ekeke =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015