Jan 25, 2011

Nuffnang Premier Screening:: The Green Hornet


Seharian attend meeting...dah malam baru boleh jenguk belog kesayangan...isk isk~  =__=


Semalam pi tengok wayang kat Mid Valley...The Green Hornet...sekarang ni tengok wayang free je...bajet bajet...hahaha~  kena rajin tulis entry bila Nuffnang keluarkan iklan movie terbaru...ni kali ketiga dapat tiket free dari Nuffnang....muchas gracias bebeh! \(^_^)/




2 tiket dari entry aku, 2 tiket lagi dari entry dak encem...yehaaa~  


Kitorang saja buat 2 entry so lagi 2 tiket tu boleh bagi kawan²...hehe...kawan yang bertuah tu ialah si pembawa wacana...opismate dak encem...dia tak dapat tiket sebab dia letak alamat rumah kat account Nuffnang alamat kampung dia kat Kelantan...takkan pihak Nuff nak bagi orang yang duk Kelantan kan...bila masa pulak dorang nak datang KL semata² untuk tengok wayang...betul tak?  weh ko boleh tukar alamat tu anytime...(^^,)


Tak silap aku movie ni keluar panggung Khamis ni...serius best weh...tak rugi pun tengok....part kelakar paling banyak ah! bingit panggung dengar orang ketawa...bongok gilerrr si Seth Rogen berlakon...bahahahaha~   meh layan gambar yang di emel dari Nuffnang ^_^



Cameron Diaz yang masih cantik dan seksi...walaupunnnnnnnnnnn~  =P




Seth Rogen dengan taktik bongok dia nak mengorat Cameron Diaz yang jadi secretary beliau..^_^






oh Jay Chou sangat comel dan macho dan cool dalam cerita ni...me love♥~




orang jahat yang tak suka dikritik sebagai "orang tua yang tak menakutkan...." hahahaha watak pakcik ni pun lawak gak...macam budak²...adeh la~  =P




gadget yang gilaaaaaaaaaaaaaaaaa cool!!! Aku harap satu hari nanti dapat upah orang cipta mesin² canggih macam ni untuk rumah aku....pffftttt~




Untuk tahu sinopsis movie ni uols boleh klik SINI ye...aku malas nak copy...lalalala~  Aku bagi rate 9.5/10 untuk movie ni....boleh jugak nak tengok 3D tak silap tapi aku rasa better tengok yang biasa je...sebab action untuk 3D macam tak banyak sangat...so macam tak berbaloi tengok 3D...eh ni pendapat aku je tau...sebab aku dah tengok!! grrr~


oke aku dah ngantuk...gilak memalam buta baru nak update belog...mana taknya, aku tersalah letak masa untuk entry auto publish pagi tadi...patut nak update pagi (AM) tapi aku pi letak PM...dem! >_<    So aku postponed sok pagi je lah since malam ni dah ada story lain  ^_^


Sok pagi aku ada site inspection kat kilang Coca Cola, Sepang...jadi harap maaf ye kalau aku balas kunjungan² uols agak lambat...jangan mara aaa~  *wink wink*  Nite nite!! zzzzzzzzzzzzzz~


16 comments:

echah mashuri said...

perghh..best jr dpt tgk.hehee...

lagi best bile dpt free.hikhik

Rara Farah said...

uish..tiket pree tuh..tiket xpenah dpt...agypon pwagam tade..haha

AkmaFaizal said...

best3... duk kat seat mana semalam?

sissyira said...

salam

besh lah dapat tiket free tu =)

d_tieah said...

Untung ko..
Dpt free lg tu..

Finaz Jaafar said...

macam best jeh cte nih !!!

nabilah_2908 said...

seronoknya... :)

kalau sy dok sekitar KL..mmg join..huhuh... ;)

psst...sudah vote tu kamu...no 125 kan..? good luck..!!! ;)

lalink7 said...

Yana...kite vote kamu tau!! hehehe..

eh..si Ujang review die pun riview jugak..sekepala dua laki bini niee..heheheh

khamis kuar i p tgk..i free jgk sbb org blnje..hahaha =D

Ujang9897 said...

best wooo cite die...gelak sampai terkentut2..

diana said...

huduhnye gelak sampai terkentut..
kesian yana..
heheheheheh

YanaMIB said...

@akmafaizal:: duk kt seat J5, J6..yu duk seat mana semlm? :-)



@nabilah:: thanks babe!aah nombor 125..hehe-



@lalink:: yana pn dh vote utk lalink..yeyy \(^_^)/

atie said...

wahh..bes ye..nak jugak tiket wayang free..

niesz said...

kak. ajak niesz sekali..hehe

Pembawa_Wacana said...

bes woo tgk 3D...hehe. thanx Yana! Tak lupe gak kepade dak encem tu..huhu

syahira ariff said...

caner ekk nak daptkn tiket percuma nuff?
kena sertai kontest dia ker?

YanaMIB said...

@syahira:: aah kena buat entry utk movie tu..selalu la check web nuff tgk iklan terbaru dorang =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015