Jan 17, 2011

Minggu Yang Serabut!

Salam readers...


wallahhh seharian tak online rasa macam setahun tak jumpa uols...ecewahh...sweet kan ayat tu?? *lempangggg*  =P


erm erm...otak aku sekarang ligat berfikir macam-macam benda...malam² mesti susah gilerrr nak tidur....rasa macam banyakkkk lagi yang tak settle...



Comel kan bila bangun tidur tengok rupa jadi macam ni?? kui³ =P   



Sampai satu tahap aku rasa macam nak buat loan kat bank...kenapa?? sebab otak aku duk fikir, "money is everything.."


Well not really everything la...tapi dengan duit, kita boleh selesaikan setiap masalah dengan sangat mudah! betul tak??


Macam mana lagi nak buat supaya urusan aku dipermudahkan....hehh~  dugaan....dugaan~  (-__-")


10 comments:

Along Tapa said...

nikah kat masjid jek la...haha..kijam dan tak memberi semangat betul ayat tu...

Gorengbaek - Tebiat manusia kan??

Hangit Habis dah - cukup-cukup la tu....

mizz sue said...

sabar k..dugaan tu

Ujang9897 said...

hadapi ia dgn tabah...

perh..!!! semangat tak dengar ayat tue...

YanaMIB said...

@Along Tapa:: mmg la nikah kt masjid..haha..persiapan sebelum nikah tu mcm tutttttt je taw...hehh~ =_=



@mizz su:: sob sob..T__T



@ujang9897:: lempang tau la...huhu~

lalink7 said...

jgn serabut2..buat je loan if perlu.. =))

nabilah_2908 said...

relax...semua masalah pasti ada jln penyelesaiannya...

cuba buat pembentangan budjet semula..mana tau jumpa part2 yg boleh cut cost..

cari org tuk sponsor pun ok gak..huhuhu..

seboleh2 nya tak perlu la buat loan..payah nk bayar balik...

sabar eh.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DENDA

diana said...

kalau tentang duit sapa2 pun tak pernah rasa cukup..

niesz said...

hope everything ok ya sis.. :)

BENA said...

semoga dapat selesaikan la masalah yang di tanggung oleh sis ekkk . :)


stiap masalah de penyelesaian die . ececece :)

DuniakuAbstrak said...

amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015