Feb 9, 2011

Disebabkan Kau, Aku Juga Megidam Red Velvet Cupcake!! dem!




Korang perasan tak sekarang ni asyik iklan MilkADeal je yang keluar ...aku pergi mana² blog pun iklan tu je lah yang aku jumpa...aku tak pernah check pun pasal iklan MilkADeal sebelum ni....tapi semalam membe aku bagitahu yang dia mengidam Red Velvet...dia bukan pregnant ponnnn! saje mengidam... sebab ramai kawan dia post status kat facebook Red Velvet tu sedap!! (-_-")


Then dia tunjuk pulak blog aunty Nani Rostam, mak Hanis Zalikha...siapa yang dah kenal dengan aunty Nani mesti tau beliau sangat terer buat kek dan kuih segala...semua food yang aunty Nani masak bukan setakat rasa je yang sedap, siap deco² bagai...macam makanan kat hotel² dan restoren 8 star!! perghhh...agak² kalau aku jadi anak angkat aunty Nani boleh tak aku jadi gemox??  macam orang itu...ngeee~  =P


Actually MilkADeal juga ada buat promosi untuk Red Velvet Cuppies...





Tengok gambar pun dah terliur kannnnNnnnNNnnn~    cuba kau tengok blog aunty Nani [klik sini]...basah kut keyboard dengan air liur!! pffttt~


Disebabkan kami berdua mempunyai hobi yang sama, iaitu M.A.K.A.N, makanya kami telah menghantar emel kepada aunty Nani untuk membuat tempahan Red Velvet...tapi aunty Nani belum reply lagi emel tu...jadi kami cuba tunggu sampai hari Jumaat..Kalau aunty Nani masih tak reply, kami akan terus terjah kedai MilkADeal di Ampang...!! weehuuu~   Nampak tak betapa kuatnya nafsu makan kami??!  bwahahahahaha~ v(^_^)


Serius aku mengidam kek sekarang...apesal la takde cawangan Secret Recipi kat IOI Boulevard nih?? adeh~  T__T 


Korang minat makan kek?? apa favvy kek korang?? meh kita mengidam sama²...hihihi~  (^^,)"


37 comments:

qyqa said...

hahahaha
betul kak asyik iklan yg sama jer..
kat blog akak skrg pon sama..hehehe

p/s:kalu bjaya jd anak angkat aunty nani,libatkan sy skali..-dump!pnumbuk sbijik

echah mashuri said...

perghh..kalau dapat seketul duaaaa...

Ujang9897 said...

agak2 la kata gua gemuk

deqnoor said...

tu lah... perasan gak asyik iklan yang sama. Baru lepas mkn kek velvet. Sedap!!! Cepat g cari k... ;)

atie said...

yana..kek red velvet mmg sedap..tak kira, kek atau cupcake..ada rs tersendiri..resepi asal dr north america..dieorg buat kek ni for thanksgiving rs ye..tak brape sure..sepatut ye rs die lembab, tak brape manis, rs coklat skit, rasa lemak..dan tak tahu la nak gmbrkan dh..hehe..mcm kek red velvet atie wat aritu..kek dh sedap..krim yg merapu..haha..

FariehanIbrahim [LBC] said...

bru prasan lame gler xmkn kek lpas bce entry nie, heh! T_T

nk sbijik plisss~~ XD

YanaMIB said...

@atie:: ni explain detail² ni saje je bg lg bertmbh mengidam kan kan..isk isk..x baek taw! weekend ni mmg pi cari kek velvet..grrr~


^_^

eqbalzack said...

yana + ujang punya wedding nnt abg eq nak sponser cupcakes...handmade by my sister...ok...

Mr feckry said...

beb, gua nak satu!

Finaz Jaafar said...

sedappppnyerr!!!
hmm..fav kte tentunye beribiru !

niesz said...

lorh..sape nk lap kan air liur nie..hahaha..

mie said...

gue minat cupcakes free je..
eheheeee

Nadia Mashuri said...

salam..
suke sangat makan kek..
best, sedap..

YanaMIB said...

@eqbalzack:: yes sy dh bc komen abg eq kt blog ujang tadik..hikss.. muchas gracias!! bg red velvet cupcakes eh..*wah demand!* =P

MIZZ SUE said...

perhatian!!!
http://suhaidasupalio.blogspot.com/2011/02/mohon-sponsorheee.html

aDisH.sHidA said...

yana antu cupcakes ke....dgr2 abg eq nak sponsor cupcakes budak gemok war2kan td..siap nak peluk syg ketat g..hehehe

Nashays said...

ramai plak yg kecur liur dgn rvc nie..

lalink7 said...

kite suke gilerrrrr yanaa..

kite suke tiramisu and vanilla and strawbery..kalau ade mesti nak makan laju2..hehehehe..

kalau eskrim pun kite pilih 3 perisa tue jugak..ehh macam sedap lak red velvet..yang red tue perisa ape ek Yana? strawberry ke?

YanaMIB said...

@lalink:: xtau la rasa dia camne..yana pn xpernah mkn red velvet..tu duk ngidam nk beli jugak nih..haha~ =)

makdara TERdiva said...

iklan tu memang menggiurkan..
merembes2 airliur.. wakaka!

~ yus ~ said...

Wah! Tgk gambar pun dah terliur Yana

mR.sYaH said...

fuh! nampak sedap tu... mmg suka mkn..

kek chocolate indulgance plg sodap.. rasanyelh..

nabilah_2908 said...

tk pernh rasa lagi...tapi ramai yg kata sedap...snggu beli..even harga sepotong 14 ringgit... ;)

suka juga kek...terutama yg kek yg berunsurkan cheese... :)

lionteen said...

terliur dah ni. mn lak nak dapat cupcake kat ganu ni. terliurrrrr

Miecyber said...

Terliurlah...

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

azureEn said...

alaaa i try nk beli yg MilkADeal tu da tak bole laa.. =(

BENA said...

zra kureng suke makan kek . so tak favvy mane la kan . ehehehe ! ari tu zra ngidam sushi ! dah tertunai ngidam zra tuuu . heeeee :)

Miss Yaty said...

lagi besh kalau ada orang belanaja kan...hihi ;)

JULYA said...

kita pon nak cakap ujang gemok jugak
hehe
milkadeal tu kedai aunty nani ke yana
mmg banyak nmpak iklan 2
tp tak prasan pulak

AMMAR YASIR said...

lapar ni..mintak lah satu akak

DuniakuAbstrak said...

red veLvet ke green hornet ke pink veLvet ke asaL makanan je aku sumbat

LapoR!

YanaMIB said...

@julya:: eh bukan la julya..haha..milkadeal dgn aunty nani dua insan yg sgt berbeza..xde kena mengena ye.. =)

Cik Cammy Lia said...

mkn la byk2...nanti jdi gemuk hehehe

d_tieah said...

Aku pun perasan..
Iklan ni je terpampang kat mana2 blog..
Tak minat sangatlah kek ni, bese2 je lah..
Ngee.. :)
Asal ade ice cream n coklat, konfem kek tu sedap dan aku gemar kan nya..
Hahaha..

Latest entry : Nak petua? Petua Jadi Sailormoon pun ade..

Hanis Azla said...

kek red velvet ni nampak memukau kan.. akak pun tengah mengidam ni bila pagi2 tadi kat yahoo pun ada cerita pasal red velvet kek ni..

Sunah Mohammad said...

wah, akak~~~ tau tak saya tengah telan air liur??? huhuhu~ sedapnye~~

KEMPEN: Kami TAK Sambut Valentine~

Ct Arina said...

besnye ade org nk sponsor yana n ujang! jelesssss >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015