Jan 27, 2011

BE Sempena Chinese New Year?? yeyy!


MUCHAS GRACIAS MR NUFFNANG!!


Walaupun dah dua hari aku tak aktif blogging, tapi yu bagi jugak BE kat ai kan...ngee~   walaupun ai tak aktif tapi ai make sure UV cecah 100 ye...tu je tips untuk selalu dapat BE...maintain UV ye kawan²  ^_^


Iklan terbaru ialah PTV LR...aku pun tak tahu iklan apa tu...belum pernah nampak lagi keluar kat blog...huhu~


Aku cuba blogwalking pelan pelan ye since aku still busy...phewww...dah rasa macam CEO busynya...kah kah kah~  *amin kan weh*~


oh jangan lupa vote untuk entry saya di web cst production [klik sini]....
nombor 125 ye...*wink*



32 comments:

makdara TERdiva said...

hakak pun bz nih..bz blogwalking...ngeeeeeee

jom pi hongkong! :P

Ujang9897 said...

leh lanje

~ yus ~ said...

Wah! Banyaknya BE running...

Tahniah!

efa said...

ptut la tak berupdate bz rupanya sis yana ni..er bestnya dpt BE tu kan...tahniah yerp sis yana :)

mEiZ SHA said...

waaa untung laa..:)

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh, bes nyeh!
jeles2! =PP

Amy Syaquena said...

pasni leh belanja anyway tahniah dear..

atie said...

atie pun dapat BE ni!

lalink7 said...

wahh Yana..ai lupe pulaks nak tgk nuffnang..hahahah =))

nak p jenguk kut2 ade..tp macam xde je..hahahaha

lionteen said...

lionteen xdpt pun be..sedeynyee..

ieda said...

dikk mcm mana sebenarnya nak tgk BE nie .. kat mana ?? huhuhu

Adzriel AB said...

125... no rumah kat kampung tu

Finaz Jaafar said...

tak pernah dapat=(

hans said...

wah
den xdapat pun BE untuk CNY
haih

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

MiLanGurLz said...

besnyeeee lah tgk ramai lak buat entry pasal BE ni. heeee :)


boleh buat duit kawen dah sis yana! heee :)

nabilah_2908 said...

bestnya....BE sy dh ilang....sume jd ME ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAKIT GIGI

diana said...

sonoknye ada be banyak..
akak satu pun tak de..
kenapa entah..??
huhu

Nadia Mashuri said...

bz ke?
ptt la lme xnmpk..
hehhee..

Dinda Iva said...

wow TAHNIAH sempena CNY punya rezkilah tuh..hehehe

niesz said...

niesz xpnh dpt lg..bile kah..hehe..

updated entry :orang parit order pizza

Un Phat Lee said...

nak kahwin dah kakak aku nih.haha

E.d.Y said...

dah lama xdpt BE baru

ANATI SOKI said...

gedush gedush.. camana ni.. anati soki belum dpt BE lg.. dah sebulan dha ni>> T___T

Mr. Swift said...

huish tahniah! :)

zuar said...

omakkkk!!!byknye dpt BE...aii baru satu je thn ni..sungguh memilukan..uhuk3

bukan photographer said...

dah tlg undi dah cst tu..kalau menang nnt jangan lupe jemput..xmenang pon jangan lupe jemput..hehe

meow suke kucing said...

yeah support cik yana :D

NUR AMALIANA said...

tahniah!!!! hehehe..dh vote pun

sissyira said...

salam

tahniah...kita bila la nak dapat ni =)


nak p vote ni =)

AMMAR YASIR said...

banyaknya BE.Jangan lupa belanja Ammar nanti ek...hehehehe

lalink7 said...

kite dpt 1 je yana..hehehe

liyana said...

bestnye dpt BE :)
caiyok2 utk contest tu. nanti kami sume pakat vote :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015