Jan 19, 2011

Tiba-tiba Aku Macam terANGAU dengan Tomok...dem!


Tomok atau nama sebenar beliau Shah Inderawan *wow sedap jugak nama mamat ni sebenarnya*  berumur 26 tahun yang  dulu lebih dikenali sebagai lead singer kumpulan New Boyz........

IC Tomok...tak ingat mana aku jumpa...lupa nak amek link...siapa tahu sila roger aku ye  *yu ada ke IC Heliza??huahuahua~ *  =P




ololo suci nya muka kanak² di atas...hohoho~    serius aku rasa nak lempang je dengar dia nyanyi lagu Sejarah Mungkin Berulang masa tu....masa tu la...masa kini aku rasa nak peluk-peluk je...lalalalala~  *Tomok lak rasa nak lempang aku*   =P





Kini Tomok bergerak secara solo dengan imej baru....kau tengok rambut tu...korean style yu...wewiitttt~   



Masa beliau menang OIAM dan menjadi jutawan muda, aku still tak berminat pun dengan beliau...perasaan aku macam, "bagus la dia menang, rezeki dia..." , dan tak pernah lak aku amek tahu pasal beliau....ecece ada nada ego tak? teeheee~


Tapi sejak aku dengar lagu itu....lagu Arjuna...perghh tak tahu kat mana yang sedap sangat...tang suara ke, muzik ke, melodi ke, lirik ke....yang pasti bila aku dengar lagu Arjuna bulu roma meremang dan terus angan-angan aku dan Tomok jadi partner dalam misi melawan orang² jahat macam dalam cerita superhero movie...kah kah kah~  *sila sila ghelak...aku tak habis story lagi nih *  =P




Dan sekarang, setiap kali melihat gambar² dan persembahan Tomok aku rasa macam, 

"hensem jugak mamat ni sebenarnya..."


"baru sekarang kau perasan Yana?? orang lain dah lamaaaaaaaaaa perasan Tomok tu memang hot dan hensem!!"


well ai ni kan lambat sikit nak absorb sifat-sifat lelaki yang tersembunyi itu...lalalalalala~ 


isk mentang² sore kau dah tak sengau aku ghase kau sangat macho dengan posing macam tu...ngee~


Ai memang sangat gila dengan lelaki yang pandai main instrument especially guitar dan violin...dak encem pun reti main guitar...tapi sebab dia jarang prektis so dia tak sehebat Tomok..!! *habis la lepas ni dak encem pun bercita-cita nak jadi artis...masuk Akademi Fantasia....kah kah kah~*   v(^_^)


Menurut sumber sumber yang tak pasti kesahihannya, Tomok ni dah ada girlfriend dan bakal bertunang akhir tahun ni [klik sini]...girlfriend Tomok tu stewardess hokay!! kalau macam tu aku ni bukan lah taste Tomok kan...hohoho...aku ni layak jadi mekanik kapal terbang je derrr....keje yang kotor² korek² enjin kapal terbang tu kan...pffttttt~


eh yu baca ke blog ai Tomok? kalau girlfriend yu yang baca pun ai tak kisah...mesti dia akan cerita kat yu jugak kan...kannnnn~   *lempanggggggg* @_@


^

^

^

^

^

^

^

^



Don't worry bebeh...you will alwayz be ze bezz in my hearttt!
ecewahhh! romantik tak ai?? *rasa nak simbah asid kat muka time tulis entry nih*~  =P















P/S:: Aku dapat tiket wayang free from Nuffnang...cite Green Hornet...dak encem pun dapat gak so kami ada 4 tiket sekarang! Tomok!! will you be my date this Monday night?? weeehuuu~  =P


25 comments:

Sunah Mohammad said...

haha..dulu kecik2 minat tomok n new boyz gak..skang cam da tak heran tengok...:p

gambar last tu tak tahan...:D

"Che Ain" said...

woo jgn noti2 ok..

mummyzara said...

yana dapat gak ya..

akak tak g amek lagi.

dah nak meletup ni
x sempat x idakk hnssff...

Ujang9897 said...

hek eleh...tomok...??????????????/



hahahahhaha...ramai2 gelakkan yana wei

fariehan ibrahim said...

haha! adeh, dlu newboyz nie pemes.
tp skrg tomok nie da bergerak sorang2,
awat ttiba tersmpuk ngn tomok neh? haha!
lol, date ngn comel pom leyh gak g tgk wyg~~ xD

Aya^Yaya said...

ujang jeles la tu..ahahaha

dulu minat gak tomok nie wlpn sengau..lagu tangkap cintan oooOOooO..ehehe

mizz sue said...

haaa..lg dua tu bg saye lah..haha..tak malu

Lina said...

ok lar tu...tomok dulu dgn skrg dah byk perubahannya :)

Pembawa_Wacana said...

Gambar yg last memang xley blah..hahahaha

Putri_Aizat said...

haha...tul tomok memang dah byk wat make over...

ANATI SOKI said...

tomok? dulu anat tak bape nk suke ngat ngn dia.. muka poyo habis sora cm bapok. tp skunk dia dah makin hot. hehhehe.. me likey2.. wakakka

nabilah_2908 said...

hehehehehe...buatnya Tomok baca blog Yana ni...mau tiba2 dia jatuh chentaa dgn Yana...macam mana...? hehehe.. :P

sama la...masa dia dgn newboyz..sy pun tk minat...tertnya2 pada budak2 yg minat giler2 pada tomok ni..apa la yg best sngt tntg mamat ni..huhu

tp sekrang ni...ok la...dah boleh terima dia sbgai penyanyi.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
POPULAR ??

nub said...

tomok penah habaq kat aku..dia kata bab hensem,dia kalah ngan aku....


wahhahaha

lalink7 said...

wow bestnyer...freeee mreee....eh..eh..bile yana join kontes nie?? jeles2..hehehe

xsangka yana suka tongok..ehh...salah...tomok..hehehe

Ogy said...

pun suda terminat tomok sejak one in the million...hik2...

bestnyaa dpt tiket pree...huhu camne nk dpt tiket free tu yana?

diana said...

adik akak fanatik betul dengan tomok ni..
bukan sekarang je..
dari zaman NB lagi..
sekarang pun dok gila kat tomok ni..
hhha..

eh!!lelaki pandai main guitar memang best..
tapi banyak yang tak best nye..
heheh ***serik**

Along Tapa said...

laki pandai main instrument??aku pun pandai...tapi ko dah ada ujang...jadik aku mengundur diri..hihi..


Tomok??bila tengok show dia, aku mesti terpikir...mamat ni amik weeds ke??tak duduk diam betul..

Gorengbaek - Kelemahan-kelemahan kaum jantan..

Hangit Habis dah - Transformasi HHD

d_tieah said...

Serius, tomok skrg mmg lain kan..
Sm lah, dulu aku mneyampah tgk dia apetah lg sora dia tu..
Masa dia menang mmg aku tak suka!
Sekarang, yes i like him but i really like Hafiz..
Hahaha..

ieda said...

aah dia nie memang handsome tapi rasanya taste budak2 bujang lah koot :)
akak x minat .. sore leh aar tahan :)

echah mashuri said...

dulu diri ini adlah peminat new boyz.segala macam cd beli.heee...sejarah mungkin berulang.perghh..laguu.hehe.tp skrg minat cmtuh jelah.sebab dia dh nak khawin;p

Finaz Jaafar said...

saya tomokianz ! wee~ hahah

niesz said...

1 je yg bab lemah sal tomok nie..time die kerinting kn rmbut..waaa!x ley nk terime lgsung..hehe..

syk nye kak dpt bnyk tiket free..hehe..

Mfs said...

rasa2nya macam terlebih ensem sikit dari tomok..sebelah mata pon boleh menang dengan dia..hahaha :P

liyana said...

yana! hahaha dulu ai minat giler la tomok ni. igt lagi die top giler mase ai form 2 dulu. 1 dorm asik nyanyi lagu sejarah mungkin berulang. pastu ai siap beli cd die & movie2 die sekali. kah kah kah.
skrg igt balik, mak ai goli den. hahaha

ausleoz said...

nk tanya nie...tomok pakai jam tangan jenama ape tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015