Jan 3, 2011

Tips Menumpukan 100% Pada Kerja

Sila lah ikut tips aku nih sebab aku juga dikategorikan dalam pekerja-pekerja cemerlang 2010...wallaweyyy~   baca boleh percaya jangan...kerja tak sampai setahun tiba² boleh jadi pekerja cemerlang kannnn...pffttt~   =P


**

**

**

**

**

**

**

**



Kalau di-TOTAL kan kelima² hari memang jadi 100% lah...bukannya sehari 100%, tapi 5 hari = 100%...wahh memang pekerja yang sungguh berdedikasi...well kita kena work SMART...not work h.a.r.d....lalalalalalala~  










eh janji kerja aku siap on time,
bos pun puas hati dengan kerja aku 
kira bagus la tu...ngee~  v(^^,)



9 comments:

CGG said...

nice :)

echah mashuri said...

haha..boleh pulak cmni.tp btul gak.asal keje kite siap dahle.;p
cehh...ckp mcm ak dh keje je..hehehe

Lya Colours said...

ala camno nak bersemangat
ari ni ngantok gila
skettt lagi kepala nak jatuh atas keyboard ni hah
huhuhuhuhu

HonEyBuNNy said...

betul2...hehehe;-)

six.september =_= said...

haha 100% dalam seminggu ekk
baru aku paham
nanti aku kerja memang nak buat camni ah
mampos lah boss aku

zuar said...

baru keje 2 hari..kena kerja kuat ni^_^

nabilah_2908 said...

haha....betul gak tu...

waimah apa pun yg kita buat..jnji kerja2 perlu siap on time...

kat sini pun..boss tk kisah sngt staff dia layan internet...jnji kerja siap dgn sempurna... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ENTRI MAKAN-MAKAN

diana said...

kalau kerja betul2 kerja mesti badan jadi penat.tapi kalau banyak main2 dalam kerja mesti tak penat kan??

ANATI SOKI said...

wakakak.. sgt kreatif tips! muahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015