Jan 10, 2011

AJL ke 25...eh Sebaya Dengan Aku Rupanya!!


Keputusan AJL malam tadi memang mengezutkan...ada sesiapa yang tak terkezut...?? grrr~  >_<


Juara Lagu : Ana Raffali  (Tolong Ingatkan Aku)
Naib Juara : Meet Uncle Hussain & Black (Drama King)
Tempat ketiga : Hafiz  (Noktah Cinta)
Persembahan terbaik : Faizal Tahir  (Hanyut)
Vokal terbaik : Hafiz  (Noktah Cinta)


Dalam Hot.fm tadi, majoriti tak setuju dengan keputusan juri....especially yang juara tu lah...huhu~   Aku pun tak setuju sebenarnya si Ana tu menang...baik lagi Yuna dari dia...bahaha~   kalau nak ikut persembahan, memang OUT! gedik gilerr...meluat lak aku tengok...dem! Lagu tu best, aku suka jugak layan....tapi bila tengok dia perform terus jadi menyampah dengan lagu tu...macam tengok video cikgu shida  *mamtik aku kena tembak dengan feminat Ana Rafali*  peace! peace! v(^_^)


oke aku pun cuba berfikiran ala ala juri, "mungkin dorang tengok pada lirik..."  bisikku *ecehh*   Adoyaiii lirik Faizal Tahir lagi mantap kutttt...siap mandi manda lagi atas pentas....grr~  oke beliau memang menang best performance...that's good enough! (-_-")


Ada jugak yang redha dengan keputusan semalam, "kasi can la orang baru menang...asyik orang yang sama je, bosan!"   salah satu komen yang aku dapat di facebook...hehe~    apa-apa pun, hanya juri yang faham kenapa Ana Rafali jadi juara...sebab aku memang takkan faham makanya aku tak layak lah nak jadi professional dalam bidang seni ni kannnn...pengkritik belakang tabir je layak...kah kah kah~  =P   


FINE!!  tahniah la buat kamu wahai Ana Rafali!! walaupun hatiku tetap protes...tak setuju!!! hehh~   Lepas ni harga baju kurung Ana Rafali adalah sangat mahal dan harga tudung Yuna mungkin akan jadi murah...apakah?? (-_-")




Faizal Tahir tetap pemenang dalam hatiku... you're rock bebeh!! auwww~  \(^_^)/










Tiba-tiba selit kisah EPL kan....huhuhu~  Aku tak tengok pun, tapi aku tahu lah team mana yang berentap semalam...tahniah buat MU...!! tapi aku juga BUKAN peminat MU...!! muahahahahaha~   *mencik taw!*  =__='



26 comments:

lovelyfana said...

jgn ckp ko tkejut.. mak aku yg xtgk pon tkejut.. adesss..

liyana said...

x setuju jgk ana raffali menang.. cam x sesuai je.. hoho

Liyanaroxx said...

UNLIKE!!! UNLIKE!!! UNLIKE!!!

Daripada dia,baik Yuna..dahler slang mat salleh + suara tersekat-sekat!!!

durh~

Owh,me suka faizal tahir too!!!

*wink*

Lya Colours said...

tak concentrate sgt tgk AJL malam tadi
sebab layan drama masyuk kat tibi 1
tak kesah pon sape2 menang
tapi suka A.P.I perform !!!

POSH76 said...

tetap sokong FT walaupunnn...FT tetap rock!!!!

POSH76 said...

tetap sokong FT walaupunnn...FT tetap rock!!!!

Ujang9897 said...

ai ade buat entri komen pulak lps nie..hehe..oto publish

syirakhalid said...

ramai lagi artis yg gempak yg boleh jadi juara dari ana semalam.

JULYA said...

aah...julya pn tekejut.sebab dia rasaanya mmg bukan mana2 pilihan tuk menang.tp bak kata yana maybe dari lirik kot.kot la.huhu.minat FT jugok

Finaz Jaafar said...

tak ske Ana Rafali menang jugak! ehem..FT tetap dihati

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

sib baik tak tgk AJL semlm..
kalau tak lagi terkejut berganda2

gehehhhehe

✿(^^,)✿

Pembawa_Wacana said...

Ok dah tu~~ Kire ok la kan.... he he he

HonEyBuNNy said...

ila pun xtgk tau...lau tgk komfom protes jugak..ehheheh

Mr feckry said...

memang sangat terkejut

Isteri Yang Comel said...

wah... keciwa sebab faizal tahir tak emnag... lagu selamat malam buat meremang bulu roma... walaupun lagu hanyut ader terkincit sket.. tapi Faizal tetap best... sore jabtan gitu... sayer ngan asben penyokong faizal...

lalink7 said...

yana ~ huhu...xsangka menang walaupun suara dia biase2 jer..mungkin rezeki dia kali nie..dahla mekap mata xlawa smlam..tah sape la mekapkan dia..

yesss MAN U tetap di hati..glory2..hehe

Mrs Fauzi said...

aku lg x setuju...dh la mas die nyayi tu aku xtau butir apa die sebut..alih2 aku dgr 'tolong ingat kan aku' pas tu aku x faham dh apa yg dia sebut...dh la sebut bm nk ade sleng2 british cet hahaha...lidah die pendek kot..tu dgr x dgr je sebutan die tu...kihkihkih

niesz said...

hehehe..lps ni sape2 yg jual shawl sila jual bj kurung plak..ehe..

ADfeez said...

heheheh saba2....:D

latest entri :
HIdup tanpa Facebook??? bleh ker???
AJL 25 yang kwang kwang kwang....

six.september =_= said...

ala mencik la
apsal kau tak mention chelsea menang jugak semalam
7-0 beb

hahahha

echah mashuri said...

ana raflli best gak.tp faizal patut mng.heheh

mEiZ SHA said...

hehehhe
amboi2 kritik orang ye kamu..:)

tp mmg x best pon performance ana mlm td..:)

rezeki dia agaknyer ..

nabilah_2908 said...

sy tk tgk pun time keputusan di umukan...sbb sudah terlelap..

bagun pagi...bukak radio..terkejut oo..bila dpt tau ana rafali menang..

mmg la tk puas hati..tp...dh itu pilihan juri...even kita protes mcm mn pun...tkkan berubah pun keputusan juri tu kan...?

rezeki dia....(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MAKAN-MAKAN SEPENA AJL25

azureEn said...

faisal tahirrrrrrrrrrrr XD

tak suke gk time ana raffali tu nyanyi cm gedik. lagi2 yg perform lepas menang tu =|

**abes laa saya kene serang ngn fan dye jugak XD**

ANATI SOKI said...

anat tak tgk kot!! gedush gedush.. cek kena balik ostel dah time tuh.. T___T

doowh...
banyak org tak expect nk dpt kt dia kot.. anat igt faizal tahir nk mnng

Ogy said...

mama terkejut terkujat terkejang...heheheeh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015