Aug 8, 2011

Formula Untuk Dapatkan Anak Kembar~!

Well sekarang ni aku rasa isu paling hangat antara bloggers ialah abang Ben Ashaari bakal jadi bapak! weeehuu~ [baca SINI]  tahniah diucapkan kepada beliau! suka! suka! nanti anak kitorang mesti sebaya...eh! aku peknen jugak ke?? kahkahkahkah~  v(^____^)"


Aku rasa ramai juga parents yang teringin nak anak kembar kan?? aku pun teringin jugak nak anak kembar...macam comel je keluar sekali dua...muahahahahaha~  =P   ce scroll down, kita tengok formula nak dapatkan anak kembar *wink wink*  =)







 


































taraaaaaa~  olololo tomey tomey  =P


*lariiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk*

Sumber:: emel~





p/s::  tiba² macam tak sabar tunggu 25 September...ngeee~   ^__^





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

43 comments:

Adylia Qarissa said...

tahniah la wat yana, ujang, abang ben... junior bloggers :D

salemaziz said...

congratz2 :)

^^nu[dd]yra^^ said...

alalallalala...cam comey jer baby tuh copy paste....

Aku Ibu Muda said...

haha..senang nya ye nk dpt twin :p

Lya Colours said...

hah kalo camni boleh la copy paste sampai dapat kembar 8. haha

Anum said...

comelnya

mynameismy said...

hampeh!

ade ape 25sept?

ir yien 9897 said...

nanti boleh lah berbiras ngn abg ben.. heheh

hah!best nyer dapat anak kembar..
tapi keturunan kami takda ank kembar..

eh2 bertul kan kalau nk kembar kene ada keterunan kembar :)

:: Mrs.Eady :: said...

tak sabar nk check up ek...tahniah :)

mas saari said...

tahniah yana...
copy paste cam entri lak! heheheheee

pinky said...

tahniah yana....2 berita gembira ari ni....eventho terkejut baca entry kak mas pasal liana afira malik tu.....

Munna said...

insyaALLah ada la rezeki tu.. =)

azam said...

kalaulah boleh buat camnii....syoknyer

dwaty said...

rezeki bulan ramadan....

Bigdaddyz said...

insyaalah dapat ...senang jer ...hehe

mynameismy said...

weh bile nk reveal betul2 nih!

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/08/tahniah-ben-ashaari-bro-wacana.html

eiela said...

dapat anak kembar tak payah bersalin banyak kali ye tak? hehe.

GoJeS said...

25 sept...anniversary kami:)
ade gud news kah..beshnyeee...

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

ololo...rs cam nak pregnant lagi..huhu :P

mizzkechique said...

klu mcm tu kn fotostat byk2..lg byk kembarnya.. haha

nabilah_2908 said...

ada apa 25 sept tu Yana...?

tahniah tuk abang Ben...hmmm....Yana peknen juga eh...? cite la..cite la... :) :)

Mr.B[e]ave[R] said...

tertipoo..baru nak simpan tips nih..haha

http://kainpelikatbiru.blogspot.com/

GreenJade said...

chehss...tipah tertipu yong..ia pegang pensil nk salin tips..hahaha :p

maisarah sarah said...

yeay!!tahniah ^_^

sukasukatulis said...

sabo jerkla..ingtkan ko tepek petua ke hape cehhh!!! hahaha~~


p/s:: aku pon xsabau nk tggu 25 sept... bole??? hahahaha~~

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

alamak apasal la akak terlambat nak ambik petua nak dapatkan kembar dari Yana ni kalau tak dah banyak kembor akak dapat.. tp sayangnya kilang dah tutup .. hehehehehehehehehe

diana said...

tengah tunggu kepastian jugak ni..
dah 15 hari lewat.tapi check tak de apa pun..:(

b a m b a m ' s said...

bertambah 2x ganda lar manusia kat muka bumi nie kalau senang leh dpt twins mcm tuh.. ehhehe

Cik Bambam dah bertukar domain

Eika Arysha said...

tahniah2...eika pon xsabar2 nk tgok anak2 korang,mesti kiut miut....hehhehehe.

ZaNa aDieyZa said...

comelnya!! zana inginkan tips betul2 la td.. hihihi

peachippo said...

hahhaha..jahat laa kak yana...egat ke betol2 dah tadi...eiiii,tahniah taw ! :)

ILA HonEyBuNNy said...

ehem3...

ne mesti dah berisi neh...tahniah sis..

haha..nak jugak anak kembar...copy paste je lah..ehehhe

anis aneesa said...

huhuhu..smangat dh nk salin tips td..adess..huhuhu..tp mmg besh dpt ank kmbar kn?tetibe rse x sabar nk kawen.keh3..=p

mEiZ SHA said...

hahahaha
semangat je ninie scrolllllllllll sampai ke bawah..hampeh tul!!

sgt comellllllllll si kecik copy paste tuh..;D

SEN BAEK AYAH SAYA MMG TWINS..:)
TOK SHAYE KEMBAR 3 LG..ADA CHANCE X AGAK2 NAK DPT TWINS?:)

zuwaidah said...

ujang tahu tu mcm mana dpt formula baby twin kan ujang kan

ieda said...

aminnnnnnnnnnn
akak doakan utk yana banyak2 dikkk ! :)

Fathin Fazila Razali said...

akak! tahniah utk berita baik ni.. semoga sepanjang mengandung ni sentiasa baik je ek.. alhamdulillah rezeki ramadhan//

Prince Halilintar said...

harap2 yana pecah rekod dunia la...dpt kembar 11..boley wat satu team bola terus..hehe

EZAN IDMA said...

alaaa . akk pregnen takkk???

hakamah hamyadi said...

hahahaha..comel je.....senang nye nk dapat ank kembar..heheh

BeloG MTT said...

Dengan semangat kembara MTT ingatkan memang ada formula..Baru nak skodeng..Hampehhh..Haha =..="

.izzati liyana. said...

haha. copy paste eh. teringin jugak nak. tapi takde keturunan yang kembar pun. huhu. mesti comel jeh nnti. pakai baju same2. lagi best kalau muke same. mesti comel rasa mcm nk tumbuk2 je.

Isteri Encek Bard said...

sangat teringin nak ada twins

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015