Jul 17, 2010

Giveaway Eybizzonline

Ini adalah STICKY POST

Untuk entry yang baru sila SCROLL ke bawah...masehhhh~






Korang dah ada watermark ke???

Aku dah ada...

tapi satu je....

wahaha...sangat tamak..








:: Klik gambar untuk ke blog penganjur ::



Bagi memenuhi syarat² penyertaan, saya akan jelaskan satu per-satu setiap syarat yang dikemukakan supaya mudah bagi penganjur menyemak penyertaan saya...wink² ^_^

a) Warganegara Malaysia dan perempuan sahaja!
    - yess! saya memang warganegara Malaysia ya...dan memang sah seorang perempuan...rasanya kaum laki  takde kut menulis ayat² gedik macam saya ni...hehu~ ^_^

b) Jadi Followers (Done)

c) Buat entry yang menyatakan, "Saya nak menang watermark dan hadiah misteri dari Eybizzonline muuaaxxxx! *rujuk notakakitangan untuk keterangan yang panjang lebar...huhuhu~*

d) Tinggalkan link kat komen (Done)

e) Winner dipilih secara cabutan bertuah....ffuuhhhh fuuhhhhh mintak tuah mintak tuah....

f) Tarikh tutup adalah pada 18 Julai.....hari ni ialah 17 Julai....AAAAA esok ghopenye tarikh lupus tutup!! CEPATAN joinnnnn sume!!








Notakakitangan:: Saya nak menang watermark dan hadiah misteri dari Eybizzonline....sebab saya rasa design² watermark sis sangattttttt lah santekkkk...harga juga agak murah dan berbaloi untuk dibeli...tapi sebab saya dah pernah beli makanya saya teringin nak dapat FREE pula....Jadi, sudilah pilih saya sebagai pemenang bertuah sis ye....mmuaaxx mmuaaxxx~ 

oke cukup setakat itu bodekan saya pada penganjur....

Sekian full setop!



9 comments:

lionteen said...

gud luck yek..

hope dpt hadiah tu kat yana..hehehe

meoteen said...

hi cik lionteen... awk sihat? :D

y@n@ M!B said...

:lionteen:
Tenkiu beb..jum la join skali :-)

y@n@ M!B said...

:meoteen:
Apakah?? -_-

black_mel said...

laki pun leh jgk ker?

ribena.illina said...

nak jugak nk jugak!!
tp tarikh da tutu daaaa~
aiyakkk~
hehehe~

y@n@ M!B said...

:black_mel:
xleh aa pompuan jek..huhu~

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
hehe tggu next time lak =p

mizz sue said...

hehe....ehemm2..bermadah2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015