May 18, 2011

Salah Satu Sebab Aku Berkahwin Dengan Ujang9897...!!


Ni lah sebab nya...beliau ada bakat main gitar...muahahaha...aku memang suka laki yang boleh main gitar sebab mereka nampak sangat hensem dan macho ketika memetik tali-tali gitar lalu menghasilkan melodi-melodi yang sangat merdu...auwww~ =P





Boleh dikatakan setiap hari aku dengar dia main gitar...bukan setakat main gitar je, siap nyanyi bagai...pakej lengkap hokay! hahahaha~  cord cord musik semua dicilok dari youtube....itu lah gunanya IT education v(^^,)


Malam ni aku minta dia mainkan lagu Hotel California by The Eagles....adakah beliau berjaya bermain dengan merdunya?? itu yang kita tak tahu...pffttt~   aku tak rekod pun dia main gitar...nanti ramai nau awek berkenan...ai tak sanggup nak kongsi-kongsi kasih sayang...ai kan tamak orangnya...kahkahkah~   =P


oke aku nak tidur dah...zzzZZzzZ

73 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

amboi yana...boleh request2 lagu eh b4 tdo ~ ...sweet gtu ;)

suria lekatlekit said...

sy pun suka lelaki yg pandai main alat muzik tp jodoh dgn org yg langsung x tau main alat muzik apapun dia ada ciri2 yg sy suka.. kelakar & gila2. Hubby sy otak dia pk jual beli. Hope blh jd businessman. wakakakakaka

mas saari said...

sama ngan husband akak, pandai main gitar...hehehee

Yuyu Zulaikha said...

jeles... laki saye pandai main bola ja :(

Unknown said...

sweetnye husband dodoikan b4 tdo~nak cari laki pndai maen alt musik jugk laa~haha XD

Aini Azman said...

alololo,.sweet jgak si ujang ni,.HAHA main kan lagu utk kak yana b4 tido ea,.=p

bersama kak Es said...

Kak Es pun suka main gitar :)

MissNadh said...

ujang sume retik ek?untungla..haha

zacky786 said...

waa. ehem2. sy reti men gitar gak.. haha.. :D

Ana Montana said...

laki saya reti main gitar jugak..
boleh nyanyi jugak..
yang penting pandai masak..
itu yang saya paling suka..
hahhahhhahaha..

Abu Zafran said...

bertuah badan ujang...hahahaha

BRO_MONDAY said...

miss yana : yu beruntung tau....('',)

forever love said...

pergh.. siap boleh request lagu lagi.. best gler...

Hatinyarapuh said...

bestnye...tak yah nak dgr radio...
dgr suara suami sendiri lebih afdal... :D

Unknown said...

hahah lawak pulak tgk ujang dalam gambar tu. stim habis main gitar!! :P

Hajar Hasan said...

miahahaha~ comel je kak yana ni. sengal ouh! ceh ceh ceh. terer ke bro ujang main gitar? ceciter ceciter. wee~

pssttt: hajar suka lelaki main piano. :)

DeQWa said...

pergh!!! sweet gile men gitar sblm tdo.......

Fariehan Ibrahim said...

comel giler! grrr~ >,<

YattAkasah said...

wah kite pon suke laki pndai maen gitar ni..hehe

YattAkasah said...

wah kite pon suke laki pndai maen gitar ni..hehe

Unknown said...

bestnye ada orang mainkan gitar sebelum tidor.memang syok. =)

Along Tapa said...

aku terpandang satu benda....gitar mahal tu...aku pun pakai kapok bape hinggit jek...

ujang dah expert main gitar....hotel california tu basic jek yana..ko tgk dia main dengan terernya nanti...hihi....

cik heroin said...

haha, sweet je ^^

Unknown said...

ai nak yg boleh main biola... ada ker. hikhik

Syafiq Rosli said...

ye2 je muka ujang main gitar..hehe

Diana Rashid said...

lepas ni boleh suruh dia cipta lagu..
nyanyi kat youtube..
mana tau boleh jadi artis ka nanti..
hahahah

jeely jelly said...

main gitar penuh semangt sambil baring... caya lah ! :)untunglah cik yana :)

Syisyi said...

Nak cari Laki pandai main alat musik jugak la. Heheh

SUHAIDA said...

ujang xhabis cakap kita ni sama tau..tapi part ni mmg sama la diorg ni..tunang su pun pndai main gitar tu yg terpikat mase bercinto dulu..hihi
asal call malam mesti tgh main gitar..nnti dah kawen cam ujang jugak la kot...hihihihh

CikPuanWanda said...

bgus2..ada lulaby sebelum titon..wanda xsure laks Inchik Harapujee reti ke tak main gitar..kena tnya la ni

Nazatul Anuar said...

sgt suka lelaki pandai main gitar..
tp dapat yg xreti men gitar nak buek camano..
huhuhuhuhu...

Isteri Encek Bard said...

bertambah-tambah sweet yana ngan ujang nie

risa said...

alolololo so sweet itu adik..
hehehehe best eh pandai main gitar
agak2 sore ujang sodap tak yana? hehehe

MizzTina said...

ada bakat terpendam rupenya...ahaks..
yana, len kali rekues lagu2 yg lg ganazz..tgk ujang boleh ke tak..

Liyana said...

tng sy pun pandai main gitar.. hehe

best kan tgk lelaki pandai main gitar ni.. ^_^

Unknown said...

apasal ujang cover bantal tu? huhu

Unknown said...

so sweet. hehe

Ujang9897 said...

gila power ARSENAl...hahahaha

derm

Munirah Izzan said...

hahaha...mantap...maen gitar sambil baring tu...

Lynn said...

untunglah ada suami pandai main guitar :D

Cik Puan Izan❤ said...

amboiii...beruntungnyaaa... siap tido di iringi bunyian gitar lagi... jeles ahkak tau...

Unknown said...

aih
romantik lak ujang nieh
hahahahaha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sama la mcm incek su0mi akak....*hehehe akak tipu*

emarieys said...

memang sweet...

siap baring2 lagi....

aDisH.sHidA said...

WOOOOW..SO SWEET...SETIAP MALAM SEBELUM TDO REQ ERK YANA

Ct Arina said...

laki saye x pandai maen ape2. haha T_T

Sharifah Aniza Ali said...

wt dodoi ke yana...hehe

yatie's EPISODE said...

phew~ yati pong suke laki reti maen gitar. nampak bergaya gitu! haha

Dayana Z said...

best bila dorg mainkan utk kte kan kak yana :) sweet je hehe.

Puan Eka said...

jelessssssssssssssssssss...laki eka pandai n tere men futsal jer..tapi takpa..syukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

msredcheesecake said...

cik yana,

mr bf msred pon main gitar...sgt suka swoh dia nyanyi tuk msred...pas tu msred mula la syok sendiri melayan pasaan...hehee...

Unknown said...

erk.. kombang ujang....-.-'

GamUHU said...

HAHA!dah kembang gila ujang tuh.:P

sYafIk-wAy said...

wawah , aksi ujang di atas katil tertera .

Prince Halilintar said...

nak request lagu satu...haha

klu si ujang tu dah men gitar yana kenelah nyanyi...heehee

Unknown said...

yup lelaki main gitar mmg macho...

Unknown said...

yup lelaki main gitar mmg macho...

zuwaidah said...

boleh masuk program realiti ni yana dan ujang....kita bloggers sokong nanti yeeeee

:: Mrs.SyahNia :: said...

btuahlah pn.yana ada org
dodoikn lagu sblum tido
weeee~

aizamia3 said...

masa ni dak Ujang layankan dak Yana.. pasni dak Ujang kena layan anak pulak.. fuh.. selamat Yana tak payah kena jaga anak.. hikhikhik..

Unknown said...

huaa..sweettt..

Invisible Me said...

sweetnye.
alolo. :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Nak jugaaaaaaaaaaaaaaaaak yg pandai nyanyi main gitar nihhhhhh

cimöt said...

alahaiiiii..bestnyerrrr...

Mama Iqa said...

bestnye,
dulu ex couple eika,mmg pandai main gitar n nyanyi pon sedap,setiap mlm sblm pejam mata mesti dia nyanyi 1 lagu...tapi jodoh xdew ngan die...apa2pon,laki eika yang skrg nie pon pandai gak nyanyi walau x reti nk petik gitar...

Unknown said...

wah ujang dodoikan yana dengan lagu 3 kupang..

joegrimjow said...

entry lusyahhhhhh

lalink7 said...

hahahhahahha..nak cpt tido je yee? hahahah..sabo jer

mrs kayrul said...

mesti tak boring...ada jer lagu berkumandang kat rumah tue...

Iela Fazielah said...

akak sgt setuju dgn reason ni.. tp malang akak xdpt laki pandai main guitar.. haubby akak belajar main gitar 2 thn.. tp tau main lagu twinkle2 je... hampeh!

Unknown said...

Untungnya kak Yana.. Hehe.. :)

eyjalukman said...

cri pandai men piano lahh . haha

+_Miss.Jannah_+ said...

sangat sangat sweet la kak yana! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015