Dec 16, 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

*klik gambarajah untuk ke blog penganjur*



Dah dua kali Edy anjurkan contest...aku baru satu....eh! =P


Contest kali ni pun menarik..sebab tu nak join...hadiah imported I tell yu!! selalu betul Edy pi holiday...weehuu~   jeles yu!  oh ini juga merupakan tag yang diberi oleh mizz su...thanks dear! ^_^


Cara nak join adalah sangat mudah...


1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini) -- DONE!
2. Jadi follower blog ini... dah lama ai follow blog yu edy...kui³  =P
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
- dak encem  
(dia tengah gian nak join contest sekarang..hihi~)
- julya

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...



Jika aku menang, aku nak hadiah dari Padang/Bukit Tinggi berupa beg sulam....sebab aku boleh letak barang² mekap dalam tu...tak perlu bercampur serabut dengan purse, kunci kereta, rumah, opis segala...lebih teratur dan sistematik...ecewahh! ^_^


Untuk senarai hadiah bagi kamu-kamu membuat pilihan, sila tekan sini....ada dari Beijing, Padang/Bukit Tinggi dan Singapore...banyak kaooo..30 pemenang bertuah bakal menggondol hadiah² itu...WOW!



 Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010



 Lagi beberapa hari...cepatan join!! \(^_^)/




















p/s: wallaweeyyy pecah rekod ni sehari sampai 3 entry aku update...siap tukar template lagi...auww~   (^^,)


10 comments:

Ujang9897 said...

dah rajin nanti ai buat...

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Lya Colours said...

dah malam baru aku sempat nk blograyau

wahh dah template baru
majuuu

meo suke yana nk kawin said...

horey!!!!

♥ Teacher Rinz ♥ said...

nice..folow me back..i da folow u

Along Tapa said...

template baru ko lawo...rajin lak ek ko join contest ni....tak kusangka~~~

Gorengbaek - Ini kah tahap kewartawanan Malaysia??

Hangit habis dah - What the hell??Fcuk off damn it...

BENA said...

wahhh sis pon join gak ?

kak sue pon tag zra . tapi x terbuat ag nih . heeee~


GUD LUCK sis ! :)

JULYA said...

halamak...baru rini baca entry ni...nasib ada masa lagi...erm...last minit lagi.ntah2 menang lagi tak.hehe

JULYA said...

sori sis.tak pat la nak join.ingat blk niaga sempat buat.tak dan la.beruk meragam.lombab amek.maafin gue donk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015