Mar 17, 2011

Kad Dah Siap! yeayy!





Ekceli kad ni dari minggu lepas lagi dah siap..tapi baru semalam amek...ada 1500 semuanya termasuk dak encem punya sekali...tapi kedai kad ni bagi extra 10 keping kad...takut ada yang kotor/rosak...phewww...terbaekkkk!!  ^_^




~printed envelop~



 ~Ni la ghope kad kitorang...comel kan???? cepat cakap comel sebelum aku sentap!!! *PANG!*~



Kad aku haruslah yang kaler pink...auww auww...jadi uols uols sila lah pilih tarikh mana yang rasa-rasa free dan available...tak dapat datang belah aku, datang kenduri belah dak encem pun oke..tapi kalau nak datang tu roger² la kitorang...nak bajet berapa ramai yang datang...kitorang pakai katerer maaa...so faham² je lah bajet tu macam mana...huhuhu~  v(^__^)"


Kalau kamu kamu mahukan personal invitation sila jangan malu, jangan segan inform aku kat email...boleh tengok email address aku kat sidebar ["Ini Saya"].


err rasa panjang sangat la entry tadi..aku jadikan dua entry la yeh...aku pun tak larat nak baca semua...wahahahaha  =P




49 comments:

apezs shah said...

Salam

Hehe nak jadi VIP undangan la boleh x
, nti leh laa g ramai2.. teiba..
wah xcomel laa kad tu.. tapi cantik
haha... pinky lagi.. :)

azureEn said...

eh comel kot kat kawen tu! suke3 ^^

Finaz Jaafar said...

eh,seyes comel kad korang ! nice2

Lya Colours said...

fuhh dah terasa bahang naik pelamin. tapi serius kad tuh mmg cute

mynameismy said...

soooooooooooooo cute!!!!

InsyaAllah nak dtg lah!;)

Silent Thinker said...

chantekk kad tue..
suke tgk~

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

ada sesuatu yang menggemparkan antara kad kawen kita berdua...tunggguuuu!!! hahahaha(gelak besar) akan ku kupas di entri yang akan datang.....nak gelak lagi ni...huahuahua...suspen tak?

mizzunderstood said...

comellllllll....suke la.btw..price dorg ok x?tgh survey2 kad kawen ni.hehehe.. =)

Anis Nasri said...

comel je kad kawen akak...
nnt bole la mntk idea dr akak bile turn kite plak nk wat kad kawen.
huhu

YanaMIB said...

@mizz su:: waaaa mmg suspen ponnn..grr grr...cpt la update entry suspen tu!!! >_<



@mizzunderstood:: psl price tggu next entry k..hehe~

Mr feckry said...

maksure, semua ok kat kad tu

Cikziee said...

Wahhh..

Kad tue sgt comel...hehhe

Dayana AZ said...

kad tu cute sgt2 kak yana :P!

Sunah Mohammad said...

baeklah....."COMELNYEEEEEE" hahahaa~

FariehanIbrahim [LBC] said...

LOL! comel nyeh kad kartun2 lgik. >.<

pos lar kt comel satuuu~! hehee (^^)v

LittleSunshine said...

wah...comel & cute...suka karakter kartun =)....comel2

Isteri Yang Comel said...

alahai yana cumel sungguh env. kad kamoooo

d_tieah said...

Memula aku ingat ni kad birthday.. Hahahaha.. So cute ok.. Nicelah.. Ermmm.. Hampa tahu.. Tak dapat datang.. Ngee :)

Entry Terbaru : Warga Tua Dan Bayi Terselamat Dari Gempa Bumi Dan Tsunami, Bukan Maria Ozawa Sahaja!

❤ C!K MAZ's❤ said...

cutenya kad kahwin tu...akak dulu2 takde la camtu...hehe...selamat berbahagia...

efa said...

fuy0o...comelnya kad akak huhu like ada cartoon lg serius cntik ok check2 kad tu kot2 la ada rosak leh tukar uhuhu

hanim azhari said...

sis yana kiut





















sesangat kad tu..muahahaha :)

AngahSayang2314 said...

wahhh yana berdarah manis la nie yer... agak2 angah dpt tak jemputan hehehe

linabahari said...

cute giler wedding kad u all!!

diana said...

comelnye kad...
dalam dia cemana??

Mama Gee said...

cute sgt...nak kad je..tp takmo dtg bule?? muahahaha..

nk kena lempang mama nih...

Ujang9897 said...

owh..dah nak kawin ker...

D`littleye said...

ok!!comel!!!:D

qyqa said...

comel gler kad kawen... =)
nak jaga hati bakal pengantin ni..hehehe
agak2 bole makan meja skali pngantin x??? =p

Cinoi said...

Mana dpt idea kad tu

nabilah_2908 said...

tersenyum sendiri bila tgk kad Yana ni...

comel.... (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SELALU KEKERINGAN IDEA ??

sissyira said...

salam

waawawa..kolor hijau tak ada ek..hehe..nanti kalau free kita cuba dtg =)

darxniq said...

yang penting ada name blog...jrang owg buat wehh..wakkakakka..

saya YANA said...

cantik kad.. macam budak sekolah.. hehe..

POSH76 said...

mesti kelas invitation kad tu...jgn lupa jemput taw hehe

iLa suHaiLa said...

nak wat kad kawin cmtu gak lah..boley??hehe..tpi lmbt lagi..smoge mjlis nnti berjln lancr..aminn

YanaMIB said...

@darxniq:: hahahahaha..syg oiii nama blog tu cuma watermark yg diletak supaya gambar tidak dicilok..hahaha..(^^,)

CikBulat said...

Comel gila !!!!!

lalink7 said...

ehh Yana..kad tue memang sangat comel..dah ramai yang pakai kad2 comel macam tue..eehhehehe..

cute kan..

tema yana sure pink dan tema ujang itam putih rite? hehe..dah tau dahh..

Yana..ai xdpt pergi sblah u la dear..tapi yang sebelah Ujang ai boleh pergi..boleh ke ai pergi yang sebelah Ujang? Ujang marah x?
=))

*nak adiah ape? huhuhuhu

YanaMIB said...

@lalink7:: huwaa tema ujang coklat la yanggg...sbb tu kad pon kaler coklat..haha..boleh je lalink nk pi mana² pn oke..bg address plisss..klu xde kad kita bg e-card..mcm yg janji hr tu...ecehh~ ^_^

liyana said...

ee jeles tgk kad uolls.. comel giler :D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

serius ! kad tu sangat comel ! lain daripada lain...:)

pssst...nak pegi jugak bole ?
nanti myra emelkan address ea..:)

░♥si lampu neon♥░ said...

weh kad ko comel dowh! hahahaha ko kawen kat area mana? kalau KL insyaAllah aku boleh pergi punyerrr =) send kat alamat aku k, no 1, jalan cu3, taman cheras utama..email pun boleh gak neorul87@live.com , ceh macam la ko taktau email aku kan !


aku teringin gak nak pergi weh !! hahaha eksaited siott



Jeng3x…
# Buffered Earnings, AirAsiaX New Zealand (India).#
# Gambar Reharsal Konvokesyen IPGM = )#
# Siapa Anwar Hadi ?#
# Buat Duit Dengan Heartbeat, Berbaloi?!#

putri noor syamimi said...

huyooooohhh!!
comelnye kad!!
jeles!!!

putri noor syamimi said...

huyooooohhh!!
comelnye kad!!
jeles!!!

darxniq said...

tp ape kate korang wat link blog..hahhaa..cam cun gak kan???...x pernah wat orang..kan3??hahahha..:P

YanaMIB said...

@darxniq:: kad dah siap print dah ponnnn...awk kawen sok buat la gitu yeh =)

darxniq said...

erkk..xder sape nk kat sy..:P

lady dayana. said...

aloloo comel nya kad kawen ^_^ arr tak saba plak nk kawen! wee :P

mynameismy said...

yana.
nak address dua2 belah boleh x?
mane tahu bleh dtg nak gak dtg tgk pantin comel..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015