Aug 4, 2010

BOSS BABI.......??? apakah~

Motif tajuk guna capital letter?? hehehe~

Sila baca dengan teliti sebelum membuat penilaian....aku tulis BOSS BABI....bukan bos babi aka pig bos! nampak perbezaan di situ?? gadis cuci suci lagi inesen macam ai mana reti nak mencarut...

err babi tu apa?? lalalala~



check this out!!


>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>







OH! jenama rupanya.....macam ala ala HUGO BOSS....tapi ini versi lain....sangat sesuai untuk diberi hadiah kepada para bos yang sangat dibenci kerana berperangai seperti @$#!&%^$!    *ops ops..excuse me! \/(^_^)*

Menurut kajian aku yang dibantu oleh encik Google, syarikat ini dimiliki oleh Guangzhou Lankai Leather Development Co Ltd, bertempat di China...well selalunya lah kan kalau benda pelik² ni memang asal China je...orang China memang suka improvise kut...very innovative gitu...huhuhu~

Jika diambil kira sifat kemelayuan dan 1 Malaysia yang cukup kuat dalam sanubariku, aku yakin jenama ni memang takkan lepas lah pasaran kat Malaysia...sebab di Malaysia babi = pig!! Mungkin di China perkataan babi bermaksud lain..baby ke atau barbie ke...ikut pelat diorang.........kut....-__-"

Mungkin juga produk daripada jenama ni menggunakan material yang sememangnya haram macam kulit babi ke atau anjing ke....who know's kan...So sebagai langkah berjaga² toksah la duk gatal tangan pergi beli produk ni...oke! *boikot boikot..neeno neeeenooo neennooo~*










P/S:: kalau rasa² dah menyampah tahap gunung Everest kat bos tu ..errrr...diharuskan lah kut bagi present jenama ni + kad comel yang bertulis "you're the lamest bos ever...pig bos!"
Lepas tu terus berhenti kerja ye....laariikkkkkkssssssssss~  =p

45 comments:

Mr Noble said...

haha! lawak tul la org China ni :p

d_tieah said...

Ish..
Bongok tul..
Huhu..

fadhilah said...

den nyaris nak beli kasik kat bos, wakakakaka!!

Lya Colours said...

elok bg hadiah kat boss ni
hohoho

POSH76 said...

first time tngk...mmg sesuai beli utk boss I....huhu

y@n@ M!B said...

:Mr Noble:
hehe~ sbb tu dorg maju =)

y@n@ M!B said...

:d_tieah:
relek relek ^_^

y@n@ M!B said...

:fadhilah:
hahaha..fatot b4 yana berenti bg adiah ni dlu kn..muehehe~

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
utk bos yg keji shj..opss~ hohoho~

y@n@ M!B said...

:POSH76:
haha..naseb la bos tu kn =p

makdara TERDIVA said...

haha! gud idea tuh..tp bos akak terbaek wok!!

teringin nak beli baju anak2 brand hush puppies..tp macam x tergamak nak bagi anak pakai baju cap anjing..hikhik!

ct odah said...

ni mst mse die wat brand ni die ngah mrah kat bos die..hahaha

syahira ariff said...

hahahahahhaha!lawak!
malu tau si bos tu nak gayakan bag mewah jenama boss babi

nabilah_2908 said...

hmm...dr china...mmg tk heran la..china mmg handal dlm bab ni..

nokia = nokla..

mcm2 lagi la...myb beg ni..Hugo Boss..tiba2 jadi Babi Boss... :)

kot ye pun geram kt boss...tk tergamak kot nk buat mcm tu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
RAGAM SI BLOGGER

iCaLoVeZiE said...

woh! Boss babi. Aduss.. pedih! hehehe. saya curik gambo yeh!

lionteen said...

la...
igt ade kat msia td..

hehe


ntah2 buatan die pun dr kulit2 babis kot..
hehe

Amy Syaquena said...

hahaha..lawak tol la

Fitrah Adnan said...

dia nk nma unik kot...

y@n@ M!B said...

:makdara TERDIVA:
bos baek xyah la bg adiah ni..bg hug and kisses jek..erk! @_@

y@n@ M!B said...

:ct odah:
maybe la kn..huhu~

y@n@ M!B said...

:syahira ariff :
hehe tau xpe..sbb tu kt mesia xde jenama nih..ngee~ =p

y@n@ M!B said...

:nabilah_2908:
tu lah..blackberry pn ada yg made frm china..design sama, kualiti je len...huhu..mcm²...

y@n@ M!B said...

:iCaLoVeZiE:
hehe sila sila curik..sy pon curik dari emel dan gugel..ngee~ =)

y@n@ M!B said...

:lionteen :
tak mungkin aa ada kt mesia..kompem bos² mesia siap wat persatuan boikot jenama ni laghik nnt..haha~

y@n@ M!B said...

:Amy Syaquena :
^_^

y@n@ M!B said...

:Fitrah Adnan:
terlebih unik dah nama ni..haru haru~ =p

meo_boss_babi said...

eceh... cik yana tgh survey brg2 hantaran kah? huhuhuhu....

:D

Along Tapa said...

ok kot~~~kalo jenama dia bossssssss yallll cemana ek..ko pandai2 la baca nak bagi paham ek~~~

Blog nostalgia budak Muor - Kegembiraan waktu tidur..

ribena.illina said...

hahaahahaa! zra xleh nak kasi kat boss la..sbb sygggg amat dkt bos!
hahaha~

y@n@ M!B said...

:meo_boss_babi:
haha adoi meo nih..tgk nick dh nk tergelak..adeh~

xkn brg hantaran bg jenama ni kottt..not allowed beb! -_____-'

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
setelah 8 kali baca baru paham..huhuhu~ nama tu tak best..boss babi gak best..huakaka~ =p

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
klu bos yg disyangi dpt adiah kategori len la..huhuhu~

Norasikin said...

tak ternampak la pulak logo kepala babi kat beg tu. Pada diaorg apa la agaknya maksud babi tu ye?

DuniakuAbstrak said...

Boss Bangang
Boss kedekut
Boss Botak
Boss pemalas
Boss Boroi

ok tak senarai jenama yg aku buat ni..tak lama lagi berada d pasaran..nantikan kemunculannya..hahaha

Anonymous said...

jenama nk bg kt awek ader tak..mcm AWEK BAB1 ker..hahahahaha

y@n@ M!B said...

:Norasikin:
sebab xde gbr closed up kut..xpun letak kt dlm beg..hehe~

y@n@ M!B said...

:DuniakuAbstrak:
bos boroi tu cam sedap je..muehehe~

y@n@ M!B said...

:Anonymous:
jenama PAKWE BABI akn menyusul di pasaran 20XX

dotblogspotdotkom said...

sekali tu btl2 babi punya bos.... huhuhuhu

Rinna said...

hahahah ada gak jenama nama gitu ekk.. :)

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom :
hehehe mungkin kot =p

y@n@ M!B said...

:Rinna:
biasalah China..mcm² ada ^_^

Solihin Zubir said...

ahahhaa.. sengal btol la..
kalau ada kat malaysia, mmg gelak guling2 kat situ jugakk.. heheh..

Anonymous said...

Kita berhibur jap dengan pantun kelakar di bawah, yang dipetik dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’ hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.

ahmad lutfi said...

Boss i also macam anjing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015