Sep 27, 2011

Open House Cik Epal~

Minggu ni minggu terakhir kita berhari raya...betul?? so last weekend memang pulun la orang buat open house kenduri kendara segala...ekceli memang every weekend kitorang menepek kat rumah orang kembungkan perut...maklong lah duduk rumah pun berdua je...nak masak gas takde...bahahaha *alasan nyah!*  so bila lapar pergi je lah mana² rumah yang buat open house...lalalalala~  v(^___^)"




aku tak pasti kenapa muka aku macam ni  (-_-")


Sabtu lepas aku and dak encem attend open house cik epal...bapak jauh rumah beliau...rasa macam balik kampung pun ye jugak.. (-_-")





Macam² la makanan yang ada...agak besar²an jugak lah open house cik epal nih...pffttt~  yang pasti ayam masak merah dia sedap oke! aku bantai sampai 3 ketul...dak encem lebih kut...well dorang potong ayam kecik² ye...idak la pelahap sangat bila amek 3 ketul tu...ngeee~   =P


Actually special menu kat sini bagi aku ialah sate and kambing panggang...tapi aku macam takde mood nak makan kambing...sekarang ni macam trend kalau buat open house ke, kenduri kahwin ke mesti ada menu kambing...perasan tak?? huhu~




Air kelapa pun ada...not my favvy...tapi sedap pulak melantak isi kelapa nih...hihi terima kasih Saheizy Sam cik Epal sebab tolong belahkan buah kelapa ni...hikss  baik pakwe cik epal layan kitorang... (^^,)




Dari kiri::  cik epal gojes, awek Heidi Shafiq, YanaMIB, dak encem aka Ujang9897, Heidi Shafiq dan Saheizy Sam cik epal~  *prot aku dah nampak weiiii...wink wink~*


Lama jugak la melepak kat rumah cik epal...masa nak balik tu ada akak blogger Greenaple datang...tapi tak dapat amek gambar sama² sebab time tu dia tengah makan...takkan nak kacau ye dak? hihi terima kasih cik epal jemput kitorang datang rumah awak...walaupun jauh tapi sangat berbaloi sebab food sangat sedap! serius...tak tipu ni~  kalau bukan sebab dah kenyang rasanya nak je tambah lagi dan lagi dan lagiiiiiii...hihi~   =)


oh ni je gambar yang ada dalam kamera aku...gambar² lain banyak dalam kamera Saheizy Sam cik epal...aku nak makan mee goreng....lapar! okebai~!  (^___^)







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

43 comments:

AYuNG said...

haah...dh nmpak dah perut tuh:)

Kathy Tuah said...

org pregnant mesti nampak comel je..

makdara TERdiva said...

bila tengok perut orang, rasa rindu plak kat perut sendiri masa preknen2 dulu..haha

Anum said...

comelnya dia

Munna said...

org pgnant ni mmg sweet =)

mimiyuyu said...

comel la prut yana..
tringin plak akk nk merasa..

Aku Ibu Muda said...

suka tengok perut ibu mengandung :)

zuar said...

sedap tgk isi kelapa tu.yum3..rasa nk minum air kelapa lak.huhu

Rozuan Ismail said...

kelakar gila muka cik epal kat gmbr ptama.tgh bgayut smpt lg makan.haha

Liyana said...

comelnye perut die, hihi

maisarah sarah said...

like =)

POSH76 said...

cumilla dah nampak perut tu....kelass open house rumah cik epal

mas saari said...

seronoknya..

Isteri Encek Bard said...

syomel jer tengok perot yana.....

Wawa.Wafiyyah said...

perot kak yana naik xpe lg.pahamm.tp perot ujang pon cm nmpk jgk tu cm ne?..haha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah dah nampak dah itu perot dia....bestnya...

KC@ella said...

Sygkan pastu tk dpt dtg rmh KC, dh dkt sgt dh tu tau Yana. Nak wat camna .. nnt kita jmpa ye.

cik hani said...

cute la dgn perut yang comel tu

cik EPAL said...

kiut perut yana. anak yang keluar pon mesti kiut-kiut hehehehe

Lya Colours said...

haah ari tuh aku ada baca entry kak D a.k.a greenapple dtg open house ni. epal bertemu epal. hihi. btw aku suka gila kot blog kat D tuh,best nok

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... lepas nie dah kena tukar pakaian uniform preggy la yea...anyway gambar nie cantik pulak ....takde gegar2x pun....syabas...

mOoN said...

tiba2 teringin nak makan puding kelapa...

d_tieah said...

Best gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Makan!!!

Prince Halilintar said...

yana..cantek tudung u tue..dah nk akhir syawal dah esok..

namaakulynn said...

comelnye kak yanaaaa dgn perut yg dah nampak tu.hehehe.

Heidi Shafiq said...

ala.. tu perut buncit mkn byk sgt..

aimie amalina said...

waaaaaaa
meriahnyela kann
heee
x pnh lagi beraya dgn blogger
huuuu

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

air kelapa jgn mnm skang...nnti nak bersalin baru mnm...bg bb kuar nnti bersih je

Finaz Jaafar said...

meriahnyerr open house cik epal..

hmm, cantik la akk pky shawl cenggitu ! seyes wa tell lu..hik..perut akak je besar..akak tak gemuk pun..hihi

nabilah_2908 said...

best la baby dapat makan macam2..hehe.. :)

tak lama lagi..makin comel la Yana bila perut semakin besar... ngee.. (^_^)

Cik Azizah said...

comeynya perut kak yana.kak yana pon kecik orgnya..hehe

Anonymous said...

macam kenduri kahwin..hihihi

LittleGurl said...

wahhhh perot comel perot comel! ^-^ tak sabar nak tengok baby dalam perot comel tu keluar ;D

jaga pregnancy elok-elok sis! kalau tak nanti suh ujang cubit-cubit sampai lebam ;P

diana said...

tengok gambar tu terus nampak perut yana...
tak dsabar nak tengok dia makin membulat..
ekekekek

syirah rasid said...

haaa ni baru pess time nmpak perot kak yana.

selama ni jd silent reader, hikss

dok ttnya sorg2 sbb preggy xnmpak perot g.

*gegeh nk tgok perot org. hikss

mynameismy said...

dah nampak poyot..;)

Mr feckry said...

asal macam kenduri kawen plak

JMR said...

wahh..siap ada kambing lg nih..meriah..makan sampai nampak perut ye puan yana...;-p

Nyamuk Terbang said...

nyum nyum
walah....besar nye open house

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

Musim raya ni mmg senang nk cari mkn, open house berlambak...hehehe

Entri menarik di blog light|shadow

1. Blog Mereka Super Ohsem!
2. Kisah Winter Sonata & Mikrofonnya
3. Kartun Tempatan Yang Gua Layan
4. Muzik Video Korea Paling Menarik!

ieda said...

meriahnyaaaaaaa OH umah cik epal nie .. hermm pic last tuu best masing2 ada buah ati dahh ! :)

eiela said...

dah nampak dah perut. biasanya orang badan kecik bila pregnantnya memang besar perutnya.

My Aisy said...

comel jek poyot itu...tunggu sikit lagi..akan jadi lebih comel dari itu...neway air kelapa itu sangat fresh n sedap jek kan...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers