Jul 1, 2010

Hari Terbuka CNi Bersama Upin dan Ipin

CNi = Creative Network International....

Zaman² gawat ni ramai yang join MLM...bukan short form bagi 'malam' tapi multilevel marketing...

Terpulang la anda nak join syarikat MLM apa janji produk yang dijual adalah Halal, bermutu dan rezeki yang anda dapat daripada hasil jualan/belian adalah dari sumber yang HALAL juga....

Cara untuk mengesahkan status Halal, mulanya boleh lah selidik latar belakang syarikat....kemudian tengok kilangnya....kemudian check la kat JAKIM ke...huhuhu~  *boleh eh gitu*

CNi dah 20 tahun bertapak di Malaysia dan semua produk keluaran CNi adalah Malaysian produk..Semua made in Malaysia....tak main import² ni oke *agak riak di situ*

Baru² ni HQ (headquarters) yang bertempat di Glenmarie Shah Alam telah membuat sedikit renovation pada bangunannya *sedikit lah sangat..* Hebat syarikat ni, musim² gawat pun mampu nak buat renovation...itu maknanya kewangan syarikat sangat kukuh!

Jadi, pada hari Ahad ini, 4 Julai 2010, dengan bangganya CNi mengadakan hari terbuka bagi merasmikan bangunan HQ yang telah siap diubah-suai...



:: jangan malas untuk klik gambar...*wink²* ::




The best part is.................UPIN & IPIN pun ada untuk memeriahkan lagi majlis!! weeee~ \(^_^)/

Lantak la korang nak kata aku childish ke hape...aku suka tengok upin ipin tu..sangat comel...uuuu harap² anak² aku sok ada rupa upin ipin...wakakaka *apakah*

Berikut adalah antara part² dalam bangunan yang telah siap diubahsuai...








Aku tak tengok lagi rupa wisma yang dah diubahsuai...ni pun aku rompak dari facebook CNi Malaysia...hahaha *mintak halal ye..maseyyy~*  Kalau nak tengok keseluruhan sila datang sendiri...ada bran?? lalalalalala~

Banyak aktiviti yang akan diadakan sempena hari terbuka ni nanti...klik je gambar kat atas tu untuk tengok aktiviti apa yang ada....Bagi wanita, anda pasti suka untuk membuat analisis kulit muka...baguskah?berminyak kah? *wink²*

Jum la datang beramai²...aku tak dapat apa pun buat promosi...just nak share info je...IT'S GOING TO BE FUN!! \(^_^)/



Alamat
Wisma CNI, No. 2
Jalan U1/17, Seksyen U1
Hicom Glenmarie Industrial Park
40000 Shah Alam Selangor, Malaysia


:: Lagi sekali jangan malas untuk klik...print terus lagi senang ^_^ ::








12 comments:

dotblogspotdotkom said...

ye ke... blh la join skali..huhuhuh

JULYA said...

meniaga larut malam..dah bnyak produk cuba tp CNi punya bolom laie

meo_royal_reader said...

horey2...

tic said...

org kuat cni ker nih...?? heeeee

syirakhalid said...

sy jga suka produk CNI :)

DuniakuAbstrak said...

Yana jom jadi downline aku..hak hak

y@n@ M!B said...

:dotblogspotdotkom:
meh meh join..jgn malu² =)

y@n@ M!B said...

:JULYA:
meh dtg ahad ni cuba try produk CNi lak =p

y@n@ M!B said...

:meo_royal_reader:
erk -_-

y@n@ M!B said...

:tic:
xde la kuat mane pon..huhu~

y@n@ M!B said...

:syirakhalid:
gud gurl! ^_^

y@n@ M!B said...

:DuniakuAbstrak:
ko la jd downline aku..hak hak =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015