May 5, 2011

Bila Berduaan Di Rumah...~

Bila tinggal berdua, aku lah kena masak breakfast untuk dak encem..!! hahahahaha~  korang fikir apa weii?? ish ish ish~  =P


So pagi tadi dak encem request nak makan roti + scramble egg + nugget...hamboihhh tekak western kaooo...huhuhu~





aku bancuh nescafe 3 in 1 je...haha tu je yang ada kat rumah aku selain air teh ^_^



Best tau masak untuk suami...dapat pahala kut...kalau suami kenyang dan puas hati dengan masakan kita lagi berganda-ganda pahala aku dapat...betul tak?? betul tak?? itu lah nikmat selepas kahwin...weehuuu~  \(^__^)/


oh sekarang ni kitorang kat Rawang...dak encem tengah drive kat sebelah ni...kitorang nak pi honeymoon...yeahhooo!! saje la aku nak test broadband kat highway PLUS...mantop yu! ^_^


oh aku nak minta maaf sebab tak dapat nak blogwalking sangat...insyaAllah ada masa free aku terjah satu-satu k...erm demam aku dah oke, tapi sekarang batuk-batuk...isk isk..doakan aku cepat sihat ye...amin~  ^_^















p/s::  malam ni malam Jumaat eh?? tetttttttttttttt~   =P


66 comments:

Citarasa Rinduan said...

yana...
alhamdullilah.. semakin sembuh kamu..
sama macam kak ayu 8 tahun nan lepas.. demam sebab penat di majlis perkahwinan..

hati2 yer dik.. kirim salam dgn ujang

selamat berbulan madu,

bersama kak Es said...

Yana..haah malam ni malam Jumaat. Sangat sesuai nak bunuh syaitan .

P/S: jgn lupe selimut *wink

jgn lupe bawa selimut * wink wink

aliarosli said...

hahhahhaha, lawak la akak nie

selamat ye

Cik Mira said...

best nye. nak tawen jugak ^___^
yana malam ni sure trus sehat! lalallala

selamat berbulan madu yana!

Tasha said...

hahahaha....laki bini sama-sama naik. klakar la korang ni

Prince Halilintar said...

selamat berbulan madu yana..suh dak encem bawa hati2 ye..=)

mynameismy said...

hahahah...

honeymoon ke mane tuh????

wanda arry said...

bgus2..len kali masak untuk kami skali..hehe

Syuhadah Razali said...

hahaha..mlm jumaat malam keberkatan...bak kate budak2..mlm permintaan..hahaha...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kekalkan apa yg baru bermula ni sampai bila2 yer yana. Betul tu bukan takat pahala jer dapat malah kita akan rasa puas bila tgk hubby makan masakan kita walau penat bersilat di dapur tgh2 malam. kekekekeke jgn tiru aksi sy yg selalu masak tgh malam sbb sy akan masak kalau hubby request lepas dia balik keja jer sbb jrg nak simpan brg2 basah dlm peti sejuk. kdg2 tak makan membazir jer. so, hubby sentiasa makan masakan yg panas2 je kat umah.

Cik Azizah said...

selamat berbulan maduk kak yana~~ semoga kak yana cepat sihat k..

Fariq said...

wah.. kawan pon nak kawin cepat2 la gini.. tak sabar nak bagi bini tanbah pahala.. ngeh,

p/s: a;ah malam jumaat,, siap la.. teeet..

Latest -
- Seberapa Jauhkah Pilihan Anda?

♥♥LiSsA♥♥ said...

whoahh honeymoon!! bestnyerr:P:P

Isteri Encek Bard said...

hati-hati kesana yer yana... happy honeymoon

Eza Ridzwan said...

selamat berbulan madu...semoga bulan madu nie dapat menghasilkan cahaya mata yg soleh & solehah..yeahhh!!!....have a safe journey bebeh!

HonEyBuNNy said...

bestnya nak ke honeymoon...

ne terasa macam nak kawin jugak neh...hehe...

Admiral Hafiz said...

hehe
aah mlm ni malam jumaat
jadi bykkn la wat 'perkara sunat'

haha

Entri Terkini: Penggemar Barangan Apple & Peminat DSLR pasti sukakan ini!

Epal Hirata said...

xnak..nk doa cpt2 dpt baby..hehhee

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Best kan kalau dah berdua..
ehem..bila nak bertiga..
semoga bahagia ya,,
salam kenalan..

cikcleopatra said...

hamboi..sonok na..tak sabar la cheq nak kawen..keke.

shah-kayrul said...

selamat berbulan madu...dok rumah family ker dah dok sendiri???....mesti best & eksited bila nak masak utk hubby...

lalink7 said...

wahh sempat lagi menggatal tuee..sukee sangatt niee..hati2 drive tuee ckp ujang..

.: anys :. ツ said...

sweetnye akak ngn abg ujang (:

.: anys :. ツ said...

sweetnye akak ngn abg ujang (:

diana said...

lepas balik berbulan madu jangan malas mask pulak..
hahahah...

*luv Syahnia* said...

sempat update walau dimana saje
bgus ar kak ;)

slmt bebulan madu sis

Cik Eka said...

wow trai bobend baru tu..heeeeeeeeee..selamat bercuti noooo

FariehanIbrahim [LBC] said...

tu dia nooo...
p honeymoon! phewiittt! >.<

redza said...

honeymoon elok2

nabilah_2908 said...

on the way panjat bukit eh..? hehe..

moga cepat sembuh Yana..!! :)

Mila Ahmad said...

wah best ye org 2...dpt p honeymOon...semoga cpat sembuh ye!

kakchik@ella said...

selamat berhoney moon yana

ct odah said...

wah mmg tak menahan tekak si ujang ni...haha

MamaEma said...

selamat berbulan madu di tempat sejuk yer yana....


ggggrrrrgggrrrr.....

POSH76 said...

tulah syioknyer kawen...happy honeymoon

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

kalo suami tekak western bagus ler...senang...tak pyh nak menumbuk sambal belacan bagai...hehehe...

selamat memandu, berhati2 di jln raya dannnn

selamat malam jumaat...jgn ganas2 tau...:P

bunga.cinta said...

woww..syoknye org hneymoon..wiewiitt~~..hati2 ngn malam jumaat..ngeh2~

Puteri Iqa Izyan said...

wahh. honeymoon ^_^

happy2 ye sis ;))

Rinna said...

Wahh dah pegi honeymoon yer.. cepat betul hehehe.. hati2 di jalan raya..yer.. :)

liyana said...

tu dia, penangan malam jumaat tu... hehehe

slmt ber'hanimun' la korang yer :)

d_tieah said...

Tuuuuuu diaaaaaaa.. Dah mai dah.. Hehehe.. Kemain lagi korang ek? Ngee :)



Entry Terbaru : Cara Dapat Topup Free Secara Berhemah

Aku Ibu Muda said...

da boleh dpt pahala bunuh setan...hihii

Dalila said...

SeLamat PeNgantin BarU~

MissNadh said...

kat rawang???

meh singgah umah nad meh..hihi

miss lolly a.k.a luvfareda said...

waaa, nak kawen jugeeeeeeeeeeee

Anis Nasri said...

mlm ni mlm jumaat????

dlm hati ujang nyanyi lagu..
"oh senangnya dalam hati..bila dah berbini..."
kui kui kui...

Pak Pandir yg Sengal

Miss Hamilicious said...

wah! kejelesan disini!!!!

NisaAdnan said...

rajin bebenaw akak masakk ^^

dyanzjha said...

btol3...dpt pahala lagi masak tuk suami:)

Farah Hanim said...

alahai ~ sweetnye kak yana dgn ujang ^^,

❤ C!K MAZ's❤ said...

selamat berbulan madu~betoi3...rasa bahagia kalau kita masak suami kata sedapnya....hehee

iLa VaNiLLa said...

aah malam jumaat, klu kt cameron tu, lg lor besh.. dingin~ har3.. ^^

Nadia Mashuri said...

selamat berhoney moon yaa..
=)

meo said...

sweet...

fasya said...

waaa..best nye kawen..moge berbahagie hingga ke akhirnye kak yana =)

My Aisy said...

ye lah yana oi...ari nih malam jumaat...meh le cari pahala bebanyak...

yatie's EPISODE said...

semoga cepat sembuh kak yana! (:

nama.aku.lynn said...

1stly,congratzzz kakak.. ;)
and,happy honeymoonn ;))
semoga bahagia sampai syurgaaa..aminnn~~ ;p

nama.aku.lynn said...

1stly,congratzzz kakak.. ;)
and,happy honeymoonn ;))
semoga bahagia sampai syurgaaa..aminnn~~ ;p

azureEn said...

masak untuk i jugak.. pleeeeaaase ^___^ **tolak ujang tepi sikit

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

waaaaaa..hehe..pengantin baru tengah honeymoon..hehe

Ct Arina said...

pehhh bahagie gile mereke. jeles T_T

aizamia3 said...

jelesnye dgn dorang ni tapi takpelah bagi peluang kat dorang lak untuk menikmati honeymoon dan seterusnya alam rumahtangga..

moga sabar dan tabah dalam mengharungi onak dan duri.. ;)

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

waa..makan cam orang bujang lak..hehe

putribongsu said...

Haaa bagus2 kumpol pahala byk2 okeh. Mengade ujang tu western kemain. Okeh sila bljr wat kuih ni cpt!!!

http://celotehbongsu.blogspot.com/2011/05/buah-melaka.html

**kalau batuk susah la nak cemo***. Hahhahahaha

aDisH.sHidA said...

EGTKAN YANA BUAT NUGGET SENDIRI HEHEE...TAK KISAH LA YANA JANJI IKHLAS MASAK UTK SUAMI KAN....AIR TANGAN IS3 TU PENGERAT TAU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015