Jun 29, 2011

Wordless Wednesday #1

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.














p/s:: salam isra' mikraj to all muslims...aku ingat Selangor cuti hari ni...grrr~  (-_-")

27 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

transformer lah sangt tuh.....huahauahuahau....selangor x cutiiiiiiiiiiiiiii...cik dd siap ader pjumpan ngan ibubapa lgi arinih....parent amik report card anak2...gerunnyer....

d_tieah said...

Bumble.. Eh betul ke eja ni.. Hahaha.. Lantaklah labu.. Ermmm, tu mesti ujang kan???? Ngee :)

NuruL SyuhadaH said...

mcm taw je yg tgh tu sape..muhahaha..:P

efa said...

hehe yg tgh tu mesti ujang kehkeh yey menjadi sesikit transformernya cuma custom ja tak menjadi lalala thanks kpda ujang dan akak yana moga murah rezeki selalu sebab bg tiket transformer kat kami ehehe tq2

risa said...

siapakah jejaka dibalik topeng itu?? hehehehe

kisahsensasi said...

Hahahaa....itu orang yang ke brapa la pakai topeng tu... ;-p

Alexandriana Alia said...

amacam best tak transformers?

hehe. yana dah baik demam ke..

nabilah_2908 said...

siapakah jejaka disebalik topeng itu..? hehehehe... ;)

Adam Idris said...

wahh diapit lagi :)

UyaRayza said...

x sabar nk bertransformerrrrrrrrrrrrrr hehehe

Isteri Encek Bard said...

wahhhh bumble bee lah.. wahhahahha

Ujang9897 said...

oit..bocor rahsia..grrr

Isteri Encek Bard said...

ooooooo ujang ker bumble bee tu... adeh apesal tak serupa betul... tak tough (<-- cam salah eja jer)pun cam bumble bee.. muahahhahah

diana said...

lawa amoi yang baju biru

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dh kenal sangat jaket tu... ujang kn xde jaket lain... hahaha

ieda said...

oh selangor cuti ke ?? bestnyaaa .. salam isra' mikraj ya dik ..

waaa syoknya ujang di kapit oleh transformer wanita tuu .. ekekek ( eh tul ke ujang tuu :))

Adzriel @ Liza AB said...

kak liza cam baju budak tengah tu. sekolah ugama je yg cutinya.

mynameismy said...

tu mesti ujang mlm td tu..-.-'

mas saari said...

bumblebee malaysia ni...hehehehee

syuwai said...

siapakah bumblebee itu?? hehe

Finaz Jaafar said...

tgk jaket da tau ujang,,,heheh

eh, frust kan tak cuti??grr~

Heidi Shafiq said...

aku x dapat topeng pun..

Cik Puan Izan❤ said...

makhluk apa kat tengah2 tuh...:p

oooh dik yana...ingat cuti jer yer... ish ish...

Scya Lollita said...

hahaha tu la hero sis yana ;D

aizamia3 said...

pandai sungguh awek tu posing dan lagi pandai dak ujang tengah sengih disebalik topeng itu.. hahaha...

FariehanIbrahim [LBC] said...

tu diaa ujang..kemain noo..ahahaa =P

Miz Novexx said...

robot mana yang sesat tu.... half human half robot kah???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015