Jul 23, 2010

Privacy Screen Protector

Pernah tak korang rasa tak selesa atau ANNOYING bila tengah kusyuk ber-sms-ing atau tengah syok usha² gambar dalam hand phone, ada pulak orang kat sebelah duk intai apa kita tulis dan gambar² kita???

Oh masa tu memang rasa WHATTHEHELL sungguh! semakkkkk je duk intai orang sms...grrrr~ Tambah² kalau tengah ber-sms dengan kekasih ghelap, haruslah nak privacy lebih sikit...baru ada feel percintaan di situ...*bluehh~*

Aku pernah ada pengalaman masa naik KTM, macha yang duk sebelah aku baekkkk punyer intai aku sms...aku malas nak layan sangat tapi masa dah keluar tu membe aku yang cerita,
"tadi macha kat sebelah ko tu beria tengok ko sms...entah apa yang dia syok baca apa yang ko tulis tak tahu la..."

HAHAHAHAHA~...sengal oke! time tu aku memang tengah sms dengan dak encem, tapi bukan la berunsur lucah atau gosip atau mencarut, sekadar sms ayat² biasa sebab nak hilangkan bosan duduk dalam KTM...itu aje! (-_-")


Tapi kini, aku tak perlu risau lagi dengan kewujudan manusia² annoying dan BUSY BODY!!



Sebab???



Daku sudah membeli secebis screen protector yang boleh menjamin ruang peribadiku....yippieeee~ \(^_^)/

Aku dah tak kesah nak ber-sms atau tengok gambar² di dalam hand phone kat mana² sekalipun even tempat tu sangat crowded macam dalam KTM atau LRT sebab orang sebelah memang CONFIRM tak dapat intai apa yang aku duk belek² kat handphone aku....MIAHAHAHAHAHAHA~

Sila saksikan video di bawah bagi menambahkan lagi kekaguman minda anda...........






















Dah tengok???

Ada perasaan kagum tak??? muehehehe~


Tak faham lagi???


err.........


Takpe takpe.....meh teliti piccas kat bawah~





:: Dengan menggunakan privacy screen protector, hanya pandangan dari depan yang boleh melihat imej pada skrin dengan jelas..Pandangan dari sisi memang TAKKAN nampak imej yang ada pada skrin atau cuma kelihatan 'blur' ::





:: Nampak tak perbezaan pada skrin yang menggunakan privacy screen protector dengan yang tidak menggunakan privacy screen protector?? ::





Canggih kan??hehehe aku sangat teruja dengan screen protector baru nih *wink²*

Oh lupa nak bagitahu, kat mana korang boleh dapatkan eh menatang ni??


hurm hurm....


Membe aku yang tolong belikan...dia kata kat lowyat.net ada jual, tapi pre-order la....Aku pesan dari bulan bila tah, baru minggu ni dapat...hahaha sangat lama kan.....but it worth waiting! ^_^

Dukacita dimaklumkan, daku menggunakan Blackberry, jadi daku tidak pasti ada ke tak stok privacy screen protector untuk hand phone jenama lain...hehe~  Try la usha web lowyat.net......Tak pun pergi je Low Yat kat KL nunnn try tanya orang² kat sana...Mesti dorang tahu kat mana boleh dapat screen protector tu.






PROTECT OUR PRIVACY!! oyeah oyeah~ \/(^_^)





21 comments:

Mr Noble said...

oo bagus ni. nnti takde la org lain bleh baca msg rahsia :D
lagi satu kalu ada untuk monitor pc/laptop pon bagus :p

DuniakuAbstrak said...

skrin protector aku manual je..kalo ada org skodeng aku tgh baca msg, aku cucuk je mata dia..jimat dan selamat

y@n@ M!B said...

:Mr Noble:
utk laptop pun ada...kat gugel ada tunjuk ^_^

y@n@ M!B said...

:DuniakuAbstrak:
hahha mmg melampau la ko nyer manual skrin protektor itu...adeh~ =p

AtieSalehah said...

oooo...ada ekk...hehehe...kalau notebook tu mmg pakai screen protector....tatau plak ada tuk henpon....

Lya Colours said...

weooooo blackberry..

lionteen said...

beshnyeee...
tp rase nye nset cikai mcm lionteen,xde kot screen prcttr ni..
huhu:(

yana,thx tau yg sal wrning cntent tu...
da xde lg kan?

y@n@ M!B said...

:AtieSalehah:
ada ada..tapi susah nak cari je..huhu~

y@n@ M!B said...

:Lya Colours:
awww~ ^_^

y@n@ M!B said...

:lionteen:
hehe cuba la cari..kut² ada =)

your welcome ^_^

Frodo Baggins said...

konsep dalam kelambu lah yer ...
nampak tp cam x nampak. gitu?


>>___<<


wooohaaa!

y@n@ M!B said...

:Frodo Baggins:
haha apakah??

buleh pulok eh konsep gitu..ceh (-_-")

makdara TERDIVA said...

hu! kita pakai enpon cap hayam sajerrr.. :(

syahira ariff said...

yupp,sy cukup tak selesa bila ada org nak semak2 tgk kita taip apa
jd segan nk taip.hehe


fullaamak sis guna BB yer!!
mahal tak privacy screen protector tu?berapa harganya?

y@n@ M!B said...

:makdara TERDIVA :
hehe boleh potong kut screen protector tu kasi muat hp biasa =p

y@n@ M!B said...

:syahira ariff:
ehehe org bagi..^_^

sis bli rm15 je...huhu~

Mr feckry said...

betul2 boleh protect ke

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

y@n@ M!B said...

:Mr feckry:
btol la..sy mmg guna mende tu skrg =)

y@n@ M!B said...

:Josh Healy:
ok thanks, i'll check your website later...

Alin Beadzy (^-^)V said...

Hai Yana n friends,
FYI, Saye skang ader jual screen protector with design. Saya baru je receive barang ni dr Jepun.

Kalau interested, meh jalan jalan cuci mata kat blog saye yee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015