Dec 6, 2010

Simptom Lelaki Cerewet

Salam and happy Monday readers!

Time cuti aku tak dapat nak update blog, apa lagi nak blogwalking...oh maafkan saya...bukan sengaja nak mendiamkan diri...ecehhh...tapi serius tau...adik aku pi kursus kat mana tah...selama seminggu, lepas tu dia pi angkut sekali berukband...udahnya aku melopong je la kat rumah...dem!!  >_<


oke oke aku takmo cerita kisah menyayat hati betapa kecewanya tak dapat blogwalking kat rumah...grrr~


Semalam niat di hati nak teruskan misi 'Persiapan Perkahwinan (Part II)'.....tapi endingnya sangat hampeh...satu hape tak beli...harap kaki je sakit bagai nak tercabut....ish ish ish~   (-_-")    Maybe bukan semua lelaki yang cerewet semasa membeli belah...tapi percaya lah...lelaki idaman kalbu, intan payung paling manis- ku TERsangatlah cerewet...lalalalala~


Mula-mula gerak pergi Mid Valley...well sekarang adalah bulan krismas dan akhir tahun, wajiblah ada SALE!! yeahuu~  \(^_^)/


Lepas dah round Mid, tak jumpa yang berkenan di hati....pergi la pulak naik KTM yang penuh macam sardin untuk ke Sogo....memang bagus ada koc wanita...tak perlu risau bila terpaksa bersesak-sesak macam sardin sebab sudah pasti takkan bergesel dengan lelaki miang dan busuk...!! wekss! Tapi aku DIpaksa untuk naik koc lain sebab tak mahu berpisah kununnya...grrrr~  =_=


Dalam Sogo pun tak kurang meriah umat manusia macam semut-semut berjumpa gula bertaburan di dapur  (-_-").  Maka ber-shopping lah kami dengan penuh teruja berharap bakal berjumpa barang yang dicari dan berkenan di hati~


Nampak tak semut-semut manusia itu?? =P




 Melihat-lihat....membelek-belek~



 Bila tak berkenan, letak balik barang itu...dan terus ke booth seterusnya~




 Masa ni dia dah perasan aku duk amek² gambar dia...kakakaka...sape soh lambat sangat pilih! penat tau duk pusing²....tak ingat dah berapa kali tawaf kawasan yang sama....haish~





 Tak larat dah nak jalan...rehat dulu sambil isi perut untuk menambah tenaga...senyum lah jugak demi lelaki idaman kalbu...lalalala~ =P    oh by the way comel kan tudung rambu-rambu tu?? hehe~  aku beli kat diana2u...sila terjah blog beliau...dia tengah let go RM10 je hokay!! rugi tak beli...klik SINI~





ceh~  =_=





Lepas makan dan solat Maghrib sambung shopping....still....takde yang berkenan...adeh la...T_T




Makanya pergi lah kami ke Jalan TAR....dalam jalan² tu TERnampak banyakkkk tudung dan inner cotton yang comel dan murah...aku memang cari inner cotton yang RM5 je...wehuuu~


Last² itu je lah yang kami beli...tudung untuk aku....dah dak encem tak dapat nak buat pilihan apa yang dia nak paw aku untuk hantaran kan...FINE!  duduk rumah before tido tu silalah fikir puas² ye apa yang nak dibeli...biar puas hati..kang menyesal memang tak berguna...lalalalalalala~   =P




Pukul 10pm +   baru balik....kitorang park kereta kat dalam Mid...sempat tido kaooo...ampeh sungguh...maklong lah jem dalam parking area tu...tak kose nak beratur lama² tu dia bantai landing 10 minit!




Ada la 30 minit stuck kat parking area before dapat keluar menghirup udara segar  =_=





Sekian sahaja entry hari ni...masih tak dapat membalas kunjungan uollsss....sooo sori! aku ada meeting pagi tadi...masuk opis pun dah petang...ada sejam lebih je untuk settle keje + update belog...tsk~ T___T


Apa-apa pun selamat menyambut Awal Muharram to all my blogger's fwenz!  tunggu kedatangan ai ke blog uolls on Wednesday la ye...*wink wink*  (^^,)




16 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

c0meinya dieeeeeeeeeeee =)

diana said...

yana..
akak setuju la..
lelaki memang cerewet bab membeli ni..
akak kan kalau pi shoping dengan suami mesti biar je dia masuk kedai sorang2 sebab tak larat nak mengekor.
boleh berpeluh dalam shoping komplek tu dibuatnye..

Ujang9897 said...

oit..oit..tue bkn cerewet la...tue namanya erm..ape ek namenya...haah cerewet la kot..hahahha...

Along Tapa said...

erk..sejibik perangai dak encem ko dgn aku...haha

Gorengbaek - Koleksi gambor kat Muor

Hangit habis dah - Luahan perasaan...luahan perasaan

zuar said...

jem smpi xhengat..lama nk mampuih..hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau sogo memang best tapi cukup malas sebab kena bersesak dgn ramai orang. Time tu mula nak moody.. dr nak membeli belah maybe blah jer tnpa membeli

HonEyBuNNy said...

org laki mmg cerewet kan lam bab beli2 neh.....heheh...memilih sungguh....aiya...

aZLiNa aZiZ said...

Hai Diana. Husb saya sungguh la cerewet. Penat la nak tawaf tempat yang sama. Huhuhu. Time kita tunggu dia, tak pe. Tapi time dia tunggu kita, mula lah muncung sedepa. Hekekeh ;p

Cik Mieyrarif said...

haloh halohh.cumill :)

syahira ariff said...

alaaaa
nk selendang malaysia
selendang mesir x cantik
T____________T
sis comeyyy pakai pink
=]

lionteen said...

beshnyee...
xsempat lg lionteen nk coping ni..hehe

nabilah_2908 said...

hahaha...payah gak kalau lelaki cerewet eh...layan kan saja la..hehe.. ;)

meo said...

hi cik yana :D

BENA said...

cantek ar sis pakai tudung cam gtu ! pehhh nampak mude abes! hehehe :)

sebelum ni pon mude gak. tapi ni lagiiiiiiiiii mude ! heeee ~

adk sis yang belajar kat kuantan tu ke g kursus?

makdara TERdiva said...

bila Yana kawin eh??? next year eh??

ctmaryam said...

dear.. sgt sweet n comey tudung ko pakai nih.. m
sesuai beb ngan muke ko..
keep it up!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015