Dec 25, 2010

Top Status Sepanjang Tahun 2010

Ramai dah tau Facebook ada application baru kan?? ala yang pasal status² korang sepanjang tahun 2010 tu...kalau tak tahu sila picit sini....yang tu pasal semua status...tapi aku nak cerita ni pasal top status..hehe...kalau nak upload semua status dalam ni letih wuiiii...ada 89 gambar...isk...takde keje aku semakkan blog dengan status² facebook....cukuplah sekadar tatapan sendiri *wink*







ecehh macam good good je top² status nih...aku pun tak tahu macam mana dorang calculate status ni jadi top...maybe daripada komen kawan² kut...*garu garu kepala*


Motif entry??


errr saje saje...suka suka...lalalalala~















p/s::  Attending kenduri kawen kawan kolej...tahniah madnoor! tak sangka ko dah kawen...huhu~   lepas pergi weeding, pergi lumut pulak...esok kenduri laghik...pheww makan!!! aku mungkin tak online jadi setiap kunjungan uolls akan ku balas bila aku online yeh...happy weekend! mmuaxxxx~  ^_^


10 comments:

diana said...

tahun depan boleh la buat status yang bikin top ye..
heheh

Lya Colours said...

aku pon ada 2-3 wedding nak kene attend ni
amik berkat sket
kuikuikui

Along Tapa said...

cuba ko buat status "berak itu satu matlamat disebalik nikmat"...agak2 bleh jadik top status tak??haha

Gorengbaek - Kenali jenis entri dulu kalo nak berblogging

Hangit habis dah - Gila ko!!!Along Nak berenti berblog??!!!

echah mashuri said...

hehehe...lepas baca balik mst kite gelak kan.huhu

Heidi Shafiq said...

status aku: saye single! saye ok!

kui3..

sekamar rindu said...

salam..


singgah follow ur blog..

*** 431

azzey said...

YanaMIB; Ada ek? Tak perasan ...sbb dh jarang sgt fb skrg nih...

HonEyBuNNy said...

top meletop gtu...maloo lak bila baca balik..hehehhe

Semarak Api said...

yana! tenkiu bg link tuh..xtau pon.td pon ade tbc blogger lain wat entry sm psl nih.hehe..nk wat jgk la..:)

Harimau VS Garuda. Siape lagi ganas?

nabilah_2908 said...

ramai yg guna aps ni...huhu..sy jer belum lagi.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015