Dec 10, 2010

Ujang9897 Punya Blog


Mahu review seorang blogger newbie..ecehh newbie lah sangat....hakhakhak~  =P


Memperkenalkan.....








DAK ENCEM saya!!!



wewiiitttt~   wewwiiitttt~   akhirnya beliau terpengaruh dengan saya....sebab setiap kali berjumpa mesti cerita pasal belog...hahahaha~   Sila-sila kelik pada tulisan berwarna pink itu...tak perlu right klik oke...kelik aja macam biasa!  wink wink~  v(^^,)



Gambar beliau tak banyak pun dalam belog tu...jadi tak payah la susah-susah nak wusha gambar beliau...takde hensem mana ponnnnn...KAH KAH KAH~   *lempangggggg~*   Beliau begitu teruja dengan belog beliau sekarang.....sampai aku pulak jadi letih nak layan oke! >_<


"YANA TAU TAK, ADA ORANG IRAQ VIEW BLOG AI..."



kah kah kah kah~   nampak tak nada girang gemilang lagi teruja di situ??  =P


Dan sekarang idola beliau ialah bro Ben Ashaari...kelasssss gitu  (^^,)



Selamat menjadi blogger yang berjaya ye cayang!  jadi blogger yang berhemah...nanti kita sama² fikir nak update entry apa...wehuuu~  ^_^





Aku juga ada letakkan link beliau di sidebar...dalam kategori 'Family'...ecehh tak lama lagi bakal jadi family...lalalala~  =P     Apa tunggu lagi derrr....pi la terjah belog beliau sekarang!!  lepas tu follow sekali...dia tengah gian followers tu...ngehh³~


Aku ghase dia lagi hebat dari aku...baru 3 hari followers dah cecah 30+ oke! aku dulu adalah sangat tidak reti untuk naikkan traffic, blogwalking segala...syok sendiri je menaip...semenjak dua menjak ni baru reti nak berSOSIAL...huhuhu~  bravo my dear! keep up the good work!  *takde maknenye nak dengki²...dush..dush..dush~*


peace!  v(^^,)



27 comments:

mEiZ SHA said...

waaaa bagus2..selamat menceburkan diri ye..:)

mizz sue said...

hihi..aspa dah ade blog..yuhuuuu..encik green tak terpengaruh lagi..su pun klu jumpe dia cerita pasal blog..huhu

liyana said...

i followwwww.. hehehe :D

░♥si lampu neon♥░ said...

wahh siapa yang review dia tu? org iraq? adoiii

YanaMIB said...

@mEiZ SHA :: selamat kpd beliau =)




@mizz sue:: xlama lg terpengaruh la tu..hehe~ =P




@liyana :: gud gud! ^_^




@░♥si lampu neon♥░:: bkn review..view je..org tu TERbukak blog dia kut..kn boleh check dari mana viewers blog kita..tu yg dia duk eksaited sgt tu..kui³~ ^_^

Mr feckry said...

jap gua usha blog ni

ieda said...

dikk .. yana tau tak .. kalau akak tulis mcm nie kat blog .. huhu
ramailahhh yg dengki dan cakap yg bukan2 benciiii sgt2 ..
x paham kenapa org selalu dengki kat kita .. padahal kita x berniat nak nunjuk2 hhuhuuh
sedihh lah yana :(

lalink7 said...

hehehe pengaruh ke jalan kebaikan...alhamdulillah kan yana..hehehe..

Ujang9897 said...

hahahaahha.....oit..oit...pandai2 jer tokok tambah ek ayat..cis..new bie ma..

makdara TERdiva said...

wa! bagus la cenggitu..bersaing secara sihat dlm blog..x de la mcm ade org tu..bila makwe ade blog, cemburu gila babi semata2 mention nama Ben Ashari dlm belog..haha!

dotblogspotdotkom said...

nice template .....hebat.... huhuhuhu

YanaMIB said...

@Mr feckry:: usha jgn x usha =)




@kak ieda:: sabo kak..abaikan je org² mcm tu..janji kita bahagia dgn cara kita =)




@lalink7:: btol btol..alhamdulillah ^_^




@dak encem:: mana ada tmbh ayt..dialog tu yu ckp semlm kn..hehehe~ (^^,)




@makdara TERdiva:: haha siapa la org tu agaknye..=P jeles dgn ben ashaari lak tu..kui³ =P




@dotblogspotdotkom :: thanks pacek..sila sokong beliau ^_^

Heidi Shafiq said...

hebat giler 3 ari dpt 30 follower..

HonEyBuNNy said...

wah2...blog kamu best....kamu yg baik hati...mst la ramai yg suka folo..ehheh

nabilah_2908 said...

haha..bestnya....suami isteri blogger...opps....suami isteri to be...hehehe... :PP

sy dah jumpa beberpa org pasangan blogger...sweet jer dieorg...tak lama lagi Yana akan jadi mcm tu gak ke..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BROKEN RELATIONSHIPS

Lya Colours said...

welkam to blog world

Amy Syaquena said...

As'salam...
wah bagusnya , selamat menceburkan diri ye

diana said...

best tu..
nanti boleh la sembng2
pasal blog je..
betukar2 cerita...
hehhe
suami akak je tak minat menulis..
dia lebih suka membaca..
akak try buat kan dia satu blog.
tapi tak update 2 pun.
tak reti karang cerita katanye..

Seri said...

wah, dua2 minat blog. so sweet

sugar2 kapas strawberry said...

couple blog.. :)

Rinna said...

Wahh curlast dak encem dah ada blog ekk..

mizz sue said...

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/12/overtime-tak-halal.html

tengok ni pulak..aspa ade komen..hihi

syirakhalid said...

wah kelasss gitu..hehe

Siska said...

ahah...i pon dulu xpandai cari trafik...sekarang dah pandai sikit.. uuuuuu....

BENA said...

wahhhhhhhhh dak encem dah ade blog jugak ! terbaek ! leh geng la gtu . power arhhhhhhh . hahahaha :)

mie said...

wah!!
kelahiran family baru..
heheee

AMMAR said...

Selamat berblogging

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015