Dec 19, 2010

Kontest Blog Terkemas

klik gambar untuk ke blog penganjur




yeayy~  hari ni buat contest lagi...tag dari hencek mangges dan anjuran oleh Me & My Blog....sila sila wusha blog beliau....sungguh comel..auww auww~   (^^,)



Kemaskah blog ini??  Bagi aku selaku tuan punya blog, ofkos la aku kata blog ni kemas...especially tang sidebar tu...suka yang jenis kotak² macam tu...nampak lebih teratur dan sistematik..ecehh~  Macam blog Bena jugak...*wink²*   Daripada sebelum ni nampak bersambung je setiap topik...agak serabut...



Adakah aku bakal menang???


haaaaa itu yang kita tak tahu....hihi~  Tarikh tutup penyertaan ialah 1 Februari 2011...mak aihhh lama laghikkk!! LOL~   cik Hana target 500 peserta join contest ni...sekarang macam dah lebih 500 peserta je...caya lah!! weehuu~  ^_^



Macam biasa demi meramaikan lagi peserta wajiblah tag 3 orang blogger...err yang takde blog tu harap maaf la ye...tidak dibenarkan join...kui³~    dan aku ghase blog mereka mereka juga kemas...yeayy~

1)  Dak Encem
2)  Bena
3)  Mizz Su




Good luck to all!!  \(^_^)/



11 comments:

Ujang9897 said...

minah tlg buatkan top komen tue..tak jumpa...

HonEyBuNNy said...

gd luck juga...heheh

BENA said...

haaa haaa xtahu kene tag . hehehehe :)

Amy Syaquena said...

As'salam..

Good luck dear..

manggosteen said...

bagus2..gud luck!

diana said...

akak pun suka sidebar yang kotak2 tu..
tapi blog akak tak de la kotak2..
boleh buat ke ha??
ajar la..
heheh

Along Tapa said...

kalo diorang buat contest blog serabai, aku orang pertama nak join...hahaha

Gorengbaek - Hello Malaysia!!!apa sudah jadik??

Hangit habis dah - Kali ni giliran sok kabor online pulak..

Lya Colours said...

blog aku macam rumah tak bersapu 2 minggu

POSH76 said...

I prefer yang ni..mmg nampak kemas...good luck mana tau rezeki kan

Amy Syaquena said...

As'salam..

amy datang menziarah sini di pagi isnin , harap sihat2 hendaknya ye..

mizz sue said...

adoi! ade name ku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015