Dec 30, 2010

Meraikan Kemenangan Malaysia Di Pappa John


Pappa John, IOI Mall...
Lunch hour...


Sempena kemenangan Malaysia dan sempena cuti free esok, haruslah celebrate...keh keh keh celebrate lah sangat padahal memang pelahap nak makan! >_<


Tak tahu nak makan apa sebenarnya...bosan asyik makan benda yang sama je...ingat nak pergi Breeks atau Seoul Garden since aku tengok ramai pulak membe² aku post status kat facebook "lunch kat Seoul Garden", mesti la taknak kalah kannnnn...tapi aku keluar berdua je dengan Mcd...Seoul Garden tu best kalau pi ramai²...meriah!



so kami ke pilihan seterusnya, Pappa John *ecewahh banyak sangat pilihan rupanya tadi kata bosan! waklu~*  1st time singgah sini....so here is my review....*wink wink*



 Pilihan menu yang mengancam...rambang mata oke! @_@





 ouh ada delivery rupanya  ^_^





 Kaler merah:: tomato (macam sos topping pizza tu)
Kaler kuning:: mentega/marjerin/butter yang dicairkan
Kaler hijau:: cili jeruk


Aku makan yang kaler merah je...harap maklong! =P





 Kitorang tak order set sebab gatal nak pizza yang ada 2 topping...haha...so TERpaksa beli ala carte je...ngehh~  Malaysia punya pasal...pffttt~  =P





 Meatballs yang mengancam! teringat mee bakso kat Kajang tuh...huhuhuhu~ =P





 Tak tahu lah nama ni apa...macam ala ala karipap...inti ayam....besar gedabak kaooo..aku ingat kecik je...bahagi dua sebab nak share dengan Mcd tapi tetap tak habis...terpaksa tapau...jadi dinner aku lah malam ni..huhu...tak elok membazir  (^^,)





oppss~ =P





 hurm...boleh tahan harga nih...aku rasa better makan kat Seoul Garden...hikss~   Malaysia punya pasal...lalalalala~  ^_^




Sendat wuii prot aku...dah feeling² pregnant mama...weehuu~  
takpe prektis makes perfect...kah kah kah~  *lempangggggg*



Korang lunch apa tadi?? ^_^















p/s: Bila dapat tau esok cuti, mood kerja terus OUT! Tiba² senior staff message bagitahu hari ni boleh balik awal..special katanya...hahaha~  aku mengharapkan dia belanja kitorang makan...cehh~  =__='


18 comments:

syirakhalid said...

happy new year yana :-D

ieda said...

wow sedapnya dikkk .. petang2 nie lapoor lah pulakkk .. huhuhu

dikk cili jeruk .. mak aiii besor giler , kalau akak seram nak makan heheheh

iwan_dextrous said...

owowwowo...x ajk pun ea..hihih

Dextrous cyber life

Rara Farah said...

syg nk mkn..cili jeruk tu berkeriput malu2....cumel jew

POSH76 said...

my fav cili jeruk tu cicah dgn cheese tu yummy....ingat mai BTS leh jumpa....kasi sis tambah point hehe

POSH76 said...

my fav cili jeruk tu cicah dgn cheese tu yummy....ingat mai BTS leh jumpa....kasi sis tambah point hehe

nub said...

tahniah malaysia!!

lapaq oo nengok gambaq2 tu.hahak

diana said...

masa mkan pun nampak comel je..
hahah

Ellen said...

sedapnya..trus ellen lapar ni..hehe

nabilah_2908 said...

makan tuk dua org jer ke tu..bnyk gak..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MELAYAN HINDUSTAN

Along Tapa said...

secara tetiba ko memaksa tekak aku terasa nak makan pizza....demn~

Gorengbaek - Cara-cara kentut dengan bergaya,,,

Hangit habis dah - Bukan cerita bola...cerita lain...aku emosi~

E.d.Y said...

tiba2 lapar..huhu

azlina aziz said...

sedap nya yana makan. baby pun teringin ni. kekeke :)

sugar2 kapas strawberry said...

wah..murah jgk kn?

lionteen said...

sdpnyee..
lionteen xprnah mkn kat papa john..
hehe

Mr. Swift said...

Saya Puase! Hehe

meow said...

meo mkn meggi campur sardin :(

AiN5zOL said...

ALAAAA
sedappp nyerrr...
da la lapa nie....!!:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015