Dec 29, 2010

Perasaan Kentut Di Tempat Sunyi

S.E.R.B.A.- S.A.L.A.H


Kalau kentut TERkuat orang pandang...malu derrr...kalau kentut yang bunyi piffttt tuh, bau pulak kuat...pengsannnn!  >_<


Habis takkan nak tahan kentut kan??? oh cannot cannot! tak sihat beb...

Kentut bermaksud sistem penghadaman normal dan berfungsi dengan baik


Jadi sila jangan tahan kentut...apa lagi malu untuk kentut...weehuu~
Nak tips?? cara-cara cover kentut...kah kah kah~   *waklu*  =P



1)  Kentut yang kuat


- kalau tengah duduk, korang buat² la gerakkan kerusi..so bunyi kerusi dapat cover bunyi kentut...tak pun amek je apa-apa yang boleh hasilkan bunyi yang kuat macam hentakkan stapler ke meja, tak pun gesel² pen/pensel dengan kuat ke meja...janji bunyi yang keluar lagi kuar dari bunyi kentut la...tak pun buat-buat bersin dengan kuat....hohoho~  *haaaccchuummmm~*  =P





2) Kentut slow tapi bau kuat



kredit gambar to roqrock


- part ni memang tak dapat nak cover unless korang spray je perfume..berlakon la sikit, kunun² ada terbau something...atau saja nak test bau perfume...tak pun spray je air wick...kalau orang tanya cakap je nak bagi udara segar sikit...muahahaha~  =P





Amacam? oke tak tips² tu? kalau nak jawapan yang lebih expert boleh tanya Along atau dak encem...


"dorang tu expert bab-bab kentut ke??"


haaa itu yang kita tak tahu...jadi kalau nak tahu pi la terjah blog dorang, tanya dorang sendiri...lalalalalalariikkkkkkkkkkkkk~  =P



psst~  cuba baca pasal orang kentut dalam lift pulak...erk! @_@  -->  PICIT SAYA!



kentut yang paling nikmat adalah di tempat yang bising
macam shopping mall ke....weehuu~




18 comments:

nama.aku.lynn said...

point first tu best!hahhaha..buat2 bnyi kerusi yeeee..hahahha~

nub said...

dalam lif pon jadii... hakhak

diana said...

hahahha..
lawak la..
malu giler la kalau terkentut depan orang..
akak depan suami pun tak pernah kentut..segan la..

Puan aiNa Rahman said...

hahah..so kesimpulannya nak kentut tu tgk la line clear ke x..dan pandai² la cover..ahha

lalink7 said...

lorr...hehehe..kelakar baca yana..hehehe..malu nak cite pasl nie..hehehehe

tp ade terlihat di youtube yang kentut pakai bunyi hp..hehehe

echah mashuri said...

ahha...pernah terlepas dpn kawan2.nasib baik semua pompuan.HAHA.xpe2..dah ade tips neh.senang ckit nak cover.aahaha

makdara TERdiva said...

omputih cakap "kentut is good!"
heheh!

nabilah_2908 said...

biasanya kita org perempuan ni malu2 sikit...

sy selalu gak tahan kentut..segan ler...bila line dah clear baru ok..hehehe...

kalau lelaki...haih...selamba dia jer...

jom ke APA KATA HATI pulak,
GOOD LUCK MALAYSIA..!!

Fitrah Adnan said...

tips yg baik..nanti sy cbe..hahaha...kentut la plan2..hehehe..sikit2

Along Tapa said...

hohoho....idea!

skang aku dah dikategorikan sama level dengan ujang.. T_T

Gorengbaek - Sebab-sebab berlakunya kes pembunuhan terlampau

Hangit habis dah - Perihal kereta...macam-macam...

ANATI SOKI said...

kentut paling best ialah kentut yang bila kuar angin rasa suan je ponggong. muahahahahaha.. feel habis

Lya Colours said...

kentut protttt !!
lega uuuu

ieda said...

hehehehah lawak dikk .. hahaha
ermmm kalau akak buat dono jer hahah

THE LEKAT LEKIT STORY said...

serba salah bila nak kentut kan?? tp malu plak bila terkentut.. kekekekeke

Ujang9897 said...

singgah kentut di blog nie

:: fatin nashwah :: said...

wah3~
tips yg sgt bagus..
ahahaha ;p

Iznie said...

hAHA.....thnks2..
ske tips awk uh....
nak kentut kat blog awk bley...? kah3

iwan_dextrous said...

tumpang kentut jap..hihhi

Dextrous cyber life

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015