Dec 27, 2010

Kesian Baru Tahu Malaysia Menang 3-0

wuu kesian kesian...memang dah berniat nak tengok bola semalam...tapi highway utara-selatan tu jem wuiii....adeh~  Sampai rumah pukul 10pm kut....aku gerak dari Gopeng tu dalam pukul 5pm cemtu...isk~  lenguh lutut, bahu, tengkuk...siapa nak tolong massagekannnnn??!!!  T__T


Nak call dak encem tanya update pasal bola since dia memang ke stadium semalam...tapi tak tahu la line kat stadium memang macam haremmm atau henpon dia yang weng....tak dapat nak call langsung! grrr~  >_<


So bangun pagi tadi dengan teruja dan berdebar² pasang radio....sekali TERdengar DJ tu cakap, MALAYSIA MENANG 3-0....rasa macam, "eh betul ke Malaysia menang??" hahaha...gilerrr looser...orang lain dah bersorak siap buat kenduri kesyukuran kat stadium aku baru nak eksaited hari ni...dem!  (-_-")


TERBAEKKK!!



Fine! Tengok aja siaran kegemilangan Malaysia versi ulangan di youtube...indahnya teknologi sekarang...*curik dari dak encem....lalalala~*














1st Goal Safee Sali 60 Mins 2010















2nd Goal Samsudin 68 Mins















3 rd Goal Safee Sali (73 mins)












GOL YANG TERBAEKKKKKK !! thumbs up! tahniah team Malaysia!  \(^_^)/










p/s::  Tiba² orang yang hantar kurier kat opis dengan vangganya memakai jersi Malaysia...yang kaler kuning tu...hakhakhak...kompem lepas ni kedai Al-Ikhsan bakal kehabisan stok jersi Malaysia...auwww~   jangan berangan nak paw ai belikan jersi oke dak encem! sila beli sendiri...lalalala~  ^_^



13 comments:

lalink7 said...

yana..jersi mlysia kat al-Ikhsan bukan akan habes..awal2 lg dah habess....huhuhuhuhu..patung pun bogel xde baju nak pkai..ehhehehe..

POSH76 said...

kali ni malaysia baru betul2 mainkan

Ujang9897 said...

oit curik entry org takde kebenaran..kene saman nie

YanaMIB said...

@lalink7:: haha btol gak kan..=P



@sis posh:: yup...baru puas hati tengok..hihi~ ^_^



@dak encem:: lalala dah letak backlink derr..tadi lupo letak..huhu~ =P

zuar said...

gile lambat..hahaha..xkn xpasan org dok jerit smlm..best siot..mcm nak terkeluaq usus2 jerit smlm..haha

Sharinginfoz said...

memang seronok tengok game ni semalam kat tv

ieda said...

ahhahhaha lambat lah dikkk noiii heheheh mlm tadi dah naik pecah umah akak nie .. adik akak duk pekik mesia menang erghhhhhhhhhhhhh

Ujang9897 said...

takder2...kene letak credit gak..kalo tak saman...pastu nk tanye..memakap jersi tue apa..hahaha

nabilah_2908 said...

hmm..tul tu highway utara selatan mmg jem teruk...

semalam tersekat jap dr melaka nk ke lcct...bila keluar balik melaka..lega...jalan lengang.. :)

tahniah juga buat pasukan Malaysia...hope dieorg kekalkan prestasi yg baik mcm ni kat indonesia nnti.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERTEMU KEMBALI

diana said...

hahha..
tak pe..
terlewat sikit je..
ada yang langsung tak ambik tau
pun ada..

YanaMIB said...

@zuar:: ooo sore tersekat² tu sore zuar la eh..ngee~ kuat btol jerit ye =P



@Sharinginfoz:: tu lah rugi x tgk..huhu~



@kak ieda:: hehe rmh sy sunyi sepi..xde org...sume stuck dlm jem..haha~ pasni kena letak tv dlm kete =P



@dak encem:: yolah kn dah letak tu..haiyoo..mencik..br 1st time kut typo..grr~ >_<



@nabilah:: letih kn drive jauh kut dari perak nk ke KL...isk~ hopefully prestasi malaysia kekal lama sikit lah..hihi~



@kak diana:: ehehe thanks kak..^_^

Along Tapa said...

jersi kat al-ikhsan dah dinaikkan harga sebab malaysia menang... T_T

Gorengbaek - Ini teknik-teknik penting untuk berjaya...

Hangit habis dah - Aku pantang betul jenis orang cenggini

Amirol Asraf said...

Wow, smart ah jersi malaysia tahun ni.. nak kena grab cepat nih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015