Dec 16, 2010

UNDER CONSTRUCTION!!

Aku berjaya buat header baru menggunakan adobe photoshop...phewww 1st time guna photoshop baru lah faham betapa perlunya kesabaran yang tinggi...hahahaha~  =P


Template asal aku tak sesuai nak letak sebarang header pilihan kalbuku...makanya terpaksa tukar template lain...jadi jikalau kamu kamu mendapati blog ni macam serabut serabai tu sebab nya aku tengah construct nak tukar template, header segala....tapi kan header yang aku buat tu idak la cantik mana ponnnn....aku amek masa 2 jam je nak siapkan...sebab malas nak fikir design sangat...huhuhu~  so layan je la eh apa yang ada =P


Nantikan kemunculan blog YanaMIB versi 2011...ecewahh~  auwww~  ^_^

















p/s:  Pada kamu kamu yang datang menziarah dan follow tapi aku belum visit uolls balik, saya minta maaf ye...masa untuk blog amatlah terhad...ada masa nanti ai terjah balik kay! jangan lupa teruskan tinggal jejak kat shoutmix atau lebih afdal kat kotak komen...masehhhh~  (^^,)

7 comments:

syirakhalid said...

sik sabar ni mau lihat blog yana MIB berwajah baru :-D

Ujang9897 said...

penantian suatu penyiksaan

nabilah_2908 said...

mmg betul2 under construction nih..apa kata Yana tutup dulu blog ni...dah siap semua baru buka balik...baru la surprise...(^_^)

Un Phat Lee said...

aahlah.berterabur haa semua gua tengok.haha.
takpe....gua tunggu...

six.september =_= said...

nuffnang bawah skali wohhh..tara patut..tara patut..ahaha

Finaz Jaafar said...

hee~
tunggu2..=)

BENA said...

tapi ape yang penting sis tetap singgah blog zra ! SUKE! hehehehehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015