Dec 12, 2010

Persiapan Kahwin (Part II)

Alhamdulillah...

syukur...syukur...

Berjaya jugak masuk Part II....yeayy!  \(^_^)/


Setelah berpenat lelah sampai effect ke kaki dan tubuh badan segala, last last beli kat Alamanda je...perjalanan yang tak sampai 20 minit pun dari rumah kami  (-_-")
Itu pun kali kedua pergi barulah tergerak urat saraf di tangan untuk mengeluarkan duit sebagai tanda "muktamad!"  "no more survey-survey".....^_^



 Masih lagi membelek² barang yang sama walaupun hari Selasa (awal muharram) dah belek² 8 kali....(-_-")
takpe takpe...asalkan beliau puas hati dan bahagia~  (^^,)





 Masih lagi bertanya-tanya soalan walaupun hari Selasa (awal muharram) lepas dah banyak jugak soalan yang ditanya...tengok, sampai 2 orang promoter sekali kaoooo duk melayan beliau...nampak sangat tak ramai customer...boring kekdahnya....kui³~
takpe lagi....asalkan beliau puas hati dan bahagia~  (^^,)





 FINALLY!!!  keputusan muktamad! diharap inilah pilihan terbaik beliau! amin~   aku TERpaksa jugak publish gambar ni since akak ni pun susah payah posing bagi senyuman paling manis lagi....huhuhu~  =P




Melihat bil mungkin~




Dalam banyak-banyak jenama, kat sini jugak pilihan kalbu beliau...
takpe...asalkan beliau bahagia~  (^^,)




Tunggu Part III pulak....chiow!  v(^_^)




13 comments:

AMMAR YASIR said...

tak sabar nak tunggu part seterusnya... hehehehe :-)

aZLiNa aZiZ said...

Biasalah. Lelaki memang macam tu. phewww~penat melayan. Sabar....kata nak kawen kan. hehehe ;p

sugar2 kapas strawberry said...

sudah dekat ke tarikh kawennya?hehehe.hope selamat smpai anak cucu

diana said...

yang tunggu part yang sama2 bahagia pulak..
bila tu??
heheh

meo suke yana nk kawin said...

ada seorg gadis penah belikan baju keje harga rm200 kat cini....

terharu sampai skrg...

BENA said...

mesti banyak part nih. heeee ~ asik dak ecem sis jek. bile puak sis nye pulak nak soping ? hhehehe~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

i'll wait for the next part shopping2 untuk wedding;)

Amy Syaquena said...

As'salam..

amy x sabar nak tunggu part seterusnya nie..

░♥si lampu neon♥░ said...

amboiii seronoknye koo =) hehehe cepat kawenn wehhh

lalink7 said...

die belikan untuk hantaran yana ek?

YanaMIB said...

@lalink:: tak...tu untuk dia..masa ni yana xikut skali so dia bayarkn dulu...hehe~ =)

mizz sue said...

HUHU..SUDAH BERSEDIA UNTUK KAWIN!!! HUUHU

dotblogspotdotkom said...

zaman pakcik dolu tak de pilihan..... kedai pun tak byk... so pakai je la kasut BATA yang p sekolah dolu...huhuhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015