Dec 26, 2010

Lumut Villa Resort Condominium (LVRC)



Sekarang aku bersiaran langsung dari LVRC...bersantai bersama keluarga sambil menonton rancangan Spiderman...tv flat skrin wuiii....hakhakhak...jakun tak? jakun takkk??  =P


Dah la saiz bilik besar punyerrrrrr...!!! Satu apartment boleh muat sampai 3 famili...sangattttttt meriah...!! weehuuuu~   yang aku stay sekarang ada satu living room + dining hall, dapur, 3 bedroom, 2 bathroom...menarik kan?  nak buat family day pun best....  ^_^


Kalau nak tengok accomodation yang ada kat LVRC korang boleh tekan sini okeh...bagi aku harga yang ditawarkan pun berbaloi dengan apa yang dah disediakan dalam bilik nih....


Enjoylah weekend uolls sepuas-puasnya ye yeop...esok dah kena kojo...senior staff aku dah habis bercuti so dia akan ada kat opis lah esok...huh! mamtik aku kalau ada keje yang aku buat tak memenuhi spek dan kriteria yang betul...ngehh~  >_<


Aku nak sambung bersantai...jap lagi nak gerak pergi rumah kenduri....papai~


















p/s::  Malam ni tengok team Malaysia berjuang...gambate! kepada yang pi stadium tu, sila lah bersorak sampai terkeluar anak tekak...hoyeah! hoyeahh!  \(^_^)/

9 comments:

diana said...

alamak..
nampak jakun la yana..
wkakak..
jakun2 pun comey...
hehehhe

Along Tapa said...

Ada eh benda tu kat Lumut??cemana aku boleh tak pernah perasan masa aku duduk kat situ dulu~

Gorengbaek - Kenali jenis entri dulu kalo nak berblogging

Hangit habis dah - Gila ko!!!Along Nak berenti berblog??!!!

BENA said...

ohoooo . best bile dapat bersantai ngn family ujung mingu. zra gak keje. sob sob sob .


jom tgk bola sesame nk sis ? tgk tb memasing la. eehehehehhe~

HonEyBuNNy said...

bangun2 g kenduri....hehehhe

ANATI SOKI said...

giler best!!! hehehe..slamat bersantai eyk

lionteen said...

beshnyee..
lame dah xbercuti ngn fmily..
huhu

shahjiehan said...

wah..best nya... x g mandi kat teluk batik ke?

E.d.Y said...

wah..best...dok condo lagi

nabilah_2908 said...

sempat tak berendam kt pool tu..? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015