Dec 16, 2010

Template Baru Bertemakan Pink! auww~

hoyeah! hoyeah!  berjaya tukar template..wehuuu~   rasa macam setiap 6 bulan sekali mesti tukar template...hahaha~   tema je tak berubah...semenjak dua menjak ni gila dengan warna pink...auww~  suwit yu! (^^,)


Terima kasih kepada cik Neon kerana membuat entry tentang cara-cara untuk design template blog sendiri...mmuuaahh! Dan inilah hasil yang aku rasa agak kreatif dan sangat berpuas hati dengan hasilnya...pfftttt  *sambil mengelap peluh di dahi*






oke tak?? oke tak??

Header tu juga aku belajar dari orang...hei dah nama pun 1st time guna photoshop...sumpah leceh! grrr~ >_<   tutorial membuat header aku belajar dari sini....blog beliau juga bertemakan pink...wewwiitt~  dan ada banyakkkkk sangat tutorial kat blog beliau...pi la wusha...  ^_^


Aku ghase header tu bakal diubah dari masa ke semasa...sebab ni kira 1st time buat header so aku nampak macam biasa-biasa je....since aku pun ada personal image consultant..ehem ehem *muntah*...siapa lagi kalau bukan dak encem..mesti banyak komen dia nanti...hihihi~


Lagipun kalau selalu tukar header boleh update wajah terkini dan untuk memantapkan lagi skill menggunakan photoshop...ecewahh!   *motif update wajah terkini?*  lalalalala~  =P


So, amacam?? korang suka tak dengan template baru ni?? ada apa-apa tak yang aku patut tambah atau kurangkan?? korang jugak yang nak wusha blog ai ni nanti kan...huhuhu...so idea² kamu kamu amatlah saya hargai....sekian wassalam!  (^^,)





13 comments:

nabilah_2908 said...

ok dh ni...smart..cuma part iklan nuff yg palin atas sekali kena ubah kot..sbb bertindih dgn kotak profile.. ;)

sy sampai skerag tk pandai nk guna photoshop..huhu...

Puan aiNa Rahman said...

cantik yang..simple n nice. klo serabut² pn x cantek jugak =D

Ujang9897 said...

wow...cantik la

diana said...

ok dah ni yana..
loading cepat..
kaler menarik..
dan tak serabut..
best!!!nanti boleh ajar orang lain lak..
hehhe

cik blablabla said...

cantik! pink.haha

mizz sue said...

hai pinkie...

░♥si lampu neon♥░ said...

RAJIN WOOOH NAK TUKAR HEADER DARI TIME TO TIME HEHEHEHE =)

░♥si lampu neon♥░ said...

BRAVOOO WEHH~ =)

kmvsblogger said...

cantik header br ye

Amy Syaquena said...

As'salam..

shantik kemas je..

nama.aku.lynn said...

naiiiiseee!=)

qasehraihan said...

santeekkkk..hehe

saya dtg nk bkwn dn folow blog awk..folower ke-389, jom jeguk dn folow kite ugek yerr..keep in touch..mksih

BENA said...

dulu pun pink kaler gak kan kan kan ? hehehe .

cop2!! side bar sis da ade steiap pecahan . haaa cantek2!! heee~ da xserabut dah . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015