Dec 28, 2010

Contest Aku dan Kaca Mata



hoyeah!! contest laghikkk...aku rasa agak lambat aku jawab tag si Bena nih...hihi...halal lah ye dik...al-felupa lah...isk isk isk~  (-_-")


Lagipun tak tulis tarikh tutup kat blog penganjur....jadi diharap penyertaan diterima la yeh hencek sapik...ouh sila lah klik gambarajah untuk terjah blog penganjur...woot~ woot~  ^_^


Syarat-syarat pertandingan adalah seperti berikut::

* Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin  *well dah lama ai follow yu..ecece*
* Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original  *scroll bawah lagi ye..hehe~*
* Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar  *baekkk!*
* Tag 2 orang rakan anda

alemakkkk! siapa aku nak tagggg?? haish...erm erm

1) mizz Su
2) Liyana



Hadiah-hadiahnya


Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50


WOW! menarik bukan? 


ehemm...part ni yang tak tahan nih...ish malu ai nak publish tapi rm100 punya pasal...lalalalalala~  =P






Adakah gambar ini bernilai RM100??  Itu yang kita tahu...huhu~  

Good luck to me! yeayy~  \(^_^)/


14 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

HADIAH DIA AGAK LUMAYAN TUHHH =)

Lya Colours said...

wahh meletop !!!

diana said...

wang besr..
wang besar..
lebih dari seratus nilainye tu yana..
hehhe

BENA said...

amboi amboi amboiiiii . pis2 lagi tuuu . cam malu2 jek amik tu . hehehehhe :)


kalo menang rm 100 . pe lagi sile lah belanje zra . HAHAHHA :)


cop cop ! dak encem nye speekkkkk eekkkkk . HAHAHA :)

meow said...

comelnye bg peace cenggitu :D

ANATI SOKI said...

auw auw auw.. style! hehehe.. best of luck dear!

ANATI SOKI said...

yana.. sila ke blog anat.. ada entry untuk kamu! :)

Along Tapa said...

aku ingat bayang-bayang apa kat sebelah ko tu...rupanya bayang-bayang ko sendiri..haha

Gorengbaek - Sebab-sebab berlakunya kes pembunuhan terlampau

Hangit habis dah - Perihal kereta...macam-macam...

liyana said...

gudluck! jap lg kita buat. hehe malu ler nak letak gmbr pakai spek hitam. ada 1 je kot. haha belasah la labuu :D

mizz sue said...

ALOHHH...XDOK GAMABR PAKAI SPEK LA..HUHU..

Amy Syaquena said...

Amboi sungguh meletop..anyway Good Luck ok

lalink7 said...

semoga yana berjaya..hehehe

Ujang9897 said...

jgn harap nk menang...ujang 9897 kompom menang

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan tnh dtg tengok..all da best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015